Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cemonka

Jeszcze nigdy nie goliłam nóg. Czy to prawda że...

Polecane posty

Gość wcale nieprawda
tak, ale ta "słabość" moim zdaniem polega na tym, że włosy są cieńsze u góry, bo nie sa obcięte maszynką, tylko odrastają w kształcie włosa:) Moja mama depilowała włosy depilatorem i teraz ma straszne ślady, takie czerwone dziurki wokół cebulek:o Myślę, że to od tego właśnie. JA gole nogi regularnie już 9 lat i jakoś nie ma żadnych śladów, nogi są idealnie gładkie, szybko, sprawnie i bez podrażnień:) Natomiast nie polecam depilacji bikini maszynką- podrażnienia niestey są:o Dużo lepszy jest krem. Tyle tylko, że linia owlosienia jednak się troszkę przesuwa na skutekj depilacji- tzn. włosy rosną coraz dalej.

Gość cemonka
Po tych niektórych wypowiedziach aż sie odechciewa golenia nóg:( Wrastanie, rany itp. Chyba sie jeszcze musze zastanowić czy wogólenie nie zostawić tych moich nóg takimi jakie są.

Gość ja mam grube jak u faceta
i tez mi wrastają. czytałam kiedyś artykuł o tym, ze włosy wrastają, gdy nie wyrwie się ich a urwie. wtedy włos zwija się w taką sprężynkę i chowa pod skórą a potem zaczyna rosnąć w złą stronę. peelingi niestety mi nie pomagają.

Gość zostaw nie ruszaj