/Marzanna/ 0 Napisano Lipiec 6, 2006 to czy musicie zarejestrować się miesiąc/dwa/trzy/ wcześniej? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnie Napisano Lipiec 6, 2006 zalezy gdzie sie pójdzie - u mnie w mieście trzeba, ale wczesniej w innym miescie na studiach nie musiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/Marzanna/ 0 Napisano Lipiec 6, 2006 Ale to jest chore. Co mam zrobić, kiedy lekarka przepisała mi tabl. na trzy miesiące (miesiąc temu) i założyłam, że jeszcze nie mam po co umawiać się na wizytę. ALe okazało się, że tabletki mi nie odpowiadają i chciałabym je zmienić. Przecież nie będę płacila 60 zł tylko dlatego żeby lekarka wreszcie dala te tabletki o które wcześniej prosiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brylancikowa Napisano Lipiec 6, 2006 ja dzwonie i prosze o wypisanie a potem tylko ide odebrac - oczywicie u lekarza do ktorego chodze co pol roku do kontroli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Lipiec 6, 2006 mozesz isc do lekarza rodzinnego, on rowniez moze wypisac bez problemu i bez kolejek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach