Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaaa

boje sie badania!!!!!!!!!!!Pomozcie!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość przerazonaaa

Dziewczyny, musze isc pierwszy raz na badanie gin...do lekarza faceta na dodatek.... nie wiem jak to badanie wyglada..... jak mam sie zachowac....jestem przerazona, co on mi bedzie robil (nie jestem dziewica) ??? Prosze opiszcie mi dokladnie jak to badanie wyglada!!!

Gość często
faceci są lepszymi gin. niż kobiety. Nic sie nie bój wszystko bedzie ok.

Gość Gracie Lou
Najpierw zrobi z toba wywiad- odpowiesz mu na kilka pytan o okres, choroby w rodzinie, jakie choroby ty przeszlas i takie rozne. No i pewnie zapyta, z czym przychodzisz- czy masz jakies dolegliwoci, czy po prostu chcesz sie ogolnie zbadac. Potem wskakujesz na fotel. Pobieze ci pomaz, wsadzi ci jakies narzedzia do srodka- w sumie okladnie nie wiem, co on tam robi. Trwa to moze minute. Jak bedziesz rozluzniona, to na pewno nic cie nie zaboli, ani nie bedzie nieprzyjemne. I na koniec powinien ci zbadac piersi. Zaloz sobie dluzsza koszulke, zebys nie musiala leciec z golym tylkiem przez gabinet :)

Gość agaaai
a jak sie zalozy spodnice to chyba nie bedzie kazal jej zdjąc??

Ja juz wiele razy byłam u gina na badaniach kontrolnych i za kazdym razem czuje sie nieswojo bleeeee....nie wiem czemu ale mnie zawsze troche boli i jest to bardzo nieprzyjemne uczucie. Aczkolwiek bać sie nie ma czego. Powiedz koniecznie ze jestes pierwszy raz wiec ginekolog napewno bedzie delikatniejszy