Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraki

czy pozdro600 i garrraca 25 to lesbijki

Polecane posty

Gość fraki

bo kiedyś słyszałem że chcą się umowić na przytulanie i seks

Gość fraki
cześć gorąca 25 ja jestem tym prawiczkiem, co chcialem abym swój pierwszy raz mógł przezyc na doczepnego przy twoim erotycznym spotkaniu z pozdro600. Mi wystarczy ze będę na golasa stal przy was i się patrzyl no i onanizowal sie, zadnego wchodzenia w pochwę jesli tego sobie nie zyczycie. Pamiętasz naszą umowę?

Gość fraki
spuszczę się tylko na wasze cycuszki i to mi w zupełności wystarczy

Słuchaj.. wiem, że to nierealne, wręcz niemożliwe do spełnienia, dla mnie prawiczka. Przecież gdyby to wypaliło, gdbyście mnie zaprosiły na sexparty, byłbym wniebowzięty. Dwie nagie laski, less, biseksualne czy jak tam wolicie i ja! To musiałoby być coś niesamowitego. Pozostaje to w sferze moich marzen, było by to dla mnie jako prawiczka przełomowe wydarzenie i wielkie rozpoczęcie życia seksualnego.

Gość gość
Jestem hetero i absolutnie nie mam romansu z Gorrraca:) Twoje marzenia nie ziszcza sie wiec:D

Gość zalosne to jest
:O

Ale gdybyście zrobiły wyjątek...? Wiem wiem to nierealne, ale mimo wszystko czasami wyobrażam sobie was jakbym się z wami kochał na jedynym tapczanie. I nie ma w tym nic żałosnego, po prostu to są moje marzenia :)

Gość zalosne to jest
w tym nic zalosnego nie ma bo to ty jestes zalosny

Gość gość
Przestan fraki, seks jest przereklamowany:P

Dlaczego mnie obrażasz mówiąc, że jestem żałosny? - pomarańczowy nicku - założę się, że sama byś chciała mieć dwóch chłopów jednocześnie. Po prostu odwazny jestem mówić czego pragnę, ty dewotko powinnaś iśc oglądać klan i szyć na maszynie do szycia, bądź szydełkować. Co za ludzie :O

Gość gość
Ja oczy musialam przetrzec, bo wydawalo mi sie, ze nie dowidze:D

Pozdro600 ----> Seks przereklamowany? To co w takim razie proponujesz? Spotkanie przy kominku w trójkę z Gorrrącą 25? Gorrrąca 25 ---> No ja też lubialbym na blacie się kochac, zwłaszcza takim zimnym, jednak na razie nie mam z kim. Tak bardzo bym chciał. A masz może jakąś koleżankę, która by tego ze mną zechciała, no wiesz?

Poszukuje tez ekipy preznych chlopakow aby grupowo oddawali na mnie mocz w czasie gdy ucharakteryzowany na Kube Wojewodzkiego bede pakowal sobie w pupcie miniaturke muszli klozetowej.:D

Gość gość
Proponuje spotkania przy stole przy 1.5WnaL, czyli poltora litra na glowe:D

Gość zboczeniec indywidualista
Nie daprowować młodzieży mi tu proszę! Jeszcze się takiemu spodoba i co? Bigamista jakiś wyrośnie, czy cóś? :classic_cool:

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
znowu sobie same o sobie załozyły temat debilki:o gorrraca opanuj się bo to już staje się zenujące:o

Gość gość
Ja jestem wszystko-wypijna, moze by i finlandia:D

Kto się próbuje pode mnie podszyć? Pozdro600 i Gorrąca 25 wiecie, że zarezerwowałem sobie nick \"Fraki\" aby nikt z kropeczką się nie dopisal i nie wykorzystał pozwolenia \"Frakiego\" na seks z wami. Bo jeszcze się napopodszywa i skorzysta z zaproszenia na sexparty.

Gość gość
Gorrraca, obie zalozylysmy ten sam temat, jestesmy debilki:(

Gość gość
Sex Party nie bedzie Fraki, ale mozemy popitolic troche glupot na forum ku zniesmaczeniu pewnej czesci uzytkownikow:D