Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotka2

na mieście wysyp lolitek

Polecane posty

Gość halszka 2
my nie grzeszymy urodą a niektóre grzeszą ale inną częścią ciała :P

Gość kic
jak maja czym to niech grzesza ! :) gorzej gdyby nie mialy....

kic - żeby była pełna jasność tematu - 15 letnia spalaona na solarium dziewczynka nie jest okazem zadbania, ona jest po prostu...........śmieszna? :O:O:O

Gość bycie zadbanym nie znaczy
wygladać jak mandaryna. To , ze dziewczyna nie chodzi w białych kozaczkach, nie ma blond grzywy i nie ubiera różowych bluzeczek nie znaczy, ze nie jest zadbana,

Gość jotka2
kic - żeby była pełna jasność tematu - 15 letnia spalaona na solarium dziewczynka nie jest okazem zadbania, ona jest po prostu...........śmieszna? podpisuję się pod tym rekami i nogami i wszystkimi grzeszącymi częściami ciała

Gość oj tak
wg kic na kobica urode składa sie: oplenizna z solarki plus wywalona na wierzch dupa plus wywalone na wierch cycki plus tipsy z naklejkami plus sandałki na szpilkach koniecznie ze sznureczkami wiazanymi na łydce plus spódniczka z falbanka (biała!) plus ..co jeszcze kic..?

Gość kic
zgadzam sie z tym i w takich momentach rowniez zastanawiam sie gdzie sa ich rodzice! moja kolezanka ostatnio opowiadala mi o takiej jednej 16 ktora w solarium zjawia sie codziennie na 15-20 min! wyglada juz bardzo tragicznie ! w niektorych solariach ma juz zakaz wstepu ! tu trzeba zapytac gdzie ona ma mozg!

Gość moim marzeniem
jest spotkać się przynajmniej z połową forumowiczek i sprawdzić jak naprawdę wyglądają...Na forum można pisać wszystko...

Gość kic
najwazniejsze jest to aby czuc sie dobrze w swojej skorze ! to jak wygladam jest tylko i wylacznie moja sprawa! nie jestem do konca blondynka , nie mam dupy na wierzchu - chociaz ostatnio widzialam taka jedna u ktorej bylo widac az zgiecia pod posladkami! :) po co byla jej ta spodniczka ...nie wiem....rownie dobrze mogla jej wogule nie zakladac!

Gość kic
do ------------->>>>>>>>> MOIM MARZENIEM !!!! wiekszosc z tych dziewczyn siedzacych na cafeee nalezy do zakompleksionych lasek ktorym odwagi w wypowiadaniu sie dodaje anonimowosc :) pisac mozna naprawde duzo! zeby chociaz przez polowe z nich nie przemawiala zazdrosc to byloby dobrze :) SZACUNECZEK .....

Gość właśnie...........
wyobrazcie sobie , że wszystkie laski wyglądają tak samo i tak samo się ubierają ? Podobno o gustach się nie dyskutuje...

Gość moim marzeniem
tylko, ze ja Kic na szczęście nie mam kompleksów a jeśli są to naprawdę malutkie. Na forum piszę fakty ba nie mam powodu koloryzować i upiększać bo po co ??

kic - chyba coś ci się popierniczyło kobieto :O:O:O bo naprawde nie chce mi się wierzyć , że Ty wierzysz w to co napisałaś, czyli w to, że można być zazdrosnym o taki wygląd jaki opisała jotka2 w swoim pierwszym poście :O:O:O

Gość jotka2
zazdrość-najczęściej padające słowo na kafe tylko ,ze dla mnie kwintensencją kobiecości bedzie prędzej N.Kidman pani ok 40 tki,niż wychudzone zwierzątko ,opalone,koniecznie blado rózowa pomadka,na wpół(a co tam 3/4)roznegliżowana,zadowolona,ze się za nią odwracają ale połowa z politowania a nie podziwu

Gość kic
ja juz zamknelam rozdzial mandaryny czy dody! mialam na mysli poprostu zadbane kobiety!

Gość moim marzeniem
wpieprzają mnie takie topiki i nie wypowiadam sie na ich temat i na temat ludzi otyłych i osób tego typu. Mam swoje własne zdanie na ten temat i już.Już raz coś na ten temat pisałam...

kic - temat dotyczy lolitek - a więc pisz na temat, albo nie pisz nic jeżeli nie masz w tym temacie nic do powiedzenia, :O:O:O

Gość jej ale macie problemy
niech sobie solarki zyja w pokoju,znajduja amatorow w swoim stylunio i o ti\o im chodzi, wszycy szcesliwi. Mnie one czasem smiesza, ale nie przeszkadzaja, bo i czemu by mialy

Gość kic
i tym milym akcentem zakonczmy ta rozmowe bo niestety nic z tego ani ja ani Wy nie wyniesiemy! pozdrawiam

Gość jotka2
aha i jeszcze jedna ,oto moja dewiza NIE SZTUKA SIĘ ROZEBRAĆ ABY SIĘ ZA TOBĄ ODWRÓCILI ALE UBRAĆ facetom głowy będą latać,jak widzą kawałek biustu ,niewazne czy laska ma 50 ,czy 70 kg

Gość bo faceci to zwierzęta
:-o

Gość Dwudziecha na karku
Mnie tez te "lolitki" rozwalaja. Majac 15-16 lat to ja sie w chowanego bawilam :-D:-D:-D a nie krecilam dupa na prawo i lewo. Normalnie boje sie miec dzieci, bo jak sie bedzie obracac w srodowisku tych "starych malutkich", to bede sie wstydzic za wlasne dzieci. To nie chodzi o zazdrosc tylko przerazenie, ze te malolaty staraja sie byc za wszelka cene dorosle i sexi. Szokujace jest tez zachowanie takiego wymalowanego i opalonego patola. Czesto sa wulgarne i zupelnie bez poczucia smaku, ze o kulturze nie wspomne. One nie sa kobiece, one sa jakies takie wypacykowane i kiczowate. Czasem maja juz dojrzale cialo, ale mozg niestety nie:-O

Gość a konkretnie swinie
hehe

Gość glupie baby sa w kazdym wieku
wiec nie ma sie co bac o dzieci akurat.Moja corka tez sie nabija z lolitek

Gość Dwudziecha na karku
Tak, wszystko zalezy od wychowania, ale niestety rowniez od wzorcow wyniesionych z tv, gazet i ze szkoly. Nie kazda matka ma calkowity wplyw na wychowanie swojego dziecka:-( Mi w zasadzie te lolitki nie przeszkadzaja, ale najlepiej aby trzymaly sie z daleka ode mnie, od mojej rodziny i znajomych :-P

Gość mła lolita
:)

Mam czterdziestke na karku. I słusznie mówi powiedzenie że przysłowia sa mądrościa narodu. Przysłowie pasujące jak ulał do tego topiku ? Zapomniał wół jak cięlęciem był. Takie same gadki słyszałem mając lat juz 14. Więc czasy się pod tym względem nie zmieniły. Dale zazdrośc i zawiśc są na porządku dziennym w narodzie. :o

Gość juka23
no ja akutat założyłam pierwszą miniówe jak miałam ...25 lat, a zawsze byłam bardzo zgrabna,

Gość tpsa
Tak sobie czytam i czytam. Dziewczyny opalone i zgrabne będą zawsze atrakcyjne dla płci męskiej. I nie ma nic w tym złego, że chodzą w spódniczkach i koszulkach - jest gorąco! Alee do wszystkiego trzeba mieć umiar. Chociaż każdy ubiera sie jak chce. Ja wolę różnego rodzaju spódnice do kolan, japonki a do tego koszulkę na ramiączkach bo lubię wygode. Jeżeli dziewczyna w upał 30 stopni preferuje obcas 10cm mocny makijaż .. to ja im współczuje, a takich dziewczyn jest bardzo dużo