Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotka2

na mieście wysyp lolitek

Polecane posty

Gość jotka2
tpsa ale ty mówisz o czymś nnym, ja widzę w tych miniówach,obcasach nie kobietki,dziewczyny tak ale przede wszystkim ..dzieci tak jak sie zdarzają ''odjazdowe''babcie z wymalowanymi w serce ustami i złotymi butami,nie czarujmy się robią z siebie posmiewisko tak jak te ''seksowne''dzieciaki

Gość jotka2
ja nie odmawiam niektórym urody,buzie jak laleczki ale jakby taka ślicznotka ubrała się normalnie,to miałaby więcej uroku,ładna ,ale tak jakby z tego sobie sprawy nie zdawała a po co to widowisko,jak w wiekszości i tak nie mają co pokazać:P

Gość fromage
Ja nie wiem po co ta dyskusja:) Moja bratanica zrobiła sobie w wieku 15 lat kolczyk w pępku ... lata do solarium, i opala sie na słońcu. Czy kolczyk zrobiła dla siebie?? Nie sądzę, bo desperacko szuka nowych pomysłów aby podobac sie chłopakom! Tona fluidu na twarzy:) Mój brat nie żyje, a ona nie ma z kogo brać dobrego przykładu... Cóż taka jest dzisiejsze młode pokolenie

Gość jotka2
Myrewin .....guziki ,guziczki ;)

{ Cóż taka jest dzisiejsze młode pokolenie } :D Normalnie moja ś.p. babcia tez tak mawiała. :)

Gość fromage
:) Ja też kiedyś mając 15 lat mocno malowałam się, latałam w spódnicach ( ważyłam mało także mogłam sobie pozwolić:P)itp. itd:) Ale wyrosłam z tego... Może i one dojrzeją do tego:)

Gość no ta jak tak
to ja chcę wiedziec jak sie powinny ubierać takie 16 letnie dziewczyny?? no jak??? bo ja nie wiem o co wam chodzi. obecnie jestem 17nastolatką chodze do liceum, wczesniej chodziłam do gimnazjum i jakoś nie widziałam i nie widze zadnej 16nastolatki z jakimś dekoldem czy coś. moje kolezanki ubieraja sie normalnie dzinsy i bluzeczka, sama się tak ubieram, jak maja ładne nogi to ubierają spódniczki bądz spódnice, ale sportowe.. nie jakieś wyzywające.. TO JAK MAJĄ SIE 16NASTOLATKI UBIERAC?? W WORKI????? pees: ja uzywam błyszczyku i pudru jak mi coś 'wyskoczy' czyli co??? żałosna jestem.. :o tak?

Gość no ta jak tak
tak w ogole to chciałam jeszcze zauwazyć ze od miesiąca mamy na dworzu srednią temperature powyzej 25 stopni i ostre słońce... więc CO MAMY ROBIC? CHOWAĆ SIĘ POD PARASOLEM, ZEBY PRZYPADKIEM NIE WYGLĄDAĆ NA SOLARKE?? sama jesteś załosna!!! przy takim słoncu nie da się NIE opalić, nie siedząc cały czas w domu (jak większość normalnych w wakacje) i nie obzerając sie słodyczami przy komputerze ze zwisającym BIAŁYM tłuszczem z fotela. przez Ciebie przemawia zazdrość! widac to jak na dłoni. schudnij! zadbaj o siebie to moze sama będziesz mogła ubrac kostium kompielowy na plaze a nie tylko jadem tryskac ;o

I do wszystkich krytykantów. Wyobrazcie sobie że wszyscy chodzą ubrani jednakowo.

Gość jotka2
no ta jak tak----ostra z ciebie dziewucha :) powiem ci jak pani w szkole CZYTAJ TEKST ZE ZROZUMIENIEM pozdrawiam

Gość no dobra
do tego często takie stada wypindrzonych gówniar są po prostu rozwydrzone i wulgarne...wczoraj byłam świadkiem porażającej "scenki rodzajowej" w wykonaniu może 15, 16 letnich dziewuch..idą właśnie takie "zrobione" przez pasy na drugą stronę ulicy po drodze zaczepiając mijających je facetów tekstami w stylu, cyt. "oooo stanął ci, pewnie na mój widok" :O Zresztą wystarczy czasem posłuchać rozmów w autobusach takich "panienek" Ja nie weim skad sie u nich bierze taki maksymalny brak szacunku do siebie, swojego ciała i chyba reszty świata...strasznie prymitywne to wszystko... a poza tym to nie umiem pojac jaka jest przyjemność w chęci podniecania swoim "ponętnym" dupskiem ( czy czymś tam innym) wszystkiego co sie rusza..nawet meneli pod budą z piwem, którzy akurat bardzo chetnie dają się w ten sposób "uwodzić" żywo komentujac to co widzą :O Kobiety, dziewczyny - szanujcie siebie.

Gość Przed posiłkiem
no ta jak tak Ojojoj jak nerwy poniosły koleżankę:) Ja wspomniałam o mojej bratanicy i ją krytykowałam:) Poza tym co ja sie będe tłumaczyła:D Owszem są dziewczyny które ubierają sie normalnie, ale ten topik był krytyką dziewczyn "ma to 15- 16 lat,chude,ze zgroza,dupa jak dwa ziarnka kawy,ale miniówa,klapki na koturnie,solarka,dupą kręcą od krawężnika do krawęznika dziecinki wy nie seksowne,tylko perwersyjne" A co do zazdrości, waże 54 kg...gruba nie jestem ale nie preferuję krótkich spódnic:) Co jak co ale figury nikomu nie zazdrosze, bo to ulotne:) Mam inne wartości:P Pozdrawiam:) życząc miłego dnia:P

Gość no ta jak tak
no czytam ze zrozumieniem rozmawiacie chyba o jakiejś abstrakcji!!!! ja nigdy na ulicy nie widziałam 15nastolatki na obcasach, z blond farbowanymi włosami i tipsami :o a ze są opalone normalka!!! SŁOŃCE MAMY!!! HEEELOOOOOOŁ!!!!!!

Gość też bym się wnerwiła
Przed posiłkiem - widocznie jesteś niezgrabna, nie widzę nic złego w pokazaniu ładnych nóg

Gość jotka2
ja już tak długo jestem na kafe ,ze zauwazyłam pewną przypadłość jak ktoś nie ma argumentów to zawsze pada TY PEWNIE ZAZDROŚCISZ hihi,tak ale np znajomości 5 języków a nie....

Gość jotka2
heeeeloł,ty żyjesz w matriksie,obudź się ,śniadaaanie ,hihihi

Gość no ta jak tak
heh.. widac nie dociera.. :o ja tez nic nie widze złego w ubraniu spódniczki!!! :o a tak nawiasem, mam siostre 24 lata własnie dzisiaj konczy, jest nizsza odemnie jak idzie do sklepu nie chcą jej fajek sprzedac, każdy mówi ze wygląda na 16 lat i ze to moja kolezanka. jej młodsza siostra 23 lata wygląda na góra 19 i co?? moze wam się tylko wydaje ze to gimnazjalistki??????????

Gość Przed posiłkiem
też bym się wnerwiła Ależ wyprowadzę Cię z błędu :) Ja chodzę w spódnicach ... w kształcie trapezu, lniane ale do kolan. :) Elegancko i skromnie. :)

Gość jotka2
dziecko drogie awanturujesz się ale ...nie na temat przeczytaj dokładnie tekst,powoooli,dwa razy ,na głos, i się ewentualnie wypowiedz bo jak na razie my o wozie ty o kozie siadaj pała

Gość no ta jak tak
nie wiem.. mieszkam w warszawie często wychodze i jakoś nie widze 15nastolatki w stylu 'barbie' 'blachara' itp owszem widuje takie b. często ale.. maja więcej jak 25 lat napewno!!! a ze są opalone?? no to w zimie.. taki topik owszem! ale mamy upał! ja sama mam ramiona jak murzyn, nie podoba mi się to osobiście, ale co zrobie jak takie słonce?? mam ubrac sweter czy w domu siedzieć??

Gość kozong
ktoś wcześniej powiedział, ze rodzice powinni się zainteresować jak wyglądają ich córki i jak się ubierają....... ......jak mamusie jeszcze głupsze!! Mam znajomą, która pomagała ubierać sie swojej 15 -letniej córce na dyskoteke....(z innej paki, nie chuda, a wlasnie gruba, sadło zwisa bokami)...a ta jej bluzke z odkrytymi plecami i spódnice, co ledwo pupe zakrywa! czy one nie widzą ze to dziecko wygląda jak szyneczka w przyciasnych ciuszkach??

Gość no ta jak tak
"15- 16 lat,chude,ze zgroza,dupa jak dwa ziarnka kawy,ale miniówa,klapki na koturnie,solarka,dupą kręcą od krawężnika do krawęznika" UMIEM CZYTAĆ I MÓWIE WŁAŚNIE O TYM!!! JA TAKICH OSOB NIE WIDUJE NA ULICY!!! DOTRZE TO WKONCU DO TWOJEJ ŚWIADOMOŚCI????? NIE WIDZIAŁAM WŚRÓD SWOICH KOLEZANEK CZY TEZ NA ULICY 15- 16 lat,chude,ze zgroza,dupa jak dwa ziarnka kawy,ale miniówa,klapki na koturnie,solarka,dupą kręcą od krawężnika do krawęznika BARDZIEJ JUŻ NIE UMIEM WYTŁUMACZYĆ!!

widocznie masz problem z udami Przed posiłkiem :-P

Gość Przed posiłkiem
-------->no ta jak tak Ja mam 23 lata i wyglądam jak dziewczyneczka ------->też bym się wnerwiła Ale czy posiadanie zgrabnych nóg ładnych piersi i fajnego brzuszka jest Równoznaczne z afiszowaniem się tym ?? Jeżeli mam fajne piersi to znaczy, że mam chodzić bez stanika? Nie mam nic sobie do zarzucenia jeżeli chodzi o nogi, ale nie lubie krótkich spódnic:)

Gość tyle mam na swoje usprawiedliw
Jeśli dziewczyna ma super długie i zgrabne nogi to ja nie widzę sensu, żeby je miała chować w długich spodniach. Ja w wieku 16 lat biegałam po mieście w krótkich, jeansowych spodenkach z kilku powodów: -miałam zgrabne nogi i lubiłam na nie patrzeć -przy 40-stopniowym upale trudno chodzić w spódnicach po kostkę. Ponadto mam ciemną karnację, posiedzę 15 minut na powietrzu i już wyglądam jak solarka, więc to też nie moja wina. Jeśli chodzi o tipsy mam swoje naturalne, długie szpony, dbam o nie bo dłonie są wizytówką kobiety.

Gość no ta jak tak
a co do rodziców to moze zrozumiecie jak będziecie mieli swoje dzieci :o ja jestem gruba 166cm /59kg :o jak stoje przed lusterkiem i się pytam taty czy widac bardzo ten tłusz który mi się ze spodni wylewa, to on zawsze się ze mnie smieje i mówi ze nie mam wcale tłuszczu :o no ale zawsze konczy się tym ze i tak sie przebieram :P:P:P:P

nie ściemniaj Przed posiłkiem , a między pokazywaniem piersi a nóg, jak dla mnie jest wielka różnica, dziwne, że ty jej nie widzisz