Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotka2

na mieście wysyp lolitek

Polecane posty

Gość jotka2
w taki razie W-wa to miasto ..cnoty ja mieszkam w miesćie 100 tys i jak w tytule wysyp wulgarnych lolitek lolitka kochane to nie kazda dziewczynka w mini,ale ta ,która eksponuje swoją seksualność w wieku dziecięcym ,Nabokow ,jak wam coś to nazwisko mówi

Jest upalne lato, termometry biją na alarm i naprawdę nie dziwi mnie widok wydekoltowanej młodej dziewczyny. Nawet gdyby przeszła obok mnie w bikini nie zwróciłabym na nią uwagi, bo w takim upale strój odkrywający nie jest odstępem od normy.

Gość też bym się wnerwiła
odstępstwem chyba - uczcie się ludzie ojczystego języka

Gość Przed posiłkiem
Eh przyszło mi na stare lata prowadzić dyskusje w której "końca nie widać, nie widać, nie widać" :) Ale prosze bardzo chcesz nakładać spódnice nakładaj, ale JA LUBIĘ ELEGANCKIE SPÓDNICE DO KOLAN - i naprawdę nie mam kompleksów, tylko czuję się komfortowo. A przypomniałam sobie ... Wczoraj z bratem jeździliśmy sobie po sklepach ... Jak to facet widząc nastolatkę w spódnicy (bardzo krótkiej), spodniach, gdzie stringi wchodzą aż aż w pupę jęczał cytuję "ale bym przeleciał mała zdzirę" itp. To niby komplement? :) a tak sie zachowuje 2/3 facetów na widok takiej dziewczyny:)

Gość no ta jak tak
to widać tylko wiejskie 16nastolatki sie tak ubierają :o ja tez nie widzę nic złego w pokazywaniu nóg, sama ubieram krótkie spodenki, BO JEST GORĄCO!! ale racje wam przynam... dekold u 16nastolatki???? w złym tonie :o

stringi mają to do siebie, że wchodzą w d..ę , a może Przed posiłkiem wynalazła inny sposób ich noszenia?

Gość jotka2
dokładnie ,dla mnie obśliniony stary menel to potwarz ,a dla niektórych komplement

Gość kozong
Jotka2! Nie przetumaczysz komus, kto jeszcze rok-dwa lata temu sam był lolitką ;) ..poza tym,jak łatwo zauważyć, wielu jest na bakier z literaturą!!

--> też bym się wnerwiła { odstępstwem chyba - uczcie się ludzie ojczystego języka } No więc zdanie zaczynamy z DUŻEJ litry. :>

jasne, że tak

baby o co tyle krzyku? na szczęście \"każda potwora znajdzie swego amatora\" czyt. :i chuda,i gruba,i opalona,i blada,i brzydka,i pikna w przyrodzie równowaga musi być =)

Gość Przed posiłkiem
Owszem ale ....... Jeżeli któras nakłada "zbyt małe" gdzie jej to wszystko wypływa i odstaje ze spodni to nie jest to fajny widok ... chociaż jak lubią...:)

\"Lolita\" Nabokova specjalnie nie eksponowała swojej cielesności, to Humbert Humbert widział ją taką jaką chciał ją zobaczyć.

Gość jotka2
słuchaj,kochana nie raz byłam w W-wie ,i tu mi głupot nie gadaj.bo mam oczy i widzę,jeszcze jedno ,niech każdy się ubiera jak chce jego sprawa,tylko taka nieszczęsna małolata niech wie ,ze sie odwracają za nią ,nie ze jest taka atrakcyja ale śmieszna

Gość jotka2
--> też bym się wnerwiła { odstępstwem chyba - uczcie się ludzie ojczystego języka } No więc zdanie zaczynamy z DUŻEJ litry. :> masz rację ,kazde zdanie zaczyna sie od duzej litrówy :)

:-D

Gość no ta jak tak
--> Myrevin { No więc zdanie zaczynamy z DUŻEJ litry. } Z WIELKIEJ nie z DUŻEJ litery :>

Gość Co Was to obchodziTo sprawa
tych dziewczyn jak sie ubierają.

czy to moja wina, że Myrevin tak ma?

Gość jotka2
no nie wiem,lolita uwodziła ILE WLEZIE , za prezenty,cóż mała k...

Gość Przed posiłkiem
Co Was to obchodziTo sprawa Po pierwsze Polska to kraj który lubi krytykować:) Po drugie ... ta mniejsza część sugeruje zazdrość ... może krytykujemy z zazdrości ? :) Tak czy inaczej ... młode, w spódniczkach czy bez, w koszulach czy w koszulkach ... narażone są na krzywdę ... widząc zgrabne nogi faceci ślinią się i gwałce...uważajcie:) nooo i na ciechciana ciąże i pamiętajcie nie pijcie dużo napojów alkoholowych:) :P:P

Gość echhhhh
jak dziewczyna jest naprawdę piekna najładniej wyglada naturalnie, ciało zakryte - sukienka nawet za kolana a faceci i tak widza że wyróznia się z tłumu. Mam taka skromna koleżankę - żadnych solarek- bo uczulona, ma kompleksy nieuzasadnione - więc zakrywa to i owo a i tak nikt sie z nia nie zrówna....

Gość Przed posiłkiem
oj pomyłka :P ... ślinią się i gwałcą :)

Gość no ta jak tak
oglądałam film lolita, przepraszam moze nie zauwazyłam, jakie ona niby prezenty dostawała????? nie wiem moze w ksiązce było inaczej.

Gość Przed posiłkiem
o jej ... kolejna - niechciana ciąże .... chyba jestem senna:)

Przed posiłkiem - pijana czy udar?

Gość Przed posiłkiem
Pijana to nie, abtynentką jestem z wyboru:) Udar? Wiesz może też nie :) Unikam słońca ze wzgledów zdrowotnych ... raczej senność :)

Gość jotka2
tak w ksiązce było inaczej

Gość Przed posiłkiem
💤

Też bym się wnerwiła------> odstępem- odstępstwem. Boże dziewczyno wrzuć na luz, widziałam na kafe gorsze błędy, a nikogo się nie czepiam. Ile w Tobie niechęci, do wszelkich pomyłek. Poprawiłaś mnie, teraz już wiem jak to napisać, więc daj mi spokój i daruj sobie te komentarze, bo nie znany jest dzień i godzina kiedy ktoś wytknie Twoje błędy, i jak się wtedy poczujesz??