Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martyna555

Z czym nosi膰 spodnie rurki?

Polecane posty

Go艣膰 Helpex
oto moje i wsp贸lniczki trzy propozycje: -najlepiej z niczym po drugie:jako g贸ra bluza z kapturem i 艣mieszna czapeczk膮 natomiast po trzecie: bardzo luzna bluzka cienka, najlepiej tunika do tego szal najlepiej kloru r贸偶u lub zieleni a jako dodatek ekstrej urody 艣witnie pomalowane oczy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rekinek
hej kupilam wczoraj spodnie rurki czarniutkie fajniutkie no i mam kozaki oficerki czy mozna je do nich zalozyc jak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolezanka.
ja czarne rurki nosze z : - trampkami -czarna bluzka na ramiaczka z X z tylu -na to wiszaca bluzka w czarno-biale paski Wyglada swietnie. polecam.;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...mrt...
Ja nie nosze juz zadnych innych spodni wiec wiem... do rurek mizna nosic wszystko bo wszystko pasuje nawet bluzy. Rurki mozna nosic do elegankich zeczy ja i do sportowych;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dark_mocha
ja uwielbiam po艂膮czenie z balerinkami lub ewentualnie, w wersji troszk臋 bardziej eleganckiej, z cz贸艂enkami, mam bardzo podobne do tych i uwa偶am 偶e do granatowych rurek pasuj膮 艣wietnie: http://www.schaffa.pl/produkt254.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz racje
cz贸艂enka fajnie wygladaja z rurkami - wed艂ug mnie nawet lepiej niz baleriny sa eleganckie i wygodne zarazem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miss Olimpu
oczywi艣cie tuniki z balerinkami a koszulka z d艂ugim dekolddem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatkan89
Kiedys nie wybrazalam sobie noszenia innych spodni niz dzwony..teraz nie wyobrazam sobie zycia bez rurek.czarne niebieskie wszystkie wygladaja swietnie fajnie wygladaja do nich bluzki ze sciagaczem na dole a gora bardziej luzna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa22222
dziewczyny a do czego ubrac brazowe kozaki?jakies propozyje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamyczek1995
rurki najlepiej nosi膰 z jaka艣 tunik膮 bo to najlepiej wygl膮da

Udost臋pnij ten post

mhm wszystkie chodzcie w rurkach tunikach i balerinkach :| bardzo dzwnie to wyglada jak widze na ulicy pe艂no dziewczyn w wieku szkolnymjeszcze w rurkach pseudoskate butach lub balerinach i do tego wymazanych niewiadomo czym po twarzy. wszyscy wygladaja tak jakby nasiwecie byl tylko jeden styl.rurki owszem sa fajne mam jedna pare. ale kmicznie to wyglada na dziewczynie ktora nosi rozmiar L i ubierze beleriny do tego :| litosci ni ebadzcie niewolnikami mody... jak dlam nie rurki jedynie do mega wysokich butow (matko tylko nie ze szpicem..) lub ew. baleriny lub lekkie buty sportowe jak sie ktos uprze pod warunkiem ze ma firuge modelki wybiegowej. ludzie sa tez inne ubrania oprocz tunik i rurek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honeyxberry
Ja do rurek nosze tuniki z krutkim rekawkiem i trampki! bardzo fajnie to tez wyglada chyba ze jestes typem raczej ze chodzisz w szpilkach!to szpileczki tez pasuja i balerinki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majta
Oj ..... Chyba chodzi艂o pani (ja mam 11 lat) o balerinki :^D Ja nie zgadzam si臋 z tym , 偶eby nie ubiera膰 obcis艂ych bluzek , wygl膮da si臋 wtedy bardzo 艂adnie , seksownie . Najlepiej ubiera膰 (do Jeansowych) rurek tuniki w kolorach ciep艂ych lub jesiennych , co艣 z br膮zu . Ja cz臋sto do moich rurek ubieram r贸偶owe lu藕niejsze bluzki , lub czarn膮 , z falbankami tunik臋 . Wszystkim pani膮/dziewczyn膮 (oczywi艣cie nie panom ) o w膮skich biodrach rurki . A je艣li chodzi o buty , to balerinki lub adidasy , nigdy w 偶yciu szpilki !!! A , i ja nosze takie , nie wiem jak to sie nazywa , takie getry zak艂adane jak skarpetki , naprawd臋 polecam !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 An666
DO RUREK PASUJE WSZYSTKO ZAROWNO TUNIKI JAK I ZWYKLE T-SHERTY NAWT BIALA WIZYTYWO KOSZULA DO NICH PASUJE. SA TO SPODNIE DO WSZYSTKIEGO I NA KAZDA OKAZJE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 An666
A CO DO OBUWIA TO NIE OGRANICZAJ SIE TYLKO DO BALERINEK TO KANON KTORY WARTO LAMAC NA RZECZ INNYCH BUTOW I PODOBNIE JAK Z KOSZULKAMI DO RUREK PASUJA PRAWIE KAZDE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwcia
hi!ja nosze tylko rurki nie mam zadnych innych spodni!nosze je do wszystkiego do adidasow do balerinek i wysokich butow, totez bluzki, ktore do nich dobieram zaleza od okolicznosci jesli zakladam buty sportowe to bluzke sportowa lub jakis top ze wzorkiem obcisla bluzeczke!mysle, ze wszystko mozemy nosic do rurek!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasienka12
Hej, kupi艂am sobie w艂a艣nie rurki. Mam zamiar wk艂ada膰 je do kozak贸w, ale s膮 one rozsuwane od po艂owy. Mam problem z wk艂adaniem ich. Czy waszym zdaniem mog臋 w艂o偶y膰 je do skarpetek, a p贸藕niej dopiero za艂o偶y膰 kozaka. Czekam na wasze opinie;) pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarzyna12
Hej, kupi艂am sobie w艂a艣nie rurki. Mam problem bo moje kozaki s膮 rozpinane od po艂owy i mam problem z w艂o偶eniem ich do 艣rodka. Jak my艣licie mog臋 w艂o偶y膰 je do skarpetek, a p贸藕niej dopiero za艂o偶y膰 kozaka? Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaczeek
JA mam pytanko ... A co myslicie o takim zastawie jak RURKI + BUTY SKATE ??? ... Nie wiem czyy dobrze bede wygladac bo mam zamiar sobie kupic takie buty ale nie wiem czy dobrze bede wygladac. Mam rozmiar M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaczeek
JA mam pytanko ... A co myslicie o takim zastawie jak RURKI + BUTY SKATE ??? ... Nie wiem czyy dobrze bede wygladac bo mam zamiar sobie kupic takie buty ale nie wiem czy dobrze bede wygladac. Mam rozmiar M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po pierwsze jakie to rurki

Udost臋pnij ten post