Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria20

która prostownica jest lepsza z płytakmi lustrzanymi czy ceramicznymi

Polecane posty

Gość Anyone
zdecydowanie ceramiczna. szybciej prostuje ale i jest mocniej nagrzana ale włosy jak smarujesz odżywką to Ci sięnie poniszczą tak szybko. Ceramiczną włosy o wiele dłużej się trzymają proste polecam mam ceramiczną i taką zwykła i cermaiczną można sprawe załatwić w 5 minut podczas gdy zwykłą to 20 minut się męczyłam :|

ja tez widziałam taka zwykłą kosztuje ok 40 zł nie mam siana na wiecej a jak czesto prostujesz włosy

Gość zdecydowanie
ceramiczna

Gość Anyone
Jak miałam ścięte tak na czubku głowy krótkie a niżej dłuższe to musiałam codziennie prostować :( ale teraz jak hoduję i mam już dłuższe to tak na codzień jak umyje wystarczy szczotką one się lekko kręca, ale jak idę na jakąś dyskotekę to tak może dwa razy w tygodniu. Ale wczesniej prostowałam codziennie ... koszmar. ale dzięki odżywce Sunsilk włosy mi się nie rozdwajają chociaż sa końcóki przesuszone. A wiesz ja widziałam cermaiczną prostownice za 62 zł. taką cieniutką wiesz i nie kupuj zwykłej zdecydowanie odradzam musisz polatać poszukać a napewno znajdziesz tańsza ceramiczną jakiejś mniej znanej firmy, bo te markowe to nawet 250 zł ( moja kumpela ma taką drogą a moja siorka ma cermiczną za 45 zł i nie widze óżnicy a nawet kumpela ma poalone włosy a moja siostra nie ma popalonych włosów )

Ja kupiłam od razu ceramiczną bo słyszałam, ze jest lepsza.Wcześniej kilka razy prostowałam prostownicą z płytkami lustrzanymi i różnica jest wielka.Tak jak powiedziała Anyone ceramiczna szybciej prostuje a i efekty sa duzo bardziej zadawalające.Mam dosc mocno krecone wlosy wiec nawet przy ceramicznej musze \"meczyc się\"ok 25 min.Kupiłam taką najzwyklejszą, kosztowała 60 zl ale jest naprawde ok.