Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O masz zaraz padnę

Duszę się w te upały!! Mam już dość!!

Polecane posty

A może zacznijmy sobie wmawiać, że lubimy upał, że fajnie jak jest tak gorąco, to wtedy może jakoś damy radę :) Monola nie denerwuj się takimi debilami. Lepiej olać i nie komentować.

~~Kasiulek~~ja sie nie denerwuje nawet mnie to rozsmiesza zwlaszcza ,ze jestem na diecie na przytycie.Mozemy zacząc nawet chwalic ten upal,ale jak dziewczyny wrocą i przeczytają to pomyslą ,ze zwariowalysmy,albo udaru dostalysmy. O jakie fajne ciepelko!Tak fajnie nie ma czym oddychac!HA! HA!

Hihi no pewnie tak pomyślą! Udar z przegrzania jak nic!! Ide odpocząć, bo już mi się w głowie kręci od tego gorąca i od patrzenia w monitor. Do zobaczenia? Do usłyszenia? Do przeczytania? Hihi nie wiem jak się pożegnać :P

Hihi fajne. Szkoda tylko, że nie zrobiło mi się ani trochę chłodniej :( Wyobraźcie sobie, że u mnie o godzinie 18:10 jest 30 stopni!! 😡

ojojoj nie bylo mnie polowe dzionka a tu juz tyle naskrobalyscie :D monola no nestety jestem sama do konca wrzesnia wiec musze sobie gotowac:( dzis przyrzadzilam chlodnik mniami mi wyszedl;) a co do tych wierszykow to kurcze trzeba by pomyslec nad tomikiem marudzacych kobitek :D a co do tych grubych dup to juz ludzie maja obsesje:( czemu kazdemu sie wydaje ze ludzie narzekajacy na upaly maja problemy z tusza:| a co do temperatury to fakt:( moja znajoma dzis wpadla uradowana z czerwona japa i mowi ze tak ma byc jeszcze 2 tyg:( boshe myslalam ze jej cos zrobie :(

Wygląda na to moje kochane lwice ,ze sie jeszcze troche posmazymy.Taki chyba nasz los.Ale za to jesienią i zimą bedziemy szczesliwe . E to z ciebie ~~anabelka~~dobra kucharka ,chlodnik w sam raz na taką pogodę.

Gość 23 latka
normalnie zeświruję jak jeszcze 2 tyg.ma byc tam gorąco😭Jestem zalamana ą suszą i duchotą:-oTE upaly to jakas klęska zywiolowa,ledwo czlowiekżTyje:-(Wsród moich znajomych nawet ci co lubią ciepło narzekaja na upal:-oA jak narzekaja wielbiciele upalow to znaczy,ze ten upal jest juz za mocny i za dluuuuuuuuuugo trwa:-oMam dość,jq chce deszczu,burzy,zimnego wiatru,ochodzenia!!Dzis kolejna besennna noc😡Przez te upaly spać nie można!!!MAM DOSĆ TEJ POGODY,JA CHCE ZIMY!!!!!!!

Gość wszędzie puch
:o najchętniej bym sobie poscieliła w lodówce :) chociaż jedna wyspana noc by była :p Do tej osoby, co zarzuca, między innymi mnie, nadwagę, mam 44 kg, to ile twoim zdaniem powinnam zrzucić ? :D

Gość 23 latka
ja tez jestem szcuzpla,nie wiem skad przekonanie,ze upalow nie lubią tylko ludzie w nadwagą:-omoj kuzym wazy 110 kilo cha upaly,ja ponad polowę mnie i NIENAWIDZE UPALOW:-POn moglby cale tygonie lezec na plazy,smazyc sie na sloncu,upajac sie tymi upalami.....a ja w lecie najchetniej wyjechalabym na Grenlandie;)

Gość 23 latka
tam mialo byc,ze on kocha upaly,ucielo mi kilka literek;-)

Gość wszędzie puch
23 latko a moze przy 30 kg faktycznie robi się chłodniej ;) :D

Gość 23 latka
a moze,wiesz,ze chyba masz rację,schudnijmy tak do 26 kg,wtedy będzie nam chlodno i pokochamy upaly!!!!;-)

wiecie mnie to juz glowa boli ciagle:( wogole to zaczynam wpadac w jakas paranoje ze ta pogoda juz sie nie zmieni:( przeciez to normalnie funkcjonowac sie nie da,spac nie mozna,jesc sie nie chce i czlowiek chodzi jak niedobita mucha:(

Gość 23 latka
a wiec dziewczyny od dziś dietka,dobijemy tak do 25kg i wtedy lato będzie naszą ulubina porą roku a w 40 stopniowym upale będziemy w swim żywiole;-)Pkchamy upaly t teg stpnia,że na stale wyprwadzimy sie do Afryki:-PJuż szukam jakiegoś domu w Kenii czy Nigerii;)

Gość 23 latka
mnie tez boli glowa od tych upalow,powietrze jets jakies takie tarsznie duszne i duszne:-oja jak chce aby sie ochlodzilo😭

Gość 23 latka
mnie tez boli glowa od tych upalow,powietrze jest jakies takie starsznie duszne i duszne:-oja jak chce aby sie ochlodzilo😭

hahahahah 23 latka no pomarzyc dobra rzecz:D u mnie to juz nawet przeciagu nie ma...lepie sie cala a 30min temu wyszlam spod prysznica:( toż to nawet sie posexic nie mozna:D

Gość 23 latka
w taki upal to się kompletnie NIC nie chce:-onawet seksic:-(Laze calydzień osowiala i zmęcozna po prtu tą pogode:-(ja chce aby w koncu spadl descz,byla porzadna burza isię ochlodzilo😭Spada po 20 chyba prysznic w tym dniu:-PJak dobrze pojdzie to może dzisiaj cos pośpie chociaż wątpię,ta duchota jest zabojcza:-oŻyczę zimowych snów oraz zeby w koncu sie coś troszke ochlodzilo... Dobranoc:-) papa🌻 i aby do zimy;-)

Nie bede oryginalna ,ale tez mnie glowa zaczela wieczorem bolec.Mnie czesto boli przed deszczem a u mnie zapowiadają jutro burze,to tylka ta mysl mnie pociesza ,ze lunie.Ale juz sama nie wiem po co sie te prognozy ogląda bo czlowiek sobie tylko humor psuje.Normalnie mam wrazenie ,ze to sie nigdy nie skonczy,jak to wytrzymac?Wielka radosc z lata ,caly dzien w domu przy pozaslanianych zaluzjach ,kisze sie z dzieckiem i wychodzimy dopiero wieczorem tez nie na dlugo bo wlasciwie Pola idzie spac.To jakas paranoja i anomalie,co nam sie z klimatem porobilo.Gdzie normalne lato i wkurza mnie ta bezsilnosc bo nie mozna z tym nic zrobic.Zostaje tylko narzekanie i czekanie ,ze moze sie to kiedys wreszcie skonczy.Dziewczyny straszny dol mnie zlapal z wieczora,bo juz nie mam sily,czacha peka.A jutro mam dentystke dobrze,ze po 18 bo jak tu wczesniej wsiąsc w samochod.Dobrej nocki wam zycze ,postarajcie sie wyspac!PA PA!!!

ehhh u mnie od rana duchota,upal taki ze nawet wiatru nie ma,wszystko stoi w miejscu:(nawet listek nie drgnie a na 12 w poludnie mam zalatwiac jakies papierkowe sprawy i oczywiscie co za tym idzie tluc sie przez miasto i ten skwar:(

Dziewczyny nie wiem jak Wam, ale mi to się chce już płakaś z bezsilności. Ja już naprawdę dłużej nie wytrzymam tego skwaru. Byłam dzisiaj rano między 8 a 9 w sklepie i od rana grzało już niemiłosiernie. Spociłam się jak po 2-godzinnym ekstremalnym treningu. Nawet nie wyobrażam sobie co się będzie działo w południe 😭 Nie wytrzymam ani dnia dłużej. Głowa mnie boli bo spac nie mogłam z duchoty.

anabelka współczuję Ci, że musisz w południe coś załatwiać :( Bidaku Ty nasz usmażysz się. Jak nie będę pisać przez dłuższy czas, to znak że zdechłam z upału :(

Gość 23 latka
Mnie też się chce płakać z pwodu bezsilności spowodwanej tymi kszmarnymi upałami:-oW nocy co nie co spałąm,obudzialm sie cala zgrzana i mokra od tego upaly,poszlam pod rpysznic po ktorym siwezo sie czuałm przez 5 mnut,potem znów gorąc:-oZaluzje mam pozaslaniane w domu,siedze jak w norze,jest lato a ja nigdzie nie wyjdę mbo jest za goraco:-(i to maja byc akacj,lato,urlop:-oTjakiś hrrra nie lato😡Dzisiaj u mnie zero wiatru,powietrze tak geste i duszne,że az oddychac nie mozna:-(Kiedy to się skonczy???Kiedy bedzie normalna pogoda???😭

~~Kasiulek~~odezwij sie bo sie martwie,ja tez tu zdycham na tym czwartym.Kiedy to sie skonczy,mecze sie a okres coraz blizej hormony wala na glowe.Zapowiadali burze oszusci znowu nic pewnie nie bedzie chmur nie widac.jeszcze przed chwila dentystka zadzwonila żebym byla wczesniej,wcale sie nie ucieszylam az mnie skreca na mysl ze mam gdzies jechac .Ciekawa jestem kiedy mi ten aparat zalozy .Biedna ~~anabelka~~gdzies tam w centrum walczy z upalem.Na co nam przyszlo tak sie meczyc.Lwiątka zyjecie?Pozdrawiam!

~~23latka~~tez chce wiedziec kiedy to cholerstwo sie skonczy,bo nie wytrzymam dluzej.

Gość 23 latka
ledwo co żyję:-oNie mogę sobie znaleść miejsca w domu,wszędzie gorąco,siedzę -gorąco mi,trochę pochodzę po mieszkaniu-dalej mi gorąco😭MAM DOŚĆ!!Zwariuję całkowicie przez ta pogodę,na dodatek chyba w czwartek albo w piątek mam dostac okres a PMS w czasie upałów to coś strasznego:-(Czekam na burzę,deszcz i ochłodzenia jak na wybawienie,może wreszcie zaczne normalnie funcjonować,po teraz czuję sie w jak jakimś letragu:-o Anabelka współczuję Ci,że musisz w ten upał latać po mieście:-o Monola,wizyta u dentysty jak jest duszno to nic przyjemnego ale życze Ci aby ta wizyta szybko mineła,żeby dentystka zalożyla Ci aparacik i zebyś miała po nim śliczne ząbki:-) Pozdrawiam i życzę upragnionego ochłodzenia🖐️

Gość wszędzie puch
Kasiulek skąd wzięłaś tego linka :D aż mi się lepiej zrobiło, ta zieleń taka soczysta :) zwierzaki zabawne, muzyka, smiech, sssssssss fioletowy wąż w paski ssssssssssss I like you... I like you :D Monola ja też na czwartym, znam ten ból ;) mam dziś w domu 32 stponie 😡 wysmarowałam się wodą z olejkiem miętowym, nogi w misce z lodem i nic 😭 Gdzieś czytałam o chłodzącym balsamie z Eveline, chyba go kupię