Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cykaducha

Krem z filtrem do cery trądzikowej

Polecane posty

Gość Cykaducha

Czy coś takiego w ogóle istnieje? Najważniejsze, żeby na opakowaniu było napisane, że nie powoduje powstawania zaskórników. Ostatnio kupiłam Vichy Thermal Fix z filtrem 20, ale niestety ten krem jest strasznie ciężki i tłusty :O Chociaż i tak nieźle się rozprowadza, bo po innych mam strasznie widoczne smugi :O A muszę stosować filtry, bo mam cerę naczynkową :( Proszę o rady ;)

Gość wiesz co..........
ja kupilam kiedys taki z EVELINE przeciw wagrom i zaskurnikom i tam jest napisane ze chroni przed szkodliwym dzialaniem promieni UVA i UVB ale jaki ma faktor nie weim. kosztowal mniej niz 10zl.

Gość wiesz co..........
zaskornikom* sorka ;)

Gość Cykaducha
Dzięki za odp. :) Niestety podobno filtry tańszych firm nie są fotostabilne i nic nie dają :(

Gość trym tym tym
ja uzywam z LIRENE krem nawilzajaco-ochronnyz SPF 30 na dzien, uzywam go dlatego bo bylam ostatnio u kopsmetyczki na zabiegu zluszczania i musze chronic teraz skore przed sloncem.uwazam ze bedzie sie nadawal do skory tradzikowej ,sama taka mam a ten krem jest lekki ,szybko sie wchlania i napewno nie zaszkodzi a chroni b .dobrze!!polecam kosztuje ok 15 zl:]

Gość Cykaducha
A nie zapycha porów? Nie tworzy zaskórników? I czy ten zabieg złuszczający nadaje się do cery naczynkowej? No i oczywiście dzięki za odp. :) Pozdrawiam :)

Gość filtry Lirene są do niczego
kup Iwostin Solecrin, Biodermę, Avene, LRP, Vichy, albo Klorane.

Gość Cykaducha
No właśnie mam teraz Vichy, ale on jest strasznie tłusty, ciężki i mam wrażenie, że trochę zanieczyszcza mi skórę :( A nie ma filtrów w postaci żelu?

Gość zouuuuuuuuuza
kochana filtry maja to do siebie ze sa tluste, albo akceptujesz albo nie stosujesz, ja nie stosuje, nie moge zniesc tej konsystencji i zeby filtr zadziala trzeba nalozyc go 1,8 ml - to bardzo duzo.

Gość trym tym tym
cykaucha---> tez mam b.duzo zaskornikow ale nie zauwazylam zeby po tym kremie miala wieksza ilosc ,nawet chyba mam ich mniej?a i nie zgadzam sie ze ten krem z filtrem jest niedobry ,ostatnio byly takie upaly i jakos ani nawet nie bylam czerwona po tym sloncu,a zaznacze ze szybko bradzo sie opalam!!!!a pozatym cena 15 zl jest na kazda kieszen. jest bardzo leciutki i szybciusio sie wchlania

Gość trym tym tym
przepraszam za przekrecenia twojego pseudo--> Cykaducha

Gość trym tym tym
acha pytalas sie czy ten zabieg nadaje sie do cery nacynkowej,hmm ciezko mi powiedziec ja mam cere tlusta,mieszna ale raczej mieszana , a ten zabieg to kwas mlekowy,jednorazowy,a czym sie charakteryzuje ta cera naczynkowa??

Gość ten krem lirene SPF 30
jest faktycznie lekki, natomiast zupelnie nie nadaje się do cery trądzikowej. Cera świeci się niemiłosiernie, a u mnie wyskakują pryszczyki :/

Gość trym tym tym
u mnie skora sie po nim nie swieci....ale jakos moze dlatego ze ostatnio przestaje byc az taka tlusta....