Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angga

Czy to prawda ze niższe dziewczyny maja ciasniejsze szparki

Polecane posty

Gość Angga

bo jesli tak jest to znaczyłoby ze wysoki laski maja szersze szparki a to jest nie fair. jak z tym jest wiecie moze ???

Gość isska
tak sie mówi ze te wyższe sa szersze w środku ale moze jakis chlopak sie odezwie ?

Gość gdyby byl tu moj gin
to moze by sie za mnie wypowiedział: mam 175 i mam wąską szparkę i małą miednice ...w ogole jakas ciasna jestem :O

Gość tralalala gorąca
pisać to kazdy moze :) Ciasne to maja mlode ,niestety te po porodach w przeciwnym kierunku.Jak uslyszysz ze laska urodzila (naturalnie) dziecko i ma ciasna to ...........wiesz co myslec.Gorraca ? masz dzieci?

Gość Angga
czyli stereotyp jakis, ale w sumie to jak jestes wyzsza to logiczne by bylo jakbys miala szersza lub głębsza szparke ????

Gość ale jak dziewczyna jest gruba
to też ma chyba ciasną, bo jej tłuszcz zatyka :-)

Gość Angga
jak to maja w innym kierunku węzsza i co to znaczy ze juz po porodzieciasna dziewczyna nie bedziejuz taka waska

nie ma reguł bez wyjątków. rozmawiałam o tym kiedyś z kumpelami i na własnej analizie doszłyśmy do wniosku że bywa różnie.

Gość ale panuje taki
poglad ze niskie na bank sa ciasne :-)

Gość Angga
jak to maja w innym kierunku węzsza i co to znaczy ze juz po porodzie ciasna dziewczyna nie bedziejuz taka waska

Gość No Way .
no to musi byc jakas grubsza czy cos ?

Gość bez obrazy
ale to nieco zaskakujace wiesz taki jest stereotyp ze niskie ciasne a wysokie moze wyższe :-)

Gość bez obrazy
moze głebsze;-)

Gość Angga
albo ze jak rozbudowany to ma duzego miedzy nogami to tez nie ma nic wspolnego penisy z regulu jakies15cm ale czasami cos w tyl lub w przód :-)

Gość Angga
tak sobie w sumie mysle ze jesli penisy sa z reguly od14-16cm to natura tak to stworzyla aby sie dopasowywaly do pochwy. murzyni maja wieksze no bo murzynkisa glebsze i tam trzeba dłuzsze

Gość jakieś dziwne stereotypy
znacie.... odnośnie panów ja słyszałam o regule "prawj dłoni".... czyli, że wzrost jest odwrotnie proporcjonalny do wielkości freda ... i że mięśniaki mają małego....bo często wspomagają się sterydami.... a od nich maleje... ale, żeby te przesądy miały coś wspólnego z rzeczywistością...... nie sadzę!

jeśli chodzi o dłonie - podkreślam e z własnych obserwacji - pokuszę się o małą zależność - meżczyżni o dużych, smukłych dłoniach z widocznymi na nich żyłami i długich palcach mieli się czym pochwalic;)

Gość jakieś dziwne stereotypy
czyli regułą jest to.... że nie ma reguły ;) ps pierwszy raz słyszę, o jakiejś zależności od wzrostu.... w stosunku do pań....

Gość dziewczny
a ja mam chlopaka z 15cm penisem i musze wam powiedziec ze jest bosko i cacy a wczesniej jak mialam wiekszego to mi sie w srodku obijał wiec nie wiem ale 15 raczej the best

Gość zielonkaaaaaa
Och, czy wy wszyscy tylko z teorii?? mialam faceta prawie 2 m. wzrostu - musialam doslownie szukac jego kiełka i doslownie na odwrot, ale nie bede sie chwalic, zeby wam slinka nie pociekla. musi wchodzić " na raty", zeby sie zmiescic.

Gość obawiajaca się
jak już o tym tak rozmawiacie to może któraś tak uczciwie mi powie jak to jest za tym pierwszym razem????

Gość zielonkaaaaaaa
Szcerze? Beznadziejnie. Moj pierwszy chcial na jedzca, - sama mialam zdecydowac, kiedy ma zabolec. Tak zrobilam. Debil. Nie zgadzaj sie...