Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fraki

Dlaczego jeżeli facet nie ma dziewczyny nazywany jest przez nie nieudaniczkiem?

Polecane posty

Nie wiem jak inni podrywają, ale to jest naturalne. Ale napewno zaczepienie dziewczyny na ulicy i powiedzenie jej \"Słuchaj jesteś bardzo śliczna\" - wydaje mi się banalne i może sobie pomyśleć dziewczyna że jestem na nią napalony. No bo kto normalny jest w stanie takie coś uczynić? Myślisz, że ludzie się poznają, bo mężczyzni mówią do nieznajomych \"Strasznie mi się podobasz\"? Nie! Raczej są najpierw kumplami, tak o po prostu, może i jest niekiedy między nimi iskra co pozwala wybuchnąć miłości gwałtownie i niekontrolowanie, ale większość mężczyzn i kobiet musi się starać trzeć trzeć trzeć i próbować rozpalić ten ogień. Na pewno w jakimś sensie mogę być dla ciebie nieudacznikiem, to prawda nie umiem podrywać, po prostu NIE UMIEM. Może gdzieś w kurorcie na plaży, byłoby łatwiej - sprzyja temu atmosfera. Jednak widząc w sklepie ekspedientkę, która jest ładna i widać, że się marnuje stojąc za ladą - nie potrafię jej wyznać na osobności \"Masz śliszne oczy, może byśmy się gdzieś umówili\". Dlatego dziewczyny doceńcie nasze małe kroczki, które chcemy wykonać aby coś zaiskrzyło między nami. Nie spławiajcie nas od razu i bądźcie dla nas miłe, bo wpadne jeszcze w większe kompleksy. Mam kompleks. Kiedyś dziewczyna odrzuciła moją miłość, na oddchodne powiedziała, abym sobie lepiej zwalił konia w łazience niż do niej startował. Śmiała się ze mnie wraz ze swoimi koleżankami. To była prawdziwa trauma, gdyż widywałem ją blisko pół roku zanim się nie przeprowadziłem. Później już nie byłem taki ochoczy do podrywów, nie jestem Adonisem nie wystraczy, że napręże muskuły to dziewczyny zachęcająco się uśmiechają, nie mam super samochodu, moje dowcipy są mierne i zawsze je spalam jak jestem zestresowany w obecności pięknej dziewczyny. It\'s all folks!

Gość malina_21
Kobiety uwielbiają facetów pewnych siebie. Tej cechy zapewne ci brakuje i dlatego nie możesz sobie znalezc dziewczyny. Czas uwierzyc w siebie. Nie sądzę, że jestes nieudacznikiem. Z pewnością inteligentny z ciebie facet, skoro jesteś informatykiem. Nie wiem jak to jest z wyglądem, ale uwierz mi- to wcale nie jest najważniejsze. UWIERZ WE WŁASNE SIŁY!!! A wtedy z pewnościa ci sie wszystko ułoży. Powodzenia.

Gość niusio
Juken dobrze napisał. Szkoda kasy na dziewczyny. Takie próby są żałosne. Są osoby, które mają ciężko w zyciu. Wszystkie dziewczyny powinny mieć świadomość, że nie każdy jest majętny. To smutne ale najprawdopodobniej nigdy nie dojdzie do spotkania między nami moja przyszła dziewczyno - o ile to czytasz w tej chwili. Skoro wybierasz to, co najgorsze. Cwaniaków i prostaków. W dodatku szpetnych. Następnie robisz z takim dziecko. To nie licz już nigdy więcej na mnie. Prędzej umrę niż zaopiekuję się cudzym dzieckiem, nie mając możliwości posiadania swojego potomstwa. Nie zamierzam uschnąć jak kwiat i nie mieć własnych dzieci nigdy w zyciu. A dzieci to kosztowna inwestycja. Nikt mi nie powie, że dziecko to żaden problem.