Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia anka

jakie miasto nad morzem polecacie na wakacje???????

Polecane posty

Gość przeciez sopot nie lezy nad
morze tylko nad zatoka, nad zasyfiala zatoka! najlepsze sa miejscowosci dzie masz otwarte morze!

Gość o matko ...całe zycie mieszkam
w mieście i jeszcze będe tam na urlop jeżdzić ?!?! :O Koorwa mać i jeszcze bede moze mieszkac w bloku na 3 piętrze i zapier dalać rano patrzeć czy mi dres nie zapierdolił auta ... dziekuje bardzo! Ja jeżdże do małych kurortów ..np Niechorze,Pobierowo ,Rewal ... Wynajmujemy jakiś domek -pełno ich w lesie .Idziemy na plaże spędzajac tam większość dnia ...W gaciach wracam z plaży z piwem w łapie ,nie musze sie malować tylko gnije na lezaku , I TO SĄ DLA MNIE PRAWDZIWE WCZASY

Gość ósemkaósemka
Rewal-Niechorze-Pogorzelica pięknie jest!!

Gość he he he he gnicie na leżaku !
własciwie to racja ...ja mam dość miasta również i w życiu nie chce wakacji w mieście .

Gość o matko ...całe zycie mieszka
:D ! nam akurat ostatnio Pobierowo przydadło do gustu ...w lesie nad morzem -pełno tu takich domków i wszędzie jest blisko do plaży . Mieszkaliśmy w ub roku w domkach yyy chyba Kalla czy Calla nie pamiętam ale świetnie i czysto ,miło ...w tym roku chyba Niechorze

Gość Pobierowo jest OK!HASŁO DNIA !
http://www.google.pl/search?q=POBIEROWO+ZDJECIA&hl=pl&client=firefox-a&hs=3PP&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9FnWTYXQDImWOuGswL4H&ved=0CBoQsAQ&biw=1024&bih=608 obejrzyj sobie -mi sie podoba !🖐️

Gość fakt urocze miejsca
warto zobaczyć i jak ktoś chce odpocząc to pewno.Tylko ta drożyzna :O jak wszedzie w kurortach

Gość pogorzelica mmm to powietrze
i te lasyyyyyyyyyyy :D

cala Puglia w Itali...morze jak basen i cudowne plaze..........

Gość nie chwal sie piszemy o Polsce
:O

Gość ja juz po ...urlopie było
całkiem nieżle a jak wróciliśmy pogoda sie zepsuła ...:P

Gość lolilula
Ja rowniez polecam Sopot. Wspaniele miasto. niby takie zatloczone, ale sa miejscaz gdzie jest naprawde cicho, wspaniale. Ja mialam nocleg w takim miejscu. Blisko plazy, centrum miasta(ok15min pieszo), przede wszystkim cicho, tanio.

Gość bierzesz dkladną mapę
i przelatujesz miejscowosci nadmorskie. W KAZDEJ znajdziesz noiclegi ijedznie , z marszu, Im mniejsza, tym taniej i mniej tlocznoe. A co do Sopotu - zalezy, czego oczekujesz, Sopot swoj klimat ma, tyle,ze pelno ludzi. jesli chcesz duzo taniej, wynajmujesz mieszkanie czy kwatere w Trojmiescie ( znajdzisz ogloszenia) blsko kolejki lub autobusu ( np 122) , mozzesz latwo dojechac, a jak leje , miec tez inne atrakcje. Najtaniej akademiki, 25 zl za noc.

Gość a ja polecam Pogorzelice
nie wiem co mi sie stało ///zale zakochałam sie w tej miejscowości

Gość a ja juz w piątek wyjeżdżam
::D :D jezuuuuuuuu jak ja sie cieszę!!!!! Nie miałam 3 lata pełnego urlopu tylko taki szarpany po pare dni a teraz całe 3 tygodnie wolnegoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 tyg nad morzem i tydzień na działce :D echhhhh jak to niewiele potrzeba do szczęścia?!

Gość heloł wiara a ja jade unas
na jezioro,chłopaki rozbily biwak taki i bedą sie z dziewwuchami nocować.uNAs taki ma cidek zarobil pare groszy na jagodach to kupil se materac a nam koce wystarczom ...ale sie ciesze

Gość wefg
jak miasto duże to trójmiasto, hel lub drugi koniec świnoujście jak chcesz się zabawić to mielno, kołobrzegu nie polecam ze względu na zimną wodę, ja najchętniej jeżdżę do ustki

Gość adelina12345
tylko jarosławiec! piekne klify, czysciutka woda, lasy, jeziora, rzeka-bardzo polecam!

Ja uwielbiam Gdańsk! to najpiekniejsze miasto pod słońcem, chciałbym iść tam na drugi stopień :D a rok temu byłam na wakacjach i mieszkałam w samym centrum tutaj : http://www.gdanskiespanie.pl/ i wszędzie miałam blisko, na starówkę, do Sopotu czy na plaże, wsiadałam w SKM-kę i już byłam na miejscu :) warto wykupić sobie weekendowy bilet, bo się bardziej opłaca.

Gość kora82
Tylko nad zatokę nie jedz. Byliśmy w ta sobotę w Sopocie. Nawet nie można było zamoczyć. Woda taki SYF ze szok. Nie dość ze sinice kwitną to na własne oczy widzieliśmy cale czarne fale ropy czy innego syfu. Ogólnie dobrze ze wypad jednodniowy ale umęczyliśmy się bo gorąc niesamowita a żeby się chodzić to trzeba było z prysznica na płazy korzystać. Ja osobiście polecam WŁADEK jest gdzie chodzi jakby nie było pogody chociażby pociągiem na półwysep czy do trojmiasta.

jarosławiec - mniejsza miejscowość nad morzem. Potem w stronę Darłówka masz Wicie - to wioseczka- jest tam i morze i piękne jeziorko. Spokój cisza. Potem masz Darłówek - dość zaludniony w wakacje ale dość ciekawie. Potem za darłówkiem masz Dąbki , Łazy. Wioseczki w stronę Mielna Chłopy - przemiło spokojnie, Sarbionowo tez spokojnie, itd

Jeszcze Żukowo Morskie i następna wioska BOBOlin. Te wioseczki leżą na trasie z Darłowa do Dąbek. Tam każdy ma na pewno zagwarantowany spokój i ciszę.

Gość katarzy_nna
ja polecam Kołobrzeg, gdzie jeździmy od dobrych paru lat a noclegów zawsze szukam na portalu internetowym http://e-wczasy.kolobrzeg.pl/ - ceny są różne ale na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, w moim przypadku noclegi były zawsze zgodne z opisami, na szczęście nie spotkały nas żadne nie miłe niespodzianki.

ja byłam już w wielu miejscach, ale nam najbardziej podoba się świnoujście i jastarnia :)

Gość leszczynka7
Polecam Łebę, ale po sezonie (lub przed) Dużo atrakcji, a tanie noclegi można znaleźć np. tutaj http://www.przymorzu.pl/leba

Gość gość
Hmm, mi znajomi polecali (tak jak dla nas - pary bez dzieci) Rewal, Międzywodzie i Niechorze. Jadąc nad morze chcemy odpocząć , "pobyczyć się" na plaży, zjeść rybkę, a nie przeciskać się między tłumem turystów na Monciaku, czy imprezować w Mielnie. Tak , że my unikamy dużych, zatłoczonych miast typu Sopot, czy mniejszych , lecz bardzo popularnych (Władysławowo, czy Mielno), a także Kołobrzegu w którym to morze zazwyczaj jest najzimniejsze. Ale bardzo przyjemnie jest w Ustce, czy w samym Helu.

Gość gość
Warto wybrać się do Gdyni, miasto tętni życiem, a co najważniejsze jest piękna plaża, gdzie można wynająć jacht ze znajomymi za pośrednictwem firmy Sunsail i świetnie spędzić czas.