Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia anka

jakie miasto nad morzem polecacie na wakacje???????

Polecane posty

Gość głupia anka

nie znam się kurde:) nigdy nie byłam nad morzem a jak chłaopak mnie zapyta o opinię to chyba zacznę się jąkać:) więc jakie jest wasze zdanie

Gość asia.m
MOIM ZDANIE SOPOT A NIE MOŻECIE ZWIEDZIĆ WSZYSTKICH PLAŻ?????????

Gość Jastarnia Jurata Hel
polecam :)

Gość sopot to przesliczne miejsce
ale nie latem,no chyba ze ktos lubi tlumy ludzi,mieszkam w sopocie i stwierdzam ze na urlop przyjezdzaja tu snoby ludzieeeeeeeeeeeeeeee tutaj sie nie da wypoczac lato w sopocie to udreka

Gość madra anka
jesli kochasz imprezy i tlum mlodych ludzi polecam tylko Mielnooo:)

Gość to prawda
tez mieszkam w sopocie, i moge potwierdzic ze sopot to jest cudowen miasto ale nie latem, kiedy hordy turystow sie tu przelewaja, ale coz nie mam nic przeciwko nim, bo napedza kase jakby nie bylo.

zalezy czy wolicie miasto, mniejsze miasteczko czy małą miejscowość??

Gość tak miało być
Tłumy są wszędzie, ale zawsze można znaleźć jakiś odludny zakątek na plaży:D Polecam Łebę- wydmy, park krajobrazowy i morze:P

Gość władysławowo

Gość ilala
zdecydowanie Międzyzdroje!!! Byłam w wielu nadmorskich miejscowościach , ale tam podoba mi się najbardziej!!!

Gość madlen2333
sopot odradzam - co za atrakcja, jeden turysta na drugim, poza tym na molo nic nie ma a wladze sopotu nie daja znizki dla studentow na wejscie na ten drewniany deptak ! jedyce co jest dobre ze są rejsy.... na hel albo z gdyni do jastarni. Moim zdaniem bardzo romantyczna jest Białogóra. Przepiekna plaza i wogle.... NAjbardziej mi sie podoba. Plaza w Dąbkach tez jest fajna. Łeba moze byc.... a w mielnie nie bylam a podobno jest najpiekniej.

Gość Ustka
Zapraszam do Ustki. 505673417

Gość yyyyyyyyyyyyyy............
nie polecam debek - tam jest tlum jak na monciaku w sopocie :/ gdansk jest fajny- tylko tez sporo ludzi, na piechote mozna przejsc deptakiem nawet do sopotu, poza tym przy okazji mozna cos zwiedzic super jest hel, leba... zalezy co kto lubi, jedne miejscowosci sa spokojniejsze inne pelne mlodziezy i imprez

Gość varmiann
A w tym roku gdzie się wybieracie na wakacje? Czy znacie może jakieś dobre miejsce gdzie można się zatrzymać z dzieciakami. Lubię rodzinne wakacje, ale czasem dobrze jest jak na urlopie dzieciaki na chwilę będę miały ciekawe zajęcie pod opieką odpowiedzialnej osoby.

Gość głupia anka
A Wrocław jest nad morzem?? Slyszalam ze jest tam przepieknie

Gość głupia anka
A te Sudety to góry??:D Czyli moglibysmy odrazu pojechac znad morza w góry. Czegos takiego szukałam:)

Gość No moim zd
Police bardzo fajne miasto nad morzem

Gość fanka morza i wielkiej wody
a znacie jakąś cichą, w miarę mało turystyczną wioskę nad morzem, gdzie można by było tanio coś wynająć? Zależy mi bardzo na niskiej cenie

Gość klassi
A może Jastrzębia Góra? całkiem fajne okolicę. Z tego co się orientowałam to można tam interesująco spędzić czas w tym hoteluPrimavera. Sprawdzałam ofertę spa i mają masaż czekoladowy i cynamonowy mmmm :) rozkosz

Gość psiuna20
Ustka najlepsza,jezdze co roku i nigdy mi sie nie znudzi,piekna promenada,molo,czysta plaza,duzo atrakcji-czego chciec wiecej?

To zależy czego oczekujesz:) Jak lubisz ludzi, klimacik, imprezy i nocne życie, to tylko MIELNO:D:D:D:D Latem tam jest po prostu życie i raj dla imprezowiczów! Jak chcesz odpocząć to nie wiem:P bo to nie w moim typie:P Wolę wakacyjne szaleństwo:D:D Mogę jeszcze dodać, że niedaleko Mielna jest Sarbinowo (zdecydowanie mniejsze i w bardziej rodzinnym klimacie. Dużo dziadków, rodziców z dziećmi. Nie ma tu imprez. Są tylko dwie małe potańcówki z muzyką... hmm... majteczki w kropeczki:P)

Gość nawarra
Myślę, że dość ciekawe opinie na temat nadmorskich miejscowości i atrakcji znajdzie się na ideatur.pl. Ostatnio okryłam taki multi funkcjonalny przewodnik. Są też tam opinie na temat różnych miast/ usług turystycznych no i przy okazji można od razu coś zarezerwować gdy się trafi fajne miejsce.

Gość krooleek
Sześć lat z rzędu jeżdzimy sobie gdziekolwiek i mogę stwierdzić że:Wiselka-przepięknie ale daleko do morza lasem i wielki spokój.Tanio.Niechorze-w miarę tanio i ślicznie.Pobierowo-ładnie i spokojnie.Dziwnówek-Dziwnów-może byc.Sarbinowo-ślicznie i spokojnie.Dżwirzyno-kaplica.Mielno-zgadzam się z resztą-urocze.imprezowe,masa młodych ludzi,klimaty rewelacyjne-super.Ale tłumy.Im bardziej w stronę Trójmiasta-to dla tych co lubią masy ludzi,korki,tłumy na plaży.Zdecydownie podoba nam sie bardziej strona zachodnia na spokojny odpoczynek i jest taniejA Jastrzębia Góra piękna ale wypasiona i tłumnaO ósmej trzeba było zaklepywać miejsce na plażyPlaża wąska

Gość lily23lilly
KOŁOBRZEG zdecydowanie

Gość ajankldfasfnkljioenlsefnklsdfn
krooleek- a którą z tych miejscowości najbardziej polecacie dla par z dziećmi? Raczej o spokojną chodzi,ale też żeby była jakieś fajne trasy spacerowe, las, coś niedaleko co można zobaczyć? I jeszcze jedno pytanko. Czy jeździcie w ciemno i szukacie na miejscu (czy był kiedykolwiek problem ze znalezieniem?) czy raczej rezerwujecie wcześniej. Z góry dzięki za odp.

gdansk, gdynia, sopot to akurat niemale miasta ;p ja ostatnio 2 lata pod rzad bylam w gdyni, ale ze wzgledu na openera, teraz jakbym miala wybierac to nie wiem.. moze miedzyzdroje, swinoujscie, alebo gdynia bo podobalo mi sie ;p