Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczące

ZATKANY NOS, KICHANIE, PIEKĄCE I ŁZAWIĄCE OCZY

Polecane posty

Gość męczące

Od trzech dni mam strasznie zatkany nos, nie mogę oddychać ani wysmarkać bo poprostu nie mam czym. Najgorzej jest po południu i wieczorem. Często kicham. Do tego strasznie łzawią i pieką mnie oczy. Nic mnie boli, nie pracuję w klimatyzowanym pomieszczeniu, tylko w zwykłym. Nigdy nie miałam żadnych alergii i uczuleń. Co to może być? Jaka może być tego przyczyna?

Gość .może
to tylko wirusówka

Gość DDDD
To na pewno jest uczulenie, niewazne ze nigdy nie miałaś to pojawia sie nagle moj tata tez nie miał o dostał nagle 2 lata temu! A wiec idz na badania i ni4ech lekarz ustali na co jestes uczulona i da Ci leki, moja kumpela jest uczylona na słonce tez oczka jej łzawia, ma czerwone i ma katar! Ale gdy wezmie leki jest o wiele lepiej!

Gość do DDDD
przy chorych zatokach też oczy pieka - może być alergia ale nie koniecznie - leakrze często nie wiedzą po badaniach

Gość męczące
właśni ja mam tak w takie uaplne, słoneczne i duszne dni, szczególnie jak dużo przebywam na słońcu. Mimo że stosuję okulary od słońca (takie z supermarketu za 5 zł) to i tak oczy pieką.Do lekarza prędko się nie wybiorę z powodu braku czasu (praca od 9 do 19)

Gość Bubelek
up up up upup

Gość aleksandrass
Do leczenia poważnych chorób dróg oddechowych moim zdaniem nadaje się model Alergia Stop. Jest u nas w domu krótko ale póki co nie narzekam. Szybka i dokładna inhalacja, czyli lek jeśli ma dojść do płuc to rzeczywiście do nich dociera a nie ginie gdzieś na początku dróg oddechowych tak jak to w wielu innych inhalatorach ma miejsce. Obsługa wygodna, synek sobie radzi bez trudu, choć jeszcze 10 lat nie skończył.

Gość gość
Często piekace oczy mogą mieć inną przyczynę niż przeziębienie. Może być skutek czegoś albo przyczyna. Wzrok jest bardzo ważny dlatego powinniśmy się badac. Ja chodzę na wizyty kontrolne raz do roku do okulisty do Spektrum

Gość gość
czy objawy alergii, czy spowodowane przemęczeniem to tak czy siak krople Starazolin pomogą, mogę je polecić ;) są uniwersalne ;)