Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powergirlllhehe

niby zrobilam cos zlego...ale nie zaluje!!

Polecane posty

Gość powergirlllhehe

zdradzilam przed wczoraj swojego chlopaka... jestem na wakacjach i po prostu bawie sie z kolegą na maxa i jakos nie zaluje:P:P:P:P:P wiem wredna jestem on tez zostal tam hen hen daleko sam... ehhh ale to bylo piekne:P czy ktoras z was miala wakacyjuny romans??

Gość powergirlllhehe
heheh wiedzialam ze takie beda reakcje:) ja mam juz na karku sporo latek a tego z ktorym go zdradzilam znam dluuugo..... i jakos mnie sumienie nie gryzie

czego oczy nie widza to sercu nie zal, on pewnie tez cie tam zdradza:Pjak nie to nie jest to facet dla ciebie:classic_cool:

Gość oczywiście że można
żalosna prowokacja jakich były już miliony. pewnie jestes pierwszy raz na kafeterii i wymyśliłaś sobie że to bedzie taki świetny pomysł z założeniem takiego topiku...że wszyscy się zbulwersują a ty bedziesz miała ubaw....a wiec otworze Ci oczy. nikt się nie wypowie bo Twoj pomnysł był żenująco beznadziejny, tania w chu* prowokacja. wspołczuję małego rozumku:o

Gość nie mogłabym z kims
nie mogłabym nie chodzi o to że zdradzić ale wogóle być z kimś,przestapac się z kims kogo znam dłuugo i za dobrze jakieś hamulce mam tzn no to częste jest ale mnie jakoś odpychają faceci których znam za dobrze tzn nawet jak bardzo lubię to nie mogę sobie wyobrazić nawet zebyśmy...

Gość wyrzuty przyjda później
zwłaszcza jak mu to powiesz a w końcu pewnie to zrobisz,jak jest normalny to odejdzie bez słowa a jak nie to będzie Cie dręczył bo teraz mało normlanych facetów

Gość dobra rada wynik.z dośw.
olej obydwu jak sie zabawiłas z kumplem i było Ci dobrze to fajnie tzn.też że na Twoim chłopaku nie zalezało Ci specjalnie ,z kolei ten kumpel wiedzac że masz faceta też nieładnie się zachował więc olej obu i szukaj dalej...albo raczej niech inni się starają...pozdrówka

Gość hs pol nie przesadzaj
to bliski kumpel znają sie od lat a więc wszystko zostałło w rodzinie!!! :)

Gość hs pol nie przesadzaj
to bliski kumpel znają sie od lat a więc wszystko zostałło w rodzinie!!! :)