Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbkowata

jaka plomba jesli jest sie alergikiem

Polecane posty

Gość ząbkowata
wkręciła ? nie czaje no coż pojde i zapytam coż innego mi pozostało . poki co bólu uciekaj... :o

Gość bajka o wilku
no bo jestem asystentą stomatolog. 🖐️

Gość marcepanowa ksiezniczka
08.07] 16:15 bajka o wilku no bo jestem asystentą stomatolog. mam do Ciebie pytanko... hmm czy moze spotkałas sie z czyms takim ze ząb do leczenia kanałowego nie ma kanałów?

Gość ząbkowata
to zapytaj tej twojej stomatolog jak to jest. mówie o zwykłej białej plombie. nie światłoutwardzalnej . zapytaj o tą alergie i odezwij sie :( byłabym wdzięczna

Gość bajka o wilku
nie moze chodzi o to ,ze korzenie są np bardzo nietypowo ułożone i jest trudny do nich dostęp,nie ma mozliwości leczenia albo nie gwarantuje się sukcesu

Gość ząbkowata
he he mi jeszcze jakiś czas temu lekarz powiedział ,ze miałam leczenie kanałowe ( bylam u niego 1 raz) a w zyciu nie miałam leczenia kanałowego :P ?

Gość bajka o wilku
tzw zwykła plomba o której mówisz to np Ewicrol,i on się właśnie nalezy od 3 - 3 ,powiem ci tak wszystko zależy od stomatologa,ja pracuję z ''życiowym'' i nie raz da za darmo światło,jak widzi ,ze ktoś niema kasy,a zwykła mu tylko zniszczy zęba,ale znam takich co ich g...obchodzi

Nie nie nie.. chodzi o niedorozwuj korzenia... w takim stopniu ze nie widac w ogole kanałów..

Gość ząbkowata
i on się właśnie nalezy od 3 - 3 - że co ?!

Gość bajka o wilku
marcepanowa...hm ,myślę ,ze może tak być,pewnie lekarz widział to na zdjęciu zęba

Gość bajka o wilku
3 -3 :) tzn od jedynki,dwójki i trójki od czwórki wzwyż właśnie dają srebro

Gość ząbkowata
no coż mimo wszystko bede probować dziękuje :*

no tak.. miałam robione przeswietlenie... :( ząbek zatruty ale nie poleczony do konca... ponoc nie często sie to zdarza (kolejne potwierdzenie namoja "wyjątkowość" :/ ) chodzi tu o 7 jeden kanał jest widoczny dość dobrze.. a po drugim jest tylko delikatny zarys.. nie ma mozliwości leczenia... chciałam sie dowiedziec czy ktoś jeszcze o tym słyszał lub miał wlasnie takie cos :)

Gość bajka o wilku
cóż zęby robią czasmi psikusa...mi też ząbkowa napisz po czasie jak to się wszystko ułozyło,oki?na tym topiku

Gość ząbkowata
no napisze ale dopiero w pon. pojde i przedstawie sytuacje o ile ni umre wczesniej z bólu :O

Gość ząbkowata
ale poszukam porządnie może gdzieś taniej mi zrobią tą sw.utwardzalna albo najwyzej białą (jezeli nie duzo by trzeba było dopłacić) :)

Gość bajka o wilku
słuchaj..powiedz tak,mam np 25 zł czy 30 zł,i czy mozesz liczyć na plombę chemoutwardzalną(właśnie ta 3-3)więcej nie masz i koniec,myślę,ze powinni się zgodzić,u nas na pewno by ci zrobił,nawet by ci dał światło i skasował te 30 zł,idż do jakiej przychodni,bo w pryw .gab tego ewicrolu niema wiecej ci poradzić nie mogę

Gość bajka o wilku
????