Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasa

ale nudy... robimy orgię kafeteryjną!

Polecane posty

nie zasługujecie na takiego dyrygenta jak ja! ;) nie wykonujecie poleceń 😡 ... moja ZŁOŚĆ narasta :classic_cool: ... ustaliłyście już pokutę dla siebie??? ... bo sam ją ustalę :classic_cool: ... i będziecie żałować :classic_cool::D ... no już ... recytować ;) ... bo za 5 minut sam ją ogłoszę 😡

Gość słoninka99
ktoś mnie atakuje od tyłu, nie moge sie odwrócic, ktoś ściska moj łeb miedzy nogami

Pan Dyrektor zgodził się ze mną, że z takim niezsubordynowanym zespołem nie da się pracować. Uprzejmie przychylił się do mojej petycji i powiedział, że przyśle w zastępstwie .... :classic_cool: ... woźnego :D

Ewentualne skragi, wnioski i zażalenia ( a także donosy) proszę kierować bezpośrednio do Szanownego Pana Dyrektora :classic_cool: ... chyba, że ...

... wyznacie skruchę, przyrzekniecie poprawę na przyszłość i same sobie wybierzecie karę ;)

pan dyrektor to ma prawa tylko do budynku bo myśmy tu na występy gościnne przyjechali :classic_cool:

tak myślałem :D ostatnia z kolejki LdMD już zrezygnowała :classic_cool: LdMD 🖐️🌻 co z pozostałymi? :classic_cool: zostają tylko najwytrwalsi :classic_cool:

Gość Lusesisita poszła do Jose

widocznie Jose ma lepsza batutę :) ... lepsze rytmu wyczucie ;) ... i mocniej wali ... w pulpit :D