Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k***

gin zapisała mi clostilbegyt - proszę o opinie

Polecane posty

Gość k***

czesc dziewczyny, 8 miesięcy wpółrzycia bez zabazpieczenia nie przyniosło owocu, postanowiłam pójść z tym do gin, okazało się że mam cykle bezowulacyjne, najpierw cykl na luteinie, teraz zapisała mi lek z tematu topiku, mam go brać 2 razy dziennie po tabletce, czy ten lek jest skuteczny? wiem, że nie jesteście lekarzami, ale proszę o wymianę opinii, acha jeszcze jedno, w ulotce przeczytałam, że po braniu leku istnieje duże prawdopodobieństwo zajście w ciąże bliźniaczą - znacie znaczącą ilość takich przypadków? pytam jak kobieta kobiety - będę wdzięczna na jakiekolwiek odzewy

Gość k***
alllaer ??? tam nic niema, ale dziękuję za dobre chęci - pozdrawiam

Ja brałam po jednej tabletce od 3 dnia cyklu, udało się za pierwszym razem, bliźniąt mieć nie będę, ale za jakieś 10 tyg małą dziewusie :)

Gość k***
ja biore od piątego dnia cyklu, przez 6 kolejnych dni - rano i wieczorem ...

Gość k***
asiapanda - dziękuję :):):)

Gość k***
asiapanda - aaaaaaa no i gratuluję :) od tego upału mam jakiś refleks chyba opóźniony ;)

k*** ja bralam ten lek razem z Metformax i zaszłam w ciaze w drugim cyklu. teraz jestem w 36 tygodniu. pozdrawiam

Gość blagam odpowiedzcie
dziewczyny ktore blalt clo--> czulyscie przed spodziewana miesiaczka ze jestescie w ciazy? ja jestem 3 miesiac po stymulacji i chyba nic:( boli mnie piers (tak jak na miesiaczke).. wszystko "tam" w srodku mam rozpulchnione tak jak na okres.. no i takie pierzaste biale mi leci....:(:(