Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonymous234

Męskie majtki, czy ma być widać...?

Polecane posty

Gość anonymous234

jestem chłopakiem, wiem, że to forum dla kobiet, ale chciałem się o coś spytać, choć widze, że facetów tu dużo... Mam 19 lat. Często chodze na basen jako uczacy sie na ratownika, strasznie duzo się pokazuje i w ogóle. Powiedzcie, bo mam prawie same grupy damskie - jak na basenie chłopak jest w samych majtkach(nie szortach, tylko takich normalnych, tyle, że mało wyciętych zakrywających całe biodra), to wolicie żeby facetowi było widac, że coś w tych majtkach jednak jest, czy w ogóle jak najmniej jakichś wypukłości :D I jeszcze jedno chyba jestem raczej przystojny, na pewno nie odrażający :) , bo mam ładną dziewczynę :) Może walę prosto z mostu, ale :P :D Wiadomość tą napisałem w dziale "ubrania i moda ", ale tam mniej kto zagląda :( Tylko powiedzcie szczerze, tak jak byście były na basenie, a nie jakby to był dział erotyczny :)

Gość slipki w groszki
:O:O:O

Szorty zdecydowanie! przeciwnie proporcjonalnie to działa jak u kobiet. :D U facetów obcisłe maajty to tak jak reformy u nas. koniecznie szorty!

Gość anonymous234
tylko, że w szortach nie można chodzić na basen, przynajmniej mój i większość...co dopiero ratownik :) :) Niestety - dyskryminacja. ale dobrze, to już wiem, czyli w seksie trzeba mieć największego, a na basenie itd. nie ekponować się :) tylko jak schować coś co ma 17 centymetrów i jeszcze dwa dodatki do tego :P ? Ale spróbuję :)

Gość anonymous234
spróbuję przed pójściem na basen schłodzić w lodówce zawartość moich majtek :p z zimna się skurczy i nie będzie widać :)

Gość anonymous234
chcialbym aby ten przystojny ratownik ktory mnei uczy wydymal mnie w dupala bow idze ze ma w slipach potezny sprzecior i jest taki przystojny w wieku 46 lat, ma nawet szpakowaty zarost na klacie i twarzy noi na glowie takiemu to bym sie oddal be zreszty ale jak tu go zachecic??

Gość pawel ziobro
mam taki problem. otoz gdy woda jest zimna,najczesciej penis mi sie kurczy i wogole go nie widac:O gdy wylaze z wody mozna pomyslec ze nie mam penisa, dlatego unikam kapieli , co mam zrobic?

Gość ender
nie sluchaj ich, oczywiscie ze idz w slipach i nie ubieraj golfa ;) ..w koncu idziesz tam plywac a nie wyrywac laski - jak sie ktorejs nie podoba to niech sie nie gapi :P

Gość popieram.........
na basenie tylko slipki a nie jakieś tam pantalony szarawary !!!

Gość michaelvp
a jak cos jakies panience nie pasuje, za włosy z nia do wc i glebokie gardlo,... odrazu zobaczy kto ma tu rzadzi!

Gość agata........2
popieram, tylko majtki, nie szorty! jaja mają nie eksponować się zbytnio, bo to nie klub nocny, ale nie róbmy śreniowiecza! Jeszcze nie długo ktoś każe nam zakładać jakieś sukna na biust, żeby się nie wyróżniał. Paranoja. Facet to facet, wiadomo, że ma coąś w majtkach i to bardzo dobrze :)

Gość jfjg
żenada... spraw se, dzieciaku, porządne kąpielówki

Gość zbok zdzich
kolego-tylko tzw slipki,czyli majtki przeznaczone do kapani,a mylone czesto z bieliznianymi.Bielizniane,to po prostu majtki.Jak ktoras ci mowi ze jakies oblesne gacie tzw.szorty-to natychmiast jej takie kup-niech sama w nich chodzi.czy nie widzisz,ze gaciaze wygladaja po prostu oblesnie?A ile ten zwoj szmat pozniej schnie???