Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola20

prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość ola20

na poczatku eyznam ze jestem potwornie nierozsadna,,,,uprawialam petting z moim chlopakiem i on wszedl we mnie dosc gleboko....trwalo to dosc dlugo....teraz jest 34 dzien cylku a ja nie mam okresu....ost dostalam go w 32 dniu cyklu....nie mam zadnego sluzu,nic mnie nie boli,piersi normalne a jak sie podceiram to widze malutkie kropeczki krwi ale tak juz od 4 dni....martiwe sie troszke...chyba kupie test...mile panie poradzcie mi czy to mozliwe aby tak wydluzyl mi sie cykl(w kwietniu bylo 29 dni,maj 32,czerwic 31 ) a teraz 34 dzien i okresu nie ma,,,,martwie sie bardzo,jezeli mozecie mnie wspomoc jakas rada to prosze,,,,nie wiem czy wplyw na moj okres moze miec to ze sie odchudzam(ale nie drastycznie wiec nie rozumiem)lllllllplease

Gość ola20
nie wiem moze powinnam wiecej jesc i dostane ten glupi okres ,,,ten problem spedza mi sen z powiek....nigdy wiecej glupiego sexu....

Gość ola20
nikt mi nie pomoze?przynajmniej wesprzyjcie mnie na duchu....

Gość a nie mozesz
pojsc do apteki i kupic test?wtedy bedziesz wiedziala ?to chyba najprosciej,test napewno wykaze

Gość vxcvcxvcvxcvxc
swoja droga to dobre STOSUNEK KTORY NAZYWASZ PETINGIEM dziewczyno jakby to byl peting to nie byloby stosunku a jesli byl stosunek to to byl stosunek a nie peting

Gość panikujesz
Skoro podczas podcierania zauważasz plamki krwi może to być okres. Ja czasem przed okresem mam plamki krwi zwiastujące nadejście miesiączki. Nie doszlo między Wami do wytrysku, to też działa na Twoją korzyść. Pewnie nie jesteś w ciąży:P

Gość ola20
nie wyrazilam sie jasno z tym pettingiem,racja...ja przed okresem mam plamki krwi tylko ze zwykle dzien i juz jest okres a tu 3 dni i nic nie ma,,,,,mam jeszcze jedno pytanie,czy mogl mi sie okres wydluzyc jesli lezalam na sloncu bardzo dlugo,(dostalam az kataru od przegrzania org)no i malo jadlam?stresow zadnycn nie mam,wakacje wiec to raczej nie jest powod opoznienia,wiem ze test moge kupic tylko ze odkladam to ciagle gdyz zwyczjanier sie boje zobaczyc wynik.....bylam glupia.....teraz mam za swoje.....to byl 11 dzien cyklu ,myslalam ze raczejto male prawdpodobienstwo...