Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eLf26

ChOPAK z PytaNiem DO DZIEWCZYN - wasze opinie sie dla mnie liczy

Polecane posty

Gość To najwyraźniej guwno wiesz
tak naprawde to jestem rysio i chce powiedziec ze mam stalego chłopaka i czesto sie z nim rznę od tylca i mam po tym staszne gazy, takie prawie jak pozdro600

Gość to konia bedziesz musila sobie
wynająć ze wsi, bo wiekszość facetow ma 15cm ileś tam w obwodzie, wiem bo juz kilku mialam z 10 znaczy sie wiec wiem co mowie.

Gość Ja nie powiedziałam
że takich jest dużo ale paru ich jest Jak się ma szczesie to mozna trafic. mam takie wymagania i nic na to nie poradze. Każdy lubi co innego, ja lubie grube miesiste penisy. Chyba mam do tego prawo

Gość jessssssssssssuuu
jessuu 15 cm ? szczerze współczuje przeczież to liliput :/ dziewczyna moze cie wysmiac z takim małym ptaszkiem ale jesli jest niedoświadczona to moze na to pójdzie hahahah :)

Gość jessssssssss
osobiście musze przyznac ze mam w wzwodzie 7cm i troche sie poczulem glupio jak zobaczylem ze kotos mu yak duzo i to mnie strasznie zabolało ze ktos moze dogadzac lasce a janie :P

Gość oskka27
15cm jest w sam raz i daje kobiecie przyjemnośc no chyba ze facet nie potrafi sie wackiem posługiwac a te wieksze sa do bani i czesto bol z takimi tez byłam to wiem a ci co sie tutaj chwala jakie oni to giganty maj to tylko zwykła zciema i tak naprawde maja mniejsze czesto niz 13cm tacy tez są.

rozumiem że mozesz mieć pewne obawy. kazdy chłopak miał kiedyś o ile nie ma non stpo kompleks małego penisa:P nawet z gigantem 20 cm:) a prawda jest taka że jak się zaczniecie zabierać do seksu to ona bedzie tak podniecona że w dupie bedzie mieć rozmiar Twojego członka(może nie dosłownie:) . na serio. jeśli nie spieprzysz jeśli chodzi o techinkę to jestem pewna że ona nawet nie zauważy!!!! jak ja się zaczęłam kochać ze swoim chłopakiem w ogole mi to nie przyszło do głowy że jego penis może być za mały. było mi z nim dobrze i gdzieś miałam wnikanie w szczegóły. dopiero po jakiś 4-5 miesiącach stwierdziłam na oko że zdecydowanie nie ma więcej niż 15 ale nawet mi nie przyszło do głowy by czuć się zawiedzioną:D nie martw się ona nawet nie zauwazy! zresztą 15 cm to fajny rozmiar. nie jeden chłopak chciałby mieć taki:)

ale mia 15 to juz nie jest mały rozmiar a sredni, gdzies ponizej 13 jest mały definitywnie.

Gość słyszałam ze pochwa ma jakieś
10-12 cm wiec nie musisz sie martwić :-)

Gość aska23
nie musisz sie obawiać, nie masz sie czym przejmować jest ok :)

dzieki to milo z waszej strony :) naprawde sie tym przejmowalem ale sie przekonalem ze bylo cudnie mi o mojej dziewczynie

Gość pikuś
15 cm w obwodzie?Weźcie sobie sznurek o tej długości i zróbcie kółko na stole.Wyjdzie wam "krakowska sucha".Chudy facet jak nic nie robi ma ramiona w obwodzie 30-32 cm.To jakiśkoński rozmiar.

jesteś głupi jak but, mam czarny pas Aikido i ćwicze od 5 lat krav Mage i w okołó 5 sekundach rozjebałbym cie na drobniutkie kawałeczki. Taki jestem drobny , to juz wiesz !

Gość no to sie chlopiec dowiedział
:D:D:D pan profesor sie znalazł

Gość anniaa
najgprzej nie lubie takich przemądrzałych co to kazdego krytkują , szkoda gadać

Gość wybadaj sprawe
ale przyznajcie ze z ta krakowska to bylo niezle :D

Gość Doswiadczona i odwazna
Do wszystkich chlopakow ktorzy twierdza ze wielkosc ma znaczenie : Powiem Wam tylko tyle ze jesli Wy macie duze to zostaliscie srogo pokrzywdzeni przez los , poniewaz z duzym pretem jest beznadziejnie nie mozna wykonac wielu pozycji a i jeszcze gdyby tego bylo malo to cholernie przy tym boli !!!! Duze penisy powaznie kalecza uklad rozrodczy kobiety!!!! A co do Ciebie Elfik to zamiast sie zalamywac to powinnes byc z tego dumny ze masz az 15 cm.!!!! Bo jest to wielkosc super odpowiednia do kazdej pozycji i w dodatku bezbolesna :):):):):):):):) a tylko w taki sposob kobieta moze czerpac z sexu jaka kolwiek przyjemnosc :):):):) Niczym sie nie martw bo bedzie straszna klapa poprostu zebys nie mial takiego nieszczesnego kompleksu na poczatek nic nie mowiac swjej partnerce wejdz tylko do polowy i przetrzymaj tak kilka wsadzen po czym wejdz do konca i bedzie super zobaczysz POWODZENIA :):):):):):):):):):):):)

Gość Adi****
oj wszytsko zalezy czy ta laska miala kogos przed toba bo czasem trudno zmienic z mercedesa na malucha ale moze nie jest az tak zle jak myslisz ;)

Gość co za glupota przciez jak nawe
laska miala ogoś z 18cm to po miesiącu i tak juz nie będzie taka rozepchana i mniejszy bedzie dla niej duzym. pochwa jest elastyczna i to nnie znaczy ze jak raz sie kochala z takim co mial maczuge to juz luzna w srodku zawsze będzie i nigdy nie poczuje czegoś w innym rozmiarze.

Gość głowa do góry jest ok

Gość luizza23
nie masz czego sie obawiac

Gość haśkka
też tak sądze :)

Gość katee
15 jest w sam raz jak dla mnie

Gość osteroporoza
hurra ja tez mam tyle no przesadzilem, mam 14.5 to 0,5 nie robi chyba roznicy, a jak jest z tym rozepchaniem? rzewczywiscie nie ma to takiego znaczenia? przeciez przede mna byli inni pewnie z wiekszymi sadze tak po obgladie jej tylka, niezle ktos ja rozepchal, ale czy na tyle ze ja bede mial problemy?