Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elojza

Imię dla chłopca Allan. Co myślicie??

Polecane posty

Gość gość
Do tej wyzej ;) Alan to imie dla patologi.Cos czuje ze twoja corka to Dzesika ;)

Gość gość
Do wszystkich tych mądrych madek co nazywają innych patologią...tyle jadu macie sobie, że współczuje waszym dzieciom...imię może wam się nie podobać ale po co zaraz ośmieszać? Brak wam klasy i dobrych manier i to właśnie wy jesteście taką patologią...każdy daje dziecku na imie tak jak chce...każdy ma inny gust...mi osobiście imię Alan się podoba...Poza tym jakie to są polskie imiona? Większość z nich jest pochodzenia hebrajskiego, greckiego lub łacińskiego a brytyjskie wam przeszkadza lub amerykańskie? Ciekawa jestem ile z was dało dzieciom na imię Bronisława, Czesław, Mieczysław, Czeslawa itd?

Gość gość
Do tych co Alan kojarzy się z analem...gratuluje patologii...lubicie w doope brać to wasza sprawa...a jak wasze dzieci takie słowa przynoszą w podstawówce czy przedszkolu to znak że może czas zamykac drzwi w pokoju jak was stary w czekolade jedzie a nie dzieciom dawać ogladać...bo skad te słowa biorą???raczej nie z bajek tylko od takich własnie PATOLOGICZNYCH rodzicow co maja typowe polskie imie...żal...

Gość Kamil

Popieram to co wyżej napisane.każdy ma prawo wybrać imie jakie chce,ale fakt jest taki ze bez przesady.ja zdecydowalem się na imie Alan dla swojego syna i nigdy tego nie będę żałował.nikt na mojego syna nie woła anal to istny absurd.