Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładnie opalona

samoopalacze

Polecane posty

Gość ładnie opalona

dziewczyny - jakie są wg was najlepsze samoopalacze do twarzy? Takie, które nadają naturalny kolor prawdziwej opalenizny?

ja z Eveline, jest kilka odcieni, tzn. dla kilku rodzajów cer ładnie pachnie, daje ładny kolorek chociaż teraz to mam natural, w końcu takie słońce...

Gość ładnie opalona
no tak pogoda sprzyja, ale ja ze względu na przyjmowanie hormonów nie moge sie opalać...Boję się tych plam, które moga sie pojawić.

ja się nie boję, raczej nie zwracam na to uwagi od 10 lat jestem na pigułkach i na szczęście żadnych plam nie mam co prawda nigdy nie opalam się sesnu stricte, czyli nie leżę plackiem na słońcu, ale też nie chronię sie kapeluszem czy jakimś innym sposobem, więc jestem normalnie opalona

Polecam Loreal Sublime Bronze (ten dwufazowy) jest rewelacyjny, efekt opalenizny jest natychmiastowy i bardzo naturalny, naprawde warto kupić choć kosztuje ok 40 zł, ja używam go zanmiast pudru

Gość ładnie opalona
a ja się jednak trochę tych przebarwien boję, zwłaszcza na tawrzy - stąd moje pytanie. Bo całą reszte opalam naturalnie- i fakt, żadnych plamek nie mam...:)

Nivea Sun Touch - 3 wersje: do cery jasnej, normalnej i ciemnej.