Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest jeden sposob

kto myje buzke mydlem i jest zadowolony?

Polecane posty

Gość jest jeden sposob
chyba faktycznie trzeba bedzie sie przerzucic na mydelka dla dzieci:P

Gość anonimowa ze slaska
no a w takim razie co myslicie o uzywaniu plynow do higieny intymnej do twarzy? sa przeciez bardzo delikatne , nie zawieraja mydla (jak juz pisalam myje twarz na zmiane raz mydelko a raz plyn)

Gość newewe
mozecie uzywać wszystiego z ph 5,5. Myję buzię tylko mydłami dla dzieci (maja naturalne ph), kiedys myłam zelem do higiney intymnej i tez było ok. Ostanio dermtalog kazała mi sie myc tylko mydłem w płynie z ph 5,5. Ponieważ wolę te w kostkach myję bambino, przemywam buzię wodą z octem jabłkowym i zasypuje pudrem z propolisem. Wszytskie pryszcze mi się zasuszaja, pierwszy raz dobrze wyglądam....a co najdziwniejsze...na razie mam nie stosowac zadnego kremu:)

Gość ooooooooooooooo
ja tez od zawsze mylam twarz mydlem i cera rzeczywiscie sie od tego poprawia. a co do plynu do higieny intymnej to po nim twarz zaczela mi sie swiecic i cera stala sie jakas tlusta

Gość ooooooooooooooo
ja tez od zawsze mylam twarz mydlem i cera rzeczywiscie sie od tego poprawia. a co do plynu do higieny intymnej to po nim twarz zaczela mi sie swiecic i cera stala sie jakas tlusta