Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa baaardzo

Czy są tu dziewczyny, które nie używają kremu do twarzy?

Polecane posty

Gość Ciekawa baaardzo

Zawsze po myciu buzi używacie kremu czy tylko np. na noc, albo czasami. A może wcale nei uzywacie? Czy osoby nie uzywajace kremów mają mniejsze czy większe problemy z cera?

Na noc używam kremu Bambino, albo jakiegoś innego silnie nawilżającego. Pod podkład nie nakładam kremu. Mam tłustą cerę i zauważyłam, że krem+ podkład tworzy typową maskę, a te silnie matujące wysuszają mi skórę. Nie zauważyłam żadnej różnicy w stanie mojej cery, nadal mam niewielkie blizny i ślady po trądziku.

Gość ja wogóle nie używam

Gość ja wogóle nie używam
i nie mam żadnych problemów

No właśnie dobre pytanie :) Ja od kilku dni nie smaruję twarzy kremem. Po umyciu twarzy żelem do cery wrażliwej, który nie wysusza, wycieram twarz a potem przecieram wacikiem nasączonym kilkoma kroplami olejku herbacianego. Przez te upały nie chce mi się nakładac kremu, pod którym poci się twarz. I wiecie co? Cera mi sie poprawiła :D

Gość Ciekawa baaardzo
heja hej niech ktos jeszcze cos napisze

Gość egis
Ja też nie używam kremu. Po umyciu twarzy wklepuję żel IWOSTIN PURRITIN do skóry wrażliwej, z problemami, a pod oczy żel z serii AA.

Gość dziura ozonowa
ja tez w te uplay nie uzywam kremu, po prostu muje twarz mydełkiem oilatum ( bardzo poleciam) i nie nakladam juz kremu bo zaraz cala jestem na twarzy mokra, a tak to chociaz wolniej sie swiece

Gość noob
uzywam kremu Lirene na dzien i na noc, i nie wyobrazam sobie bym miala go nie uzywac :O bez kremu morda sciaga mi sie w jeden punkt na twarzy i zaraz krostki siakies mi wyskakuja :O

Gość możliwe0000
Krem na dzień nie odgrywa tak ważnej roli, jak dobranie odpowiedniego kremu na noc. W nocy skóra odpoczywa, tym samym regeneruje się jej powłoka. Krem na dzień jest zazwyczaj ukryty pod grubą warstwą podkładu i tym samym jego działanie jest ograniczone.

Gość paulcia
ja nie uzywam zadnego kremu do tawrzy..tylko do rak bo mam toche szorstkie

Ja też nie używam żadnego kremu do twarzy :) I od kiedy przestałam używac krem nie mam żadnych wyprysków :)