Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealistka25

Mój idealny typ faceta - opisujmy

Polecane posty

Gość idealistka25

Siedze sobie w pracy i łażę po necie :) ale upał niesamowity więc pracować trudno :/ Weszłam na Dom Sunsilk , bo lubię poczytać co tam dziewczyny wpisują :) takie damskie paplanie :) Przeczytałam nowy wpis u jednej z blogowiczek, która wraz z blogowymi przyjaciółkami opisują swoich wymarzonych panów :) : " po prostu facet typ niezbyt wygórowany. nie musi miec kaloryfera na brzuchu ani opalenizny. może miec mięsien piwny, bo przynajmniej jest sie do czego przytulic" http://www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=6160&entry=41197&blog=8015#comm_585803 I co się okazuje - poszukujemy zwykłych facetów :) takich, jakich pełno na ulicach, nie mamy wygórowanych oczekiwań, więc dlaczego tak trudno na takich trafić, skoro jest ich tylu.... Mój typ idealny: Inteligencja mile widziana, bo bez tego nie ma rozmowy :) Oczy - dobrze gdyby były ciemne, ale nie jest to wymóg ;) genralnie jak widzę w oczach pustkę, to odchodzę :) Muszę widzieć , że ma w sobie coś diabelskiego, niegrzecznego :) Facet, którego trudno utrzymać w jednym miejscu, podróżnik , żądny przygód :D Musi mnie czymś zaciekawić i zaskakiwać :) reszta jest do dogadania ....

Gość metro-nie
Chyba zbyt mało facetów wie, że kobiety poszukują zwykłych panów, a nie wymuskanych aniołków :) Panom metro mówimy NIE - jak to napisała colors_of_rainbow :)

Gość idealistka25
Chyba Panie nie mają idealnych typów faceta :/

Gość zosikkk
a ja o tych blogach na sunsilku, w ogole nie wiedziałam, a tyle ciekawych wpisów mnie ominęło :D Mój Typ faceta - wystarczy, że wyjeżdżam do Skandynawii i mam typy na wyciągnięcie ręki ;)

Gość idealista25
No i co tak pusto, czy Panie nie mają idełu faceta??? ;)

A ja lubię ostatnio takich chudzielców, nie wiem dlaczego? Chociaż taki z brzuszkiem bywa tez niezły. Najlepsza sylwetka to właśnie taka jak mają piłkarze i wtedy ładne oczka (ciemne), i mniam..mniam... i musi byc inteligentny i miec poczucie humoru i dobrze tańczyć (lub wogóle tańczyć) i nie może byc wstydliwy, raczej rozgadany :) Jest gdzieś taki dla mnie?????? :) :)

i jeszcze jedno....musi byc cudzoziemcem, bo ja się z nimi lepiej dogaduję :)

Gość agusiczka_wawa
http://www.wosp.org.pl/img_aktualnosci/2785_1.jpg - dla mnie mniam :D Ja lubię facetów z typu Colina Farrela ;D Takich nieokrzesanych :D Ale podoba mi się również opis stworzony na blogu przez "colors_of_rainbow" też się pod nim podpisuje ;)

Oj Ksenia, a ja w Henry od 98:P:P:P Mój facet... musi byc przede wszystkim inteligentny, zabójczo bystry - zaskakujący:) I musi miec w sobie cos nieokrzesanego:p I taki jest:)

Gość mała_china
Dla mnie koleś z tej hardcorowej reklamy Sprite'a jest nice :D http://www.youtube.com/watch?v=y%20-TqPTXGnEY Lubię takich niepozornych gości ;)

Gość milusińskaa
"madre dobre oczy:) oczy najlepiej ciemne, jesli moge prosic to brazowe albo czekoladowe:) " - ZDECYDOWANIE TAK !!! a myślałam , że tylko ja mam zboczenie na punkcie dłoni i żylastych rąk faceta, a tu się okazuje , że są jeszcze takie szalone kobiety jak ja ;) --> stąd wniosek , że też należe do KONTU ;d "Musi miec wielkie i piekne dłonie...koniecznie z krotkimi paznokciami ktore...uwaga...zaskocze Was...sa ...czyste!!! rece jego moga byc zylaste;) i opalone:)"

Gość meja30_2006
kurka a ja w sumie nie amm idealu..fajnie jakby mial czarne niczym wegliki oczka..ale takie jak belkit ocenu tez moglyby byc, no i szczuply..to chyba jakies zboczenie...piekne dlonie(czyste paznokcie ma sie rozumiec).. zniewalający usmiech...zgrabny tyleczek;)...no i czy ja chce az tak duzo????;)

Wiem, że mam dziwny gust, ale jak widzę Hetfielda to mnie ciarki przechodzą, Freddie Mercury - ten krzywy zgryz i niesamowite ruchy :D Lubię u mężczyzn piękne przedramiona, po prostu mam fioła na ich punkcie :) Preferuję blondynów aczkolwiek fajny brunecik nie jest skreślany z miejsca ;) Aha i jeszcze jedna mała dziwna rzecz - uwielbiam długie nogi facetów w dość przylegających dżinsach (bez przesady oczywiście). No i usta - wolę mniejsze niż większe - oczywiście zdarzają się ywjątki

Gość mimetka
BOŻE ŚWIĘTY??? A CO TO ZA KOLEJNA REKLAMA SPRITE'A JAKAŚ ????? nie widziałam jej jeszczę. O rany to mięcho i w ogóle błeeeeeeeeeeeeeeeeee ale gostek rzeczywiście przecudny chłopaczek jest , mniam :P Przerzucę ten link do osobnego topiku, mam nadzieję, że można? Bo ta reklama to chora jest na głowę!! :D

Gość diablątko
A jak tak zaczne trochę nie do tematu :) Powiedzcie gdzie zakupić takie okulary jak ma autorka tego blogasa http://www.sunsilk.pl/app/blogEntry?i=6160&entry=41197&blog=8015#comm (3 fotka) są meeeega fajne !!! kosmiczne można powiedzieć :D A co do facetów - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/9/92/310px-Soundgarden.jpg - lewy róg na dole :D Przecież to istny diabeł :D

Gość Pewien Pan
Wiecie co, koleżanki? Tak sobie czytam o tych Waszych ideałach i czegoś nie rozumiem. Przecież takich fajnych mężczyzn jest całe mnóstwo. Nieskromnie napomknę, że sam jestem jednym z nich. Zamiast więc marzyć, po prostu rozejrzyjcie się wokół. Cel Waszych marzeń jest na wyciągnięcie Waszej ręki. W każdym razie, wiedzony odpowiedzialnością za właściwe zaspokojenie oczekiwań płci pięknej, stawiam się do Waszej dyspozycji. Dodam jeszcze, że, niestety, nie można oczekiwać od prawdziwego mężczyzny pięknie wypielęgnowanych rąk. To znaczy nie chciałem powiedzieć, że nie zdarzają się tacy faceci. Owszem, zdarzają się, tylko że facet, który robie sobie manicure, kobiecie szczęścia nie da. Weźcie to pod uwagę przy swoich wyborach.

Gość Pewien Pan
No co? Ksenofaryna? Cóś nie tak, że się krzywisz?

Gość Pewien Pan
Hmmmm, Ksenofaryna, więc Ty się upierasz, że ja nie istnieję... Muszę to przemyśleć. W takim upale wszystko jest możliwe.

Gość masz racje
Nie czytalem calego topicu , nie wiem czy napisalyscie czy nie jesli nie to powinnyscie podac wymiary : dlugosc i obwod , od tego nalezy zaczac .

Gość Pewien Pan
No ja chyba spełniam Twoje oczekiwania, małpa. Koniecznie musisz mnie poznać.

Gość Pewien Pan
Prawdę mówiąc, Ksenofaryna, Wasze oczekiwania nie są jakieś specjalnie wygórowane. Skąd taki minimalizm? Co to? Brak nadziei na znalezienie kogoś, o kimś się marzy? To świadczyłoby o małości Waszej wiary. Nie należy biadolić, że ciężko jest znaleźć wymarzonego faceta, ale brać się do roboty. Ponownie ponawiam moją ofertę stawienia się do Waszej dyspozycji.