Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna...

SNY-dziwna sprawa...

Polecane posty

Gość taka tam jedna...

Co ci się dzisiaj śniło? Ja uwielbiam śnić o czymś przyjemnym,że na przykład leże na łące i odpoczywam...;) Ale dziś to miałam masakryczny sen...brrrr... że moja ukochana mama zmarła i jako duch mi o tym mówiła:( A później to samo mój chlopak... Masakra... Obudziłam się o 4 nad ranem i nie mogłam już zasnąć. Nie nawidzę takiego dziadostwa,co mi w głowie siedzi i nie daje spać!!!

Gość taka tam jedna...
nikomu nic się nie śniło???

Gość wozduch
ja mam sny przygodowe :))) i w kolorze ale dzisiejszych nie pamiętam a ty się snami nie przejmuj za bardzo, one wyrażają nasze obawy i przeżycia a nie rzeczywistość

Gość newewe
to ciekawe, bo mi sie nic nie sni, albo nie pamietam:D kiedys cos tam mi sie sniło, ale od dłuzszego czasu ZERO (chyba za bardzo zmeczona jestem)

mi często się śni, że ktoś umiera. Ostatnio mi się śniło, że mój chłopak nie umarł, ale leżał na jakimś grobie brrr. A jest przesąd, że jak się śni, ze ktoś umarł, to ta osoba będzie długo żyła:D

Jejku,chińska różyczko,dzięki za poprawienie humoru!!!! W ogóle dzięki Wam za wpisy! Od razu mi lepiej. Takie straszydło jak moje sny dzisiejsze,naprawdę potrafią wyprowadzić mnie z równowagi:( Dzięki za podtrzymanie na duchu:)

ja mam tez pokrecone sny. zawsze jak je opowiadam swojemu facetowi to mowi ze musze zaczac ksiazki pisac...albo udac sie do psychiatry. a dzis w nocy snilo mi sie ze moja kolezanka (ktora za 2 miesiace wychodzi za maz) urodzila dziecko 9 grudnia. (przepowiadam przyszlosc, czy co??) a tak nawiasem mowiac wierzycie, ze jakomus opowiecie swoj sen to sie NIE spelni??

A dzisiaj coś wam się śniło? Mi śniły się same dobre rzeczy,miłe chwile z moim chłopakiem. Koszmary jak narazie omijają mnie szerokim łukiem;)

A mi się dzisiaj śniło, że spotkałam taką dziewczynę i ona miała taki sam pierścionek, który kupiłam w Turcji , jak ja i bardzo się dziwiłam. Pytałam ją gdzie kupiła i ona pow że tez tam i nawet w tym samym sklepie. Bardzo zła byłam bo nie lubię jak ktoś ma coś takiego samego jak ja :) :)

Gość znam sie na snach
ciesz sie ze mialas taki sen.... bo jesli snicCi sie ze ktos z zyjacych umarl... to znaczy ze dlugo pozyje..... - to jest 1 wersja a drugaa: ze jakis zmarly domaga sie o modlitwe! pozdrawiam

znam sie na snach-> dzięki za wypowiedź;) wiesz,możliwe,że coś w tym jest. Chodzi mi o twoją 2 wersję... być może mój zmarły tata chce,bym się za niego pomodliła...? Chociaż nie lubię \"klepanych\" modlitw, sądzę,że te prosto z serca są bardziej przyjazne... A tak w ogóle,to przez mojego księdza nie chodzę do Kościoła,jedynie wtedy,gdy czuję taką potrzebę. Widziałam i słyszałam rzeczy,które mnie po prostu od Kościoła odciągnęły. Ale to inny temat. Pozdrawiam i dziękuję za wypowiedzi;)

najpierw śniło mi się, że wlazłam na jakąś wysoką wieżę, i później jak juz miałam schodzić okazało sie, że podłoga jes zepsuta i mogę runąć w dół (wysokość prawie taka jak lot samolotem!), bałam sie wogóle ruszyć ale mó tata stał za mną i mi pomógł wejsć na schody. śniła mi się też moja babcia (która nie żyje), była u nas w domu i cały czas mówiła, ze boli ją lewa noga i że zwróciła jogurt , póżniej leżałam z nią w łóżku . A na sam koniec to śniła mi sie plaża i czyste bardzo ciepłe morze (to przez tą ciepła noc pewnie) , dodam, że wogóle nie pływam bo to moja fobia, ale fajnie było :) I co to znaczy?

a mi się śniło że byłam na wycieczce zagranicznej i źle się poczułam tzn zaczęło mnie boleć serce. pojechałam do szpitala a tam nikt mi nie chciał pomóc! normalnie jak w polsce!!!

Gość kici
mi sie sniło ze zagadaywałem turecką śpiewaczkę po turecku i chciałem sie z nia umówic :) dwa lata temu bylem w turcji i troche zwrotów zapamietalem :)

Gość śliwkaa
miałam dzisiaj przedziwny sen, najpierw sniło mi się, że byłam w jakimś dużym pomieszczeniu w środku lasu, później to pomieszczenie zmieniło sie w dworzec i w jednym z korytarzy siedał żebrak - ktoś kazał mi do niego iść i dać mu pieniądze, więc poszłam. później znalazłam się w jakiejś rzece, był ciepły, słoneczny dzień, po rzece pływała łódka z ludźmi a ja pływałam sobie gdzies obok aż dopłynęłam do miejsca, w którym rzeka zamieniała się w maliny - cała rzeka malin, a pomiedzy nimi moja mama... Gdzieś przy brzegu siedziała wielka obrzydliwa ropucha... dziwne, cholera, ale ja zawsze mam takie pokręcone sny :O ciekawe tylko, co to znaczy

Gość magol
adzis mi sie snily dwie jasne krowy... gdzies na placu miedzy blokami potem nagle zrobila sie noc i nie moglam sie znalezc z moim bratem a chwile moj brat i jego zona szli w moja strone i machali do mnie skorzanymi, czarnymi rekawiczkami, ktore odnalezli - bo ja je zgubilam... i co najsmieszniejsze rekawiczki byly u nauczycieli mojego kolegi... a potem snilam, ze plywam z Oliwierem Janiakiem w basenie... pod woda byly calusy i przytulanki ja tez mam czesto pokrecone sny... ale malo z nich pamietam ciekawe co to moze znaczyc - jakies napewno!!! tak sadze :-)

Gość Nadiiiiii26
mi zawsze śnią się jakieś trupy, co noc cmentarz że chodze po nim i odwiedzam jakieś groby, ten cmentarz śni mi się co noc ale ja go nie znam Dużo razy wyśniła mi się czyjaś śmierć. Kiedyś sniła mi się taka dziewczyna której nielubiłam ze odkopałam ja i nie żyła potem oglądałam z okna jej pogrzeb widziaam jak idzie ze swoim meżem za karawanem w białej sukni slubnej, patrzy sie na mnie i płacze. Jak opowiedziałam sen mamie to powiedziała że będzie długo zyła, bo sny są na odwrót. Za pół roku ona zgineła w wypadku dokładnie w tym miejscu co mi się sniło ze ja odkopuję i miała na sobie podobne ubranie w którym ja ją widziałam we śnie. Dzień przed jej smiercią obudziłam się z krzykiem że jej nienawidzę okropnie krzyczałam ale niepamiętam co mi się śniło. Kiedyś snił mi się chłopak że zakopywał taką dziewczynę, opisałam go mężowi opowiedziałam mu ten sen. na drugi dzeń powiesił się jego kolega który wtedy mi się snił z powodu że porzyuciła go dziewczyna.

Gość a ja to jestem
fanką Elvisa P. i miałam dziś piękny sen z nim. Bardzo przyjemny...

Gość gitarra
opowiedz mi swój sen a powiem Ci kim jesteś.... ;)