Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanie moja siostra musiała usunać ciąże i jest w depresji nie umiem jej pomóc zamiast lepiej jest gorzej Moze ktoś wie ile to jeszcze moze potrwać

Gość mickejla
ja przeszłam silną depresję....oj było tragicznie....ale trwało to którko bo wiedziałam co mi jest i zaraz poszłam do psychiatry ktory przepisał mi lek REXETIN....i znów jestem normalnym człowiekiem...lecze sie od pocz grudnia 2005 czyli usuniecie ciąży spowodowało silna depresje...po 1 lekarz ktory przepiesze leki....a ty osobiscie mozesz jej pomóc wsparciem rozmową byciem z nią....zeby wiedziała ze ma kogos obok siebie...to bardzo wazne bo raczej sama z depresji nie wyjdzie ....ludzie chorzy inaczej pojmuja swiat i potrzebuja wsparcia ze strony leków....a dopiero w 2gej kolejnosci osób ktore są obok nich.... nich uda sie do psychologa ...rozmowa pomaga on wyjasni jej i pomoze zrozumiec charakter problemu....ja byłam i pomogło

Gość depresja to nie katar
i sama nie mija. Trzeba pomóc - jak wyżej.

Gość a ja po usunieciu
doszlam do siebie w ciagu tygodnia i wiecie co...nawet tego nie pamietam. Lekarz psychiatra, psycholog moze pomoc - leki sa tylko wspomagaczem z wyjscia z depresji. W takich sytuacjach nie leki sa wazne ale otoczenie i bliscy, ktorzy sa wsparciem...

zamkła się w sobie to jest straszne znam ja 29 lat a jednak nie poznaje Do psychologa chodzi mam nadzieje że dobrego ( nie mieszka w Polsce) radzi jej zeby zaszła w ciąże ale ona sie tego boi