Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . mała

świece hopi - działanie

Polecane posty

Gość . mała

mam pytanie czy ktos zforumowiczów stosował świece hopi na migreny ewentualnie na inne problemy ze zdrowiem ? Kupiłam dla teściowej co ma straszne bóle głowy a lekarze nie znaja przyczyny i nie wiem czy nie narobie tym ewentualnie więcej szkody . Będę wdzieczna za odpowiedzi .

Gość może pomóc
ja miałam chyba coś z zatokami (tak mi się przynajmniej wydawało) i też miałam bóle główy. Zrobiłam 4 zabiegi co kilka dni -pomogło :-) Wiem że niektórzy sie z tego śmieją, ale mi pomogło, może to samosugestia... W dodatku oczyściłam uszy. Nawet jeśli nie pomoże to z pewnością nie zaszkodzi. To naturalna metoda, wspaniale reklasuje. Pamiętaj tylko o tym, że teściowa powinna to powtórzyć, jeden zabieg to za mało. Powodzenia:-)

Gość .mała
może pomós - dzieki :)

Gość oo bardzo mnie to
interesuje, napiszcie coś więcej :) gdzie można kupić takie świece ? zabieg wykonuje się samemu ?

swiece mozna kupic na allegro. Zabiego wykonuje sie w domu i faktem jest ,ze relaksuje a czy pomaga hmm,kazdy ma inne zdanie ;) napewno nie zaszkodzi. Mam wrazenie,ze konchy beda lepsze od hopi,ale nie sprobujesz nie bedziesz wiedziec :)

Gość oo bardzo mnie to
Ika bardzo Ci dziękuję :) I piszą, że dla dzieci :) a mnie właśnie chodzi o wypróbowanie tego na małym chłopczyku, który ciagle choruje na zapalenie uszek, żadne leki mu nie pomagają, a nie można przecież małego karmić przez kilka miesięcy antybiotykami :o

tym bardziej wyprobuj :) napewno nie zaszkodzą jest to bardzo miłe uczucie :) takie ciepełko w uchu ,ale dla dzieciatka to napewno nie konchy tylko hopi :) mam nadzieje,ze pomogą oby tylko maly sie nie wystraszyl i pozwolił sobie zrobic :)nie boli tylko moze sie wystraszyc ognia no bo te swiece przeciez sie pala :)

Gość oo bardzo mnie to
mały jest już tak oswojony z laryngologiem, że żadne zabiegi przy uszku go nie wystraszą Ika a zdradzisz z jakiego powodu robiłaś świecowanie, czy jak to się tam nazywa

Gość .mała
ja kupiłam dzis będąc w zielrarskim - 12 zł a mieszakam w małej miejscowości więc z zakupem napewno nie ma problemów, sklepikarka mówila że ludzie to biorą często więc i ja się skusiłam :) tylko ciekawe czy teściówka będzie chciała wyprobowac ...

dlaczego ja probowałam hmm głównym powodem było to,ze nie słyszałam na jedno ucho, cały czas miałam wrazenie,ze jestem nad morzem.Ten szum w uszach mnie dobijał:/ za namowa znajomej kupiłam 20 swiec czyli na 10 zabiegów.Nie wiem czy sugestia czy rzeczywiscie pomoglo,ale faktem jest ,ze przestało szumiec w uszach chociaz mam wrazenie,ze nadal gorzej slysze na jedno ucho. Wykorzystałam połowe swiec a reszte odstapiłam kolezance,ktorej corka cierpi na migrenowe bole głowy.jej pomogło,ale trwało to tylko około miesiaca i bole powrociły.Byc moze powinna byla powtorzyc,ale to juz nie moja sprawa :)

Gość dajcie więcej linków
bo nic nie mogę znaleźć

Gość już znalazłam
aż nie wiem, które zamówić, taki wybór