Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooblemik

jak zakłada prezerwatywe to mu opada

Polecane posty

Gość prooblemik

czemu i tak prawie zawsze nawet jak jest bardzo podniecony

Gość prooblemik
duzy palec u nogi

Gość mojemu
tez odpada,ale maly palce:P

Gość pisarczyk
Wsadź mu wkład od zenitha w cewkę moczową.Będzie sztywny jak ta lala:P.

Gość hmmmmmmm.....
a tak powaznie, to mam takie pytanie, czy zdazylo sie Wam spotkac faceta, ktory ma silny wzwod jedynie na poczatku stosunku, a nastepnie w miare uplywu czasu, mimo duzego podniecenia jego czlonek nie jest juz tak sztywny, bo ja sie z czyms takim spotkalam tylko raz, a ponoc to czesta przypadlosc

Gość prooblemik
czekałam na sensowne wypowiedzi. na pewno jest podniecony bo zanim zakłada prezerwatywe jest wielki, twardy i sztywny!!

Gość o jeju
no normlane ze moze opadac, ale trzeba to zrobic szybko i zgrabnie, troche nim poruszac i stoi:P no a co do tego ze na poczatku seksu jest bardzo sztywny a potem mieknie to tez chyba nie rzadkosc szczegolnie jak to dluzszy numerek:)

Gość prooblemik
ale chodzi o to że już w prezerwatywie choćbym nie wiuem jak sie starala to i tak nie da rady i juz mu nie staje!!! a jak ją zdejme i chwilke popieszcze to od razu jest sztywny

Gość Bolek z kolek
To normalne ze opada Jaki facet lubi ruchać w gumce To tak jakby się miało dentkę na chuju Prawie nic nie czuć szczegolnie jak dziewczyna jest juz trochę roziągnieta w pochwie

hmmmmmmm.jk nie ma odpowiednio silnej stymulacji to mu opada, może to ten typ co potrzebuj ecały czas ostro...

Gość problemiiiik
nie na pewno nie! ale on i tak ma jakis problem bo łatwo go podniecić ale bardzo szybko mu opada, i znów tylko dwa razy go dotkne i znów jest podniecony, ale wystarczy ze zaczynam mu masowac przez 10 sekund np inne miejsce wracam z powrotem a tu znów nic...i tak od początku czemu on tak ma? aha ma 23 lata

Gość problemiiiik
faceci wypowiadajcie się na ten temat, nie wierze że wszyscy jesteście bez problemów.

Gość zenek 666
napewno wali czesto konia i nie może utrzymać później erekcji. Wiem bo też tak mam.

Gość problemiiiik
zenek, ale naprawde ? a co ja mam teraz zrobić, jak go pieścić aby stał! i jak założyć tą prezerwatywe zanim opadnie, może mam sama to zrobić? i czy mam go piescic delikatnie czy bardziej ostro, bo pewnie jak sobie wali konia to robi to bardzo mocno-słyszałam ze tak własnie to robicie

Gość zenek 666
Zapytaj się co go kręci najbardziej. Mnie naprzykład cholernie kręci jak moja panna się masturbuje. taka to już znas para. A co sztywności to najlepiej wziąć go do ust i co jakiś czas walić reką. Polecam.

Gość to po co głupiutka
upierasz się przy preZerwatywach Skoro w gumce nie może to dawaj mu beż Oczywiście po zażyciu pigułek

Gość problemiiiik
prezerwatywa dla bezpieczenstwa, jestesmy ze sobą krótko. nie moge uwierzyc ze 23 latek moze miec takie problemy

Gość iiihop

Gość A mi opada
jak zdejmuję. Może nie zdejmować?

Gość spróbuj lizać...
mu jajeczka jak będzie zakładał ;) ;) ;)

Gość iiihop
już hyba wszystkiego próboałam i nic

Gość A mi opada
Ale w prezerwatywie?

Gość makarasadi
może to na podłożu psychicznym. Niektórzy tak mają na myśl o prezerwatywie. Porozmawiaj z nim o tym. Może bardzo źle się czuje w prezerwatywie albo krępuje go jej zakładanie a może to ucisk na jakiś nerw tak działa. Przyszły mi do głowy te dwie możliwości.

Gość hhjjjki
pewnie za czest konia wali ciekawe czy jeszcze kiedys bedzie mogl normalnie sie kochac w prezerwatywie co ile czasu trzeba na to?

mnie tez opada w gumce, dlatego nie uzywam gumek.

Gość sdasfa
Moze jest zmeczony ?? ja tak mam po 2, 3 stosunkach w ciagu kilku h to przy nastepnym gdy spalem z 2-3 godziny jak zalooze to zaraz opada a gdy zdejme i chwile poczekam to sam stoi a czemu .... nie wiem