Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Szelka, fajnie, że zaczęłaś pisać. :) Najważniejsze to się zebrać, a teraz to już pójdzie jak z płatka! Kurcze, jak ja bym chciała tak sobie pobiegać w samej bieliźnie :D Ale nie mogę, mam w domku starsze osoby, które gorszą się na widok większego dekoltu :o Więc opcja bieliźniana nie wchodzi w grę. Szelka do Ciebie zdjęcie też już poleciało :) Teraz wysyłam do Vessny :)

Setunia co sie stalo ze masz humorek nie ten teges ? Chcoiaz czasem tak poprostu sie zdarza i nic na to nieporadzimy. Mam nadzieje ze obudzisz sie w wysmienitym nastroju 🌼 Szelka ja to spie w amych majtkach i przy otwarym oknie. Co z tego jak tempertaura za oknem jest tragiczna. Nawet wiaterku malego nie czuc. Jakis wentylator by mi sie przydal albo klima :D Duze masz dzieciaczki?

Starsza za moment 18 lat ,druga 5 lat młodsza!babiniec:-)wiec sobie latamy w bieliznach:-)

Vesnna - niezła laska z Ciebie :D Moja fotka też już poleciała. Szelka prześlij nam zdjęcia razem z dzieciaczkami, jeżeli oczywiście chcesz :) Setunia, śpij w takim razie spokojnie i trzymaj się, pamiętaj, że smutek mija 🌻

Kurcze to fajnie masz, moja Siostrzenica ma pięć lat, złoto nie dziecko :) A 18 też świetny wiek, czasami chciałabym mieć znowu tyle ;)

Tak sobie myśle, że my tu gadu, gadu, a oprócz Szelki nikt się do nas nie dołączył! No halo dziewczyny to grono nie jest pozamykane! Panowie, Was też nie wyrzucimy :D Czasami przyda się męska opinia ;)

łe rety...poszło do ciebie póki co sama tam jestem,ale do reszty dziewczyn nie mam.

Szelka, widać, że fajna z Ciebie Kobitka :) Zdjęcie było robione w muzeum motoryzacji? Bo ciekawi mnie to autko obok Ciebie :D

Łee rety mowisz ze nikt tu sie z nowych nie odzywa. Wiesz wydaje mi sie ze sprawia to dosc malo mowiacy temat :D Oczywiscie mnie sie podoba jak najbardziej ale ludzie przewaznie wchodza na cos cos jest bardziej pospolite nie mowiac proste :) Ale miejmy nadzieje ze wszytko sie rozkreci. Nie mam jeszcze zdjęęc :(

a dokładnie w muzeum wojny w londynie rok temu! Dziewczyny jakie wy młodziutkie jestescie---ja przy was jak starucha jestem!!!!i na dodatek bardzo ładne:-) Vessna--zdjęcia poszły moje i córek i zaraz ło rety do ciebie posle moje laski!!

No fakt, na kafe magnesem jest obciąganie z połykiem :o Ale jak ktoś będzie chciał to nas znajdzie, tak samo jak Szelka ;) Zdjęcia dojdą na pewno :) Jaka starucha?! Ja tam twierdze zupełnie inaczej! :) Muzeum wojny mówisz, kurcze uwielbiam takie miejsca! W ogóle tematyka II wojny światowej mnie bardzo interesuje i marzy mi się jak na razie \"Wilczy szaniec\", no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Szelka jak starucha!! Nie gadaj głupot. Poza tym nie porownuj sie do nas bo my szczawiki do Ciebie jeszcze jestesmy :) A poza tym zdjecia nie sa po to bysmy sie ocenialy bo to nie konkurs tylko zebysmy wiedzialy kto tam za szklem monitora siedzi :) Corki masz zjawiskowe. To po mamie pewnie :)

O rany, wiecie co wymyślił mój kumpel (znamy się od podstawówki, to taki mój drugi Brat :D ), że mam się wkleić w jakiś serwis randkowy :D Stwierdził, że klin, klinem, a może i przez przypadek jakąś miłą przygodę przeżyje. Co Wy sądzicie na temat takich serwisów? Poamrańcza, jak zajrzysz to podaj mejla :)

tatusiek tez przystojniak heheh jest!!!Młodsza ta z lewej jest bardziej do mnie podobna. Nie chodziło mi o konkurs która lepsza czy ładniejsza,poprostu w końcu widze że czas leci,ech!! Obie moje córki--to mój sukces życiowy--najlepiej mi własnie one wyszły:-) Reszta jakos pod górke,ale nie bede sie łamac!! w kóncu to dzieci są sensem życia a nie nieudani mężowie!!:-)

na temat serwisów randkowych zbyt mło wiem żeby sie wypowiadac.ale jakos tak nie bardzo mam do tego zaufanie.Ło rety Ty nie muszisz tam nic wklejac zeby zabic klina! Szukaj raczej realnych facetów,ci netowi bradki pittki;-)to takie jakies jak dla mnie żenua!!!

Kurcze, może masz racje, tam wszyscy chcą się zaprezentować tylko z tej najlepszej strony, a wady i retusz zdjęć wychodzi w praniu :o

Ja zdanie o serwisach randkowych mam obojetne. Bylam na takim i mailam szczescie poznac kogos wartosciowego a przynjamniej normalnego :D Do dzis utrzymujemy kontakt. Poprostu trzeba to lubic. Byc otwartym na nowe znajomosci. Tak wiec wszytko jest dla ludzi. Jesli nie sprobowalas to czemu nie .Zawsze mozna usunac profil i po bólu jesli to nie bedzie to.

czytałam Wasz poprzedni wątek, czytam i ten tak po cichu:), ale skoro zapraszacie to się odzywam :) Ja również się odradzam na nowo, idzie mi różnie, raz skośnie, raz podłużnie... Pozdrawiam ciepło :)

Laski moje kochane ide spać!!!juz spadam na klawiature i pisze na ostatnich oczętach.Dobranocki🌼

Agucha witam fajnie ze sie odezwałas :) Szelka dobranoc :)

No to teraz już nie wiem :o Vesnna, a powiedź mi nie miałaś wrażenia, że tam siedzą sami zboczeńcy, sponsorzy szukający panienek i \"uczuciowi nieudacznicy\"?

le rety Szczerze nigdy :D Ale masz racje z jednej strony jesli chodzi o sponsorow, zboczenców mialam pare takich prostackich widaomosci ( nawet od pary zachecającej do wspolnych igraszek :D) ale tylko wtedy gdy mialam tam zamieszczone zdjecie. Po czym stwierdzilam ze je wycofam. W koncu zaintersowac mozna rowniez nie tylko buzia.Fakt musilam wtedy ja pisac, zagadywac. Przewaznie zaczepiałam tych ktorzy zainteresowali mnie swoim profilem. Pisałam pare słow zachecajacych do rozmowy i dalej albo szlo albo nie. Nic na sile.

Dzięki za miłe przyjęcie :) Ja założyłam sobie takie konto jakieś 3 dni temu, hę. Dziwne uczucie, Panowie puszczają mi nawet jakieś oczka, są zainteresowani widocznie, ale jakoś jeszcze nie miałam odwagi odpowiedzieć żadnemu. Zobaczym, może zdobędę się kiedyś na coś :). Szelka dobrej nocy 🌼