Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Taka awaryjna, po wszystkich zapisanych pacjentach, cieszę się, że zgodził się mnie przyjąć w ogóle, bo jutro święto więc katastrofa by była... A dzień, pracowicie ale sympatycznie :) Pomijając zmęczenie po nieprzespanej nocy. A jak u Ciebie?

Czesc Agus mnie tez dzis lepek boli okropnie!!! Mamuska dała mi lek od Gozdzikowej :) Mam nadzieje ze pomoze... Szalej dzis na całego ...nalezy Ci sie troche przyjemnosci :) W pracy dałam wymowienie...przykro mi troche bylo ale niestety zostałam do tego przymuszona...tamten sklep zupelnie mi nie odpowiada.Wczoraj miałam \"przyjemność\" tam być .....brud, syf, komuna :) Nasz był nowoczesny, nowiutki, czysciutki..no i w centum miasta a nie na zadupiu... No nic trzeba zacząć szukac cos nowego....niestety jeszcze dwa tygodnie musze sie przemęczyc w tym komunistycznym sklepie... łeee rety--> a jak dzis przejazdzka pociągiem ? :) Wiecie jakies dziwne mysli mnie nachodza....ciagle sie gdzies zapatruje i wspomniam przeszlosc...mysle o momentach kiedy bylam szczesliwa \" z kims\"....odtwarzam w głowie rozne chwile...niektore wydarzyly sie pare lat wstecz a jednak sa we mnie jak zywe....taka melancholia mnie złapała chyba :) ... Kupiałam sobie dziś \" Biała masajke\" ...bardzo ciekawa jestem filmu bo podobno piekny ...ale nie moge go nigdzie scignąć...wiec postanowialm przeczytac :)

Tarara--> dzien dobry :) Widze ze pierwsze dzis otworzylysmy oczka...Ja juz po sniadanku ...a za godzinke lece do kolezankai na kawke :)

Dzień dobry 🖐️ Ja dzisiaj w końcu się wyspałam, po wczorajszym w końcu ząb trochę odpuścił. Ale po wizycie nie jest mi wesoło :o Muszę zrobić prześwietlenie, bo dentysta nie wie czy da się go wyleczyć czy niestety wyrywanie :o Jak na jego oko to raczej to drugie :o 😭 A przejażdzka pociągiem tym razem spokojnie i bez większych emocji ;) Vesnna, kurczę szkoda, że tak wyszło, jeszcze te warunki w tym drugim sklepie :o Oby szybko udało się znaleźć coś fajnego. :) Byłam właśnie w sklepie, kupiłam nowy sok Tymbarku: Multi Witamina z magnezem. Sok jest pyszny! Więc polecam, pomimo, że podczas czytania znalazłam informacje, że naturalnego soku to jest tam tylko 25% :o Ale pwiedźmy, że reszta to magnez :D :D :D Aguś jak się udała zabawa? Tararara jak tam u Ciebie?

wstałam przed chwilą :). łomatko jaka ja jestem stara, zeszłam wczoraj z parkietu o 2, bo moje kolana już nie dawały razy . A szkoda, bo chętnie jeszcze bym pobrykała ;). Kaca nie mam, bo w sumie wypiłam 3 czy 4 piwka. Ale jakie okazy na parkiecie widziałam, błaha ha ha :D:D:D Mówię Wam, tego opisać się nie da. I te laski ślepo dążące za trendami, ale z gołymi brzuchami i wylewającym się sadłem, bleeee. Zdecydowanie jestem nietolerancyjna :P. Vesnna czytałam Białą masajkę, dobra książka. łe rety na polowanie sięnie wybierasz?? ;) Tarara a gdzie Twój Rysio znowu zniknął?? Co dzisiaj robicie?? Ja mam prywatkę u znajomego ;) lata 80, ale nie wiem czy dam rady iść. O właśnie może macie jakiś pomysł na przebranie?

Agucha--> ale masz fajnie z tą prywatką ...na przebranie nie mam koncepcji...zawsze mam z czymś takim problem...ta moja wyobrażnia jakas taka uboga chyba jest ;) Jak bedziesz miała jakies zdjecie z owej prywatki to nam podeslij .Z mila checia zoabacze :D łee rety--> współczuje z powodu zęba. Wyrywanie to tez nic przyjemnego ale to jest rozwiaznie , ktore uchroni Cie w przyszlosci od tych katuszy zwiazanych z bólem. Czuje jakby dziś była niedziela . Tez tak macie? Czyli w tym tygodniu beda dwie niedziele :) Lece pograc z \"młodym\" w jakąs gre :) Tarara--> zasnęłas znow ? :)

Vesnna wiesz co, sam pomysł świetny :) Ale ja nie za bardzo przepadam za wszystkim ludźmi, którzy tam będą. A poza tym na 100% będę miała kaca giganta, bo z Nimi zawsze dużo za dużo piję. Chyba zostanę w domku. I też nie mam koncepcji na ubranie, bo nie mogę nic w necie znaleźć, a nie pamiętam jak wyglądali ludzi w tamtych czasach :O Jak odezwie się fumfela i rzuci kilka konkretnych argumentów, to może wtedy, jak na razie nie mam ochoty ;). Boli mnie dosłownie wszystko dzisiaj po tych szaleństwach na parkiecie, hihi :D

Agucha--> mnie tez sie dzis nigdzie nie chce wyłazić. Kolezanka chce mnie wyciagnąc gdzies do pubu na browarka ale ciezko cos mnie przekonać. A knajpy to dzis normalnie pootwierane ? :D bo ja nawet niewiem.

Mnie jednak namowiono ....wpływowa jak widac jestem :D Chociaz nastroju na jakies wyjscie w dalszym ciągu nie mam. Mam nadzieje ze nie bedzie miejsca i szybko sie uwiniemy :P

a ja imprezowo od wczoraj. Dziś też na urodzinach. i jutro też na piwko do znajomych:) i pojutrze też :D wpadnę w nałóg:P wczoraj było super. na blogu pisałam. a potem na piwku wylądowałam :D jakby było mało. Fajnie tak :D Jutro z R. idziemy do jego znajomych. na chwilę wieczorem. a rano gdzieś na miasto :D bo wolny wspólny dzień zdarza się... prawie nigdy :O A w poniedz z dziewczynami z pracy na piwencjo idziemy. i bardzo się cieszę. A R. często wyjeżdża i właśnie jak go nie ma, to czuję, że mi go potwornie brak :O On kończy właśnie studia i pracuje i robi jakieś projekty dla różnych firm itd. Mam zdolnego faceta:D A teraz oglądałam sobie filmy. a co tam u Was?:)

Właściwie to nic. Nie poszłam na imprezę i właśnie oglądam jakiś film na tvn. Zawsze wieczorkiem łapę jakieś doły... Ech.

Nie wszedzie, nie wszędzie ! :D Mnie dzis od rana wita słonko za oknem. Niewiem jak długo to potrwa ale narazie moge cieszyć sie łdna pogodą. Jednak jak sie nie ma nastroju na wypad do pubu to zawsze trzeba isc :D Zaczelsimy w pubie a skonczyło sie na...weselu. Ogolnie dawno tak \"zabawowo\" czasu nie spędziłam . No i kac mnie naszczescie oszczedził...:D

Agucha--> ciebie tez \" masajka\" tak wciągneła ? Bo mnie okrutnie...ja dzis juz ją cała przeczytam :(. Smutna jestem bo ja pochłaniam ksiazki w dwa dni a potem nie mam co czytac :)Nie umiem sie powstrzymac.Dobrze ze jest kontynuacja tej skiazki to sobie jutro zakupie...

Vesnna ja ją przeczytałam w kilka godzin, ale to u mnie normalne. A o kontynuacji nie słyszałam. Jaki ma tytuł?? Słyszałyście Miasto manię Marii Peszek?? Polecam, rewelacja ;)

znam piosenki Marii Peszek, mam płytę ;) Ja też pochłaniam ksiązki, a potem nie ma co czytac. Teraz po latach sięgnęłam po Rubio Whartona ;) U mnie lało:O No i oglądałam właśnie Szkołę uczuć ;) Miłego popołudnia!

Aga, a nie słyszałam o białej masajce :) słyszałam i czytałam białego oleandra:P, ale to co innego. A ta masajka to co to za ksiązka? Dziewczyny, uświadomić mnei proszę:)

Tarara--> Ksiazka \"Biała masajka\" jest to relacja z 4 lat ktore pewna mloda szwajcarka spedziła w buszu.\" Kierowana wielką miłością swego zycia wyszla za mąż za Masaja z Kenii. Tam doswiadcza nieba i piekła. Wraz z córką Napirai wygarły największą walkę o przetrwanie.\" Niedawno film oparty na tej ksiazke byl w kinach. Podobno niesamowite zdjecia i aktorzy. Agus--> to lepsza jestes ode mnie skoro przeczytalas ja w ciagu kilku godzin :D No ja niestety jestem zmuszona robic przerwy. :D O dalszych losach bohaterki opowiada książka \"\"Zegnaj Afryko\" .

Tarara🌼i jak Ci się podoba?? Ja jestem zachwycona :D Za Wharton-em jakoś nie przepadam. Jedynie \"Spóźnieni kochankowie\" wzbudzili we mnie zachwyt. A widziałaś film \"Biały oleander\" też dobry :) Vesnna🌼 mnie jak jakaś książka wciągnie to potrafię nie spać nawet :) łe rety 🌼a Ty gdzie się dzisiaj podziałaś?? Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale napisałam dzisiaj do P. to co Wam wcześniej powiedziałam. 2 zdania. I znowu mi ulżyło. Koniec.

Cześć Dziewczyny :) Trochę się zagubiłam bo prawie cały weekend przespałam - antybiotyki które mi zapisał dentysta tak na mnie działają :o Dzisiaj w pracy też zasypiałam, ratowałam się kawą ale dawała niewiele więc pewnie niedługo wyląduje w wyrku. A zostało mi jeszcze 7 sztuk do wzięcia :o Byłam w szpitalu niedaleko mojej pracy sprawdzić czy mogę zrobić tam rentgena i okazało się, że mogę więc jutro albo pojutrze będę mieć to cudowne zdjęcie ;) No i w poniedziałek znowu na fotel, na szczęście ząb odpuścił, a jak stwierdził dentysta to dobra wiadomość :) Oby, bo tak łatwo wyrwać nie pozwole :P A jak jeszcze trochę mój dentysta mnie porozśmiesza to zaczne go lubić :D Wyobraźcie sobie, że T. się dzisiaj odezwał :o Ehh... Jakoś dziwnie mi się zrobiło :o Jakoś tak ani zimno ani ciepło :o Aguś dobrze, że to z siebie zrzuciłaś, teraz oby do przodu i bez oglądania za siebie! :) Vesnna, dziękuję za piosenkę, swego czasu szukałam jej uparcie w necie i nie mogłam ściągnąć, potem zapomniałam, a dzisiaj taka niespodzianka :D Bardzo ją lubię, jeszcze raz dziękuję 🌻 Tararara, a jak sprawy mają się u Ciebie, bo z tego co piszesz kłopoty chyba przegonione? ;)

łe rety a to nie fajnie, co to za antybiotyk??:O a co T. chciał? Pogadać?? Ho:P a chciałam jeszcze zapytać o innego Pana? Kojarzysz którego??;) Odzywa się?? A ja, hę no cóż staram się. Ale jeszcze to potrwa ;) Dzisiaj jak na razie jest dobrze, zapewne przed snem mnie dopadnie:O jak zawsze :O. Tarara, Vesnna a co z Wami dzisiaj??