Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

łe rety, czasem trzeba się upić :D ale jeszcze ładnie piszesz na klawiaturze, więc nie jest tak źle :D tak, czasem zbyt często nas nie rozumieją i vice versa. niestety :O

Haha, bo sprawdzam :D Tylko te literki czasami się dziwnie ruszają :D O mamo, dawno mi nie było tak wesoło :D No to się Łe rety upiło :D

łe rety 🌼, zazwyczaj na dzień dobry wymienimy kilka zdań :), a później wieczorem nie zawsze jest jak i kiedy. Poza tym ja nie lubię się narzucać i ostatnio nie zaczepiałam go, odezwał się po 2 dniach (pomijając poranne powitanie). A kiedy wpadnie? Hihi, ciekawe czy w ogóle wpadnie, hihi :D Tarara 🌼a jakim jazzie? Bo ja też jazz-owa :D A ja jak pytam ogólnie co u Pań? To o Ciebie też chodzi ;). Widzisz problemy chyba każdego przytaczają. U mnie jest dobrze, jestem szczęśliwa, ale czasem jednak dopada jakaś melancholia, brak silnego męskiego ramienia daje o sobie znać. Ech, życie...

A co do rozumienia facetów, to nie raz już tutaj prosiłyśmy o słownik męskich zachowań :o Bo czasami sił brakuje an zrozumienie i przetłumaczenie facetów :o

Tarara ależ ja zawsze mówię wprost, bo bezpośrednia bywam do bólu, ale jak widać nie na wszystkich to działa:O łe rety ja też bym się chętnie upiła, ale nie zaopatrzyłam się na dzisiaj, bo myślalam, że wybędę. A tu lipa:(

nooo... ja to silne ramię jakoś ostatnio mam szczęście mieć ;) ale ono nie zawsze jakieś problemy rozwiązuje... może tylko pomaga w ich umniejszeniu... przynajmniej psychicznie... ;) ostatnio Warren Hill... polecam jego płyty ;) potem James Morrison, ogolnie lubię Sade, Thomasa Newmana, Michaela Nywmana, muz filmową :D itd. dużo by wymieniać :)

aaa panią Krall też znam :D zapomniałam jeszcze wspomnieć o kimś takim jak Aretha Franklin, ktorą bardzo cenię i Ray Charles :)

Aga, powiem Ci coś :D ja jestem strraszna gaduła, może to dlatego bo jestem strzelcem a to podobno gaduły :D no i szczera i bezpośrednia do bólu:) więc witam w klubie

Tarara ale te męskie ramię często daje psychiczne wsparcie, a mi ostatnio tego brakuje:O I przytulić się masz do Kogo i nie tylko ;) Co do jazz-u to tak długo by wymieniać ;) Ja panna, ale też gaduła, hihi :D

Ooo, Ray Charles a ja do tego dołoże Roda Stewarda :D No to chyba znalazłyśmy kolejne wspólne zainteresowania. Kurczę wiecie co, głupie pytanie ale w zasadzie to juz od wczoraj nad tym myśle :D Jak ja mam sprowokować T. żeby w końcu mi pokazał, hmm... \"Czy to jest przyjaźń czy kochanie\", bo ja nie mam już pomysłu :o Wiem, że jest wcześnie ale coś chciałabym wiedzieć, a tu jak na razie nic :o Nie chcę się spieszyć ze wszystkim ale też nie chcę marnować czasu, skoro mogłoby być miło, a nie jest tak miło jak mgłoby być... O kurde ale zakręciłam :o

Aga, mój brat jest panną :P i żadna z niego gaduła. Zawsze się śmieje, że na jego 50 słow ja mówię 1000 :) bo w sumie jest w tym prawdy wiele ;) tak, silne ramię warto mieć ;) często wiem jak to jest kiedy go nie ma...

Aguś Ty też panna? To w takim razie też miałaś urodziny :D Przyznaj się kiedy :D To ja zaintonuje \"Sto lat, sto lat, niech zyje, żyje nam!\" 🌻

łe rety... mogę coś powiedzieć na ten temat? jesli chodzi Ci to po glowie... a nie możesz go normalnie wprost zapytać o co chodzi, co z Wami będzie? ;) czy to przyjaźń czy to kochanie? chyba, że się boisz, że go przestraszysz tym pytaniem i że skończy się to wszystko co udało Wam się zbudować... To wszystko zależy od tego jak on się zachowuje w stosunku do Ciebie... czy tylko sms, gadu, maile, czy też jakieś spotkania itd. a jesli się widziecie to jak na Ciebie patrzy, jak się zachowuje kiedy jesteś obok, czy widać po nim, że mu się podobasz itd. Takie przyziemne sprawy ;) jeśli TE rzeczy sprawiają, że czujesz że możesz mu zadać to pytanie... ja bym zadała:) może dlatego że jestem bezpośrednia... ;) a jeśli nawet nie takie pytanie... to bym powiedziała, że mi się podoba i tyle... :P

le rety... wcześnie?? wiesz, ja nie wierzyłam, że po miesiącu znajomości można usłyszeć, że się kocha... ja tak usłyszałam ;) chyba nie ma żadnego za wczesnie ;)

łe rety a Panna, 3 września, kolejny roczek do przodu 😭 Roda Steward o tak ja też dodaję do tego co powiedziała Tarara. A Miles-a Davis-a lubicie? Jak sprowokować, o dziewczyno to masz zagadkę, ja jeszcze nie doszłam do momentu jak sprowokować aby się spotkać, hihi. Przykro mi nie pomogę?? A w mądrej książce nie napisali?? :D Ael znowu przyznam rację Tarara, bezpośredniość się sprawdza (czasem) Tarara u mnie ze znakiem zgadza się np. to że jestem strasznie pedantyczna ;)

Kurcze widzę, że patrzy na mnie tak fajnie i w ogóle ma maślane oczy :D Ale sama nie wiem czy mi się to wydaję czy to naprawdę :o Jak wróci moja przyjaciółka to planujemy wspólną impreze ze znajomymi i wtedy go chcę zaprosić, podejrzewam, że tak naprawdę w lużniejszej atmoseferze bardziej się otworzymy. A co do powiedzenia tak wprost to ja chyba nie umiem ;) Tak poza tym chyba boję się odpowiedzi :o Ło matko zachowuje się jak jakaś nastka :o

Tarara ja też usłyszałam po m-cu (mało tego dowiedziałam się, że kocha się we mnie od roku), po roku byliśmy zaręczeni, a po nie całych 4 latatch już nie razem:O

Ta pedantyczność i u mnie się sprawdza ;) W takim razie spóżnione wszystkiego najlepszego i 🌻 Kurczę na tej imprezie to ja się najpierw upije, a potem upije jego ;) :D I będę wszystko wiedzieć :D

łe rety wiesz co, ja też czasem zachowuję się jak nastka, i dobrze mi z tym, co sięprzejmujesz. A impreza przy alkoholu, dobry pomysł :D wtedy łatwiej o bezpośredniość :)

Aga, znacie, znacie :) tak, bezpośredniość się sprawdza :D mój brat nie jest pedantyczny choć panną jest:P ja jakna strzelca przystało :D kocham podróże, kocham gadać, pisać, czytać, muzyki słuchać, zdjecia robić, lubię jak coś się wokół dzieje i nie umiem w jednym miejscu długo usiedzieć. i jestem szczera do bólu i bezpośrednia i często coś powiem, a potem pomyślę... no i uparta :D ot i tyle o mnie :)

Aga, no czasem tak bywa niestety... kochania i rozstania :O nigdy nie wiesz jak ktoś może się zachować, jak to wszystko może się skończyć...

łe rety oj nie wiesz, nie wiesz. Po każdym poprzednim Panu mogłam się takiego świństwa spodziewać, ale nie po Nim...Cóż. W tej chwili bardzo się cieszę, że nie jesteśmy razem. Ale to co przeżyłam, ech, jest we mnie. Żal...

Muszę się upić bo inaczej to o nic nie spytam :o :D W niektórych sprawach jestem twarda i walcze, a w innych zachowuje się jak jakiś ciaputek :o W sumie to ciężko oczekiwać wiele po dwóch spotkaniach i rozmowach, mailach, smsach, hmm... nie ma wyboru, trzeba upić faceta :D ;) Skąd ja znam te rozstania i kochania :o Hmm... Ciekawe gdzie się Vessna podziewa? ;)

lepiej skończyć coś wcześniej niż potem żałować... :O ale wiem co zostaje jak ktoś odchodzi albo nas zawiedzie... też to doskonale wiem i znam te uczucia...