Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiepski podrywacz

Kilka świetnych randek, wszystko na najlepszej drodze... i nie dzwoni.

Polecane posty

Gość dzwonileś wreszcie czy nie
????

Dzwoniłem, ale szczegółów (na razie) nie podam. Jeszcze się łudzę, ale coraz mniej we mnie nadziei. Szkoda.. cudowna dziewczyna: inteligenta i wrażliwa, o bardzo delikatnej urodzie, słowem - ideał! :( . Jezeli ktoś ma zamiar mnie załować teraz i współczuć to od razu mówię: nie ma potrzeby, jestem przyzwyczajony :(

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
laski wymiekają, bo Ty straszna cipka jesteś... gdybym trafiala na takich delikatniusich, zestresowanych (może i byli, ale udawali twardzieli ;) ) chłopców, to też bym odpuszczała...!! weź się w garść i przestań się nad sobą użalac!!!

Gość mondeooo
nikt nie bedzie Cie żalowal ani wspólczul każdy z nas to przerabial wiele razy :) myślisz że wszystkim sie wszystko udaje ??? ;)

Gość dupek i tyle
!!!!!!!!!!

Szczęściarze mają same sukcesy w miłosci, inni mają sukcesy przeplatane porazkami, niektórzy mają porazki przeplatane sukcesami. Ja niestety ponoszę same porażki.

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
to idż i się powieś, bo słuchać nie można takiego użalania się nad sobą.

Gość ja bym od Ciebie
tez zwiewala gdzie pieprz rosnie chciales odpowiedzi na swoje pytanie to masz ja w swoim poscie a raczej w zachowaniu zero krytycyzmu wspolczuje

Gość dupek i tyle
traktujesz wszystkich z góry... i jeszcze się dziwisz?

Ja traktuję wszystkich z góry? Świetne forum - zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć. Rózne rzeczy o mnie mówiono, ale tego jeszcze nie słyszałem. Traktuje wszystkich z góry... dobre to, muszę zapamietać.

Gość do serca
sobie to wez chlopie bo z takim podejsciem do zycia to czarno to widze weszly sobie dwie rowne dziewuchy jedna z nich ci nawet pare milych slow napisala a ty co? jak sie zachowujesz? jezeli realnie jestes podobny to nic tylko zwiewac od ciebie i tyle

A jakie niby ja mam podejscie do zycia? Powtórzę - świetne forum. Nagle wszyscy mnie znają! Wiecie jakie mam podejscie do zycia, do ludzi. Wszystko wiecie... tylko pogratulować.

Gość zarozumialstwem od
ciebie pachnie na kilometr no i malkontenctwem tez ciezki ty musisz zywot miec ojjjjj ciezki

Gość i wlasnie to
jest twoj problem niestety

Dobrze już, skoro wszyscy tak mówicie to znaczy, że coś w tym jest. Ale zapewniam, że nie jestem zarozumiały przy dziewczynach. To napewno nie w tym tkwi problem.

Gość a ile by nie mial
to z takim podejsciem do zycia ma przekichane u kazdej normalnej szanujacej sie kobietki:)

jezu ludzie dajcie chlopakowi spokoj! kazdy ma czasami ochote sie troche pouzalac nad soba a jak wam nie pasuje to po prostu nie czytajcie :/

Gość chcial odpowiedzi
to ja dostal po prostu waniliowe:) na tym chyba forum na kafe polega:) a zimny prysznic wyjdzie mu jedynie na dobre gwarantuje

Gość a niech strace
oki doki:)