Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana całkowicie

Mam brzydkie udaaaaaa

Polecane posty

Gość zalamana całkowicie

powyzej kolan(tuz za kolanami) mam troche za mało tam ciałka(w porównaniu z reszta czesci ud te miejsce jest za chude), przez to jest przerwa miedzy nogami,a od połowy uda sa grubsze i szerokie ,za szerokie(takie na zewnatrz za szerokie),,,nie jestem chuda ani gruba,,,jak stane prosto to mam te przerwe miedzy nogami i teszerokie udziska....mam kompleks,,, czy cos mozna z tym zrobic???błagam pomozcie, bo nawet na plaze nigdy nie chodze,wstydze sie:(

Gość nie przesadzaj
Z igły widły robisz. Nie jesteś pępikiem świata i nikt na plażę nie przychodzi po to, żeby popatrzeć na Twoje brzydkie uda. Jak Ty się załamujesz całkowicie krzywymi nogami, to jak chcesz sobie radzić z powaznymi problemami, które każdego spotykają w zyciu? Śmierć, choroby, problemy finansowe i zawodowe dotykają w jakimś stopniu każdego. Życzę Ci aby Twoje brzydkie uda były Twoim jedynym zmartwieniem w życiu. Nie cierpię malkontentów i histeryczek zapatrzonych w siebie...

Gość zalamana całkowicie
ponawiam

Gość nie przesadzaj
idź do klubi fitness i zapytaj instruktora jak zmienić ich kształt. i nie przejmuj się aż tak takimi pierdołami. każda z nas ma coś brzydkiego, ale na szczęście każda z nas ma też coś ładnego.;) doceniaj się.

Gość łatwo Ci powiedziec
a jak ja mam sie pokazac na plazy??// i wogole nie moge nosic obcsłych spodni tylko luzne, aby zatuszowac,, a moze jakies cwiczenia pomogły by?

Gość workowiec
e tam , wydziwiasz na siłownie możesz pochodzic, to dobre dla psychiki i zdrowia fizycznego , a pewnie i na te nogi coś pomoże a na plażę to i tłuściochy po 200 kilo przychodzą , i wychudzone patyczaki , dla każdego jest miejsce a nawet jak ktoś by cię obgadał - to co ? pewnie nawet sie o tym nie dowiesz ani nie usłyszysz

Dziewczyno opanuj się!! A jak sie mają pokazać na plaży np. ci co nie mają jednej nogi?? Podejrzewam że masz 14 lat, wakacje i baaaardzo Ci się nudzi.

Gość nie przesadzaj
a łatwo mi mówić, bo mam praktykę w byciu nieidealną. mam żylaki i krosty po wrastających włosach na całych łydkach do tego mam spory zadek i karnację misia polarnego a pod wpływem słońca robię się różowo-czerwona.jakoś nie zachwycam pozostałych plażowiczów, ale nie wydziwiam. lubię pływać i grać w siatkówkę na piasku i nie odmawiam sobie tego.:) za to miałam poważne problemy zdrowotne i poznałam błahość zmartwień związanych z estetyką mojego ciała. na plażę kup sobie dłuższe pareo jeśli tak bardzo wstydzisz się tego jaka jesteś. innych ludzi też oceniasz tak bardzo krytycznie czy tylko siebie?

Gość czyli jest
mozliwosc wyprostowania tych ud? siłownia?

Gość czyli jest
czy nie?:( bo jestem zalamana

Gość stonkaaa
Moze sprobuj sie rozciagac codziennie, to wysmukli te gorna czesc ud.

Gość stonkaaa
i raczej silowe cwiczenia odpadaja bo tylko wzmocnia ten efekt jaki masz

Gość a jak ma wygladac to
rozciaganie? jak to robic? pytam o silownie bo ktos wyzej mi napisal ze silownia moze pomoze,,teraz juz sama nie wiem czy wybrac sie na silownie czy nie:(

Gość stonkaaa
mozesz sie wybrac, ale poradzic sie najpierw jakiegos specjalisty tam warto rozciaganie- w pozycji stojacej pochylasz sie do przodu maxymalnie i trzymasz te pozycje pol minuty, bedziesz wiedziala jakie miesnie cwiczyc, bo one beda rwac

Gość no dobrze pochyle sie trzymam
jakies pol minuty, i co dalej, bo nie zrozumialam?

Gość o co chodzi z tym rozciaganiem
jak to sie robi? i na co pomaga?

Gość stonkaaa
heh nigdy nie slyszalas o rozciaganiu? Polega to na naciaganiu miesni tak zeby je czuc, wytrzymujesz w tej pozycji jak najdluzej i pozniej wykonujesz podobnie na inne meisnie- poszukaj w necie info o cwiczeniach tego typu, bedzie moze cos z obrazkami Rozciaganie jak nazwa wskazuje wydluza i jednoczesnie uelastycznia miesnie, co znaczy ze sie wysmuklaja (optycznie nogi i inne partie ciala ktore cwiczysz staja sie wezsze)] Jasniej nie umiem juz tego wyjasnic :)

Gość ddddddddd
a wydluzaja sie od tego nogi?