Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaa

jak uwiesc faceta z ktorym sie kiedys bylo,pomozcie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaa
z drugiej strony daje mi do zrozumienia ze przeszkadzaloby mu gdybym spala z kims innym, pyta czy bylam grzeczna jak skads wracam. a twoj jak reaguje na innych facetow?

Gość mam to samoo
jest zajebiście zazdrosny i napewno by sie wkórwił jakbym kogoś miała

Gość aaaaaaaaaaaaa
haha, razem na urlop? to na pewno go teraz odstawisz:P ja z kolei tylko czekam az moj wrocvi z urlopu zeby do mnie wpadl:( no dupki,ale co poradzic jak sie tych dupkow kocha:(

Gość mam to samoo
ale do urlopu jescze czas więc chętnie spróbuje

Gość czy któryś z nich
to łukasz ???

Gość mam to samoo
nie nie łukasz:)

Gość daj spokój ...
kobieta bluszcz.... najgorszy typ jaki może istnieć.trochę godności i honoru dziewczyno.świat jest pełen normalnych facetów którzy wiążą się z kobietami nie tylko w kwestii łóżka.głupio robisz bo teraz to sobie możesz uwieść .... poduszkę w jego łóżku.przyzwyczaiłaś go do tego że w każdej dogodnej chwili może sobie spuścić z krzyża więc po co miałby się starać ? sama sobie nabałaganiłaś i sama musisz posprzątać balagan uczuciowy.a dla wsparcia polecam dobrego psychiatrę.miłość miłością ale Twoja miłość to już obsesja.pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaa
nie lukasz:) przed urlopem nie ma sensu, nie dasz rady majac w perspektywie takie mile chwile, wiem o czym mowie:) kiedy wracacie?:)

Gość aaaaaaaaaaaaa
nie lukasz:P

Gość mam to samoo
na kilka dni tylko i to pod koniec sierpnia ale wiesz może do tego czasu jak zaczne go olewać się coś zmieni w nim

Gość monia...........
Droga aaaaaaaa, nic prostszego, jeśli już jesteś na tym etapie. Facet jest od Ciebie w jakimś sensie uzależniony, tylko broni się przed "sformalizowaniem" czyli nazwaniem tego związkiem. Teraz wystarczy tylko odciąć mu "kurek" i będzie pięknie! Wydaje Ci się, że wtedy go stracisz?? nic podobnego! Wtedy będzie Twój naprawdę. Nie jest to wyrachowanie, tylko raczej uświadomienie komuś, ile znaczysz dla niego. Niestety faceci tacy są, gdy jesteś na każde ich skinienie, wykorzystują to bez mrugnięcia okiem! Co ja mówię! LUDZIE tacy są. Pomęcz się "chwilę" bez jego bliskości, to później będziesz miała jej w nadmiarze;-)))) I nie bądź na każde jego zawołanie, bo to bez sensu, facet nie będzie cię chciał - ten, czy następny! Bądź sobą i miej własne życie! Faceci to uwielbiają :-) Powodzenia!

Gość mam to samoo
monia ma racje ja chce właśnie tak zrobić

Gość dziewczyny...
przecież oni traktują was , jak poczekalnię do lepszego, prawdziwego związku. Nie widzicie, ze to egoiści? I jeszcze do tego zazdrośni egoiści. Jak pies ogrodnika. Radzę uciekac jak najszybciej. Szkoda marnowania na nich czasu - po pierwsze. A po drugie - jak nawinie mu się laska, w której się zakocha, to da nogę, zerwie kontakt i jeszcze Ci powie, że przeciez to nie było nic poważnego i uprzedzał. A Ty sama chciałaś...

Gość aaaaaaaaaaaaa
do daj spokoj to nie jest gosc, ktoremu zalezy wylacznie na lozku, jestesmy przyjaciolmi od 3 lat wiec nie mow mi ze nie mam godnosci, to ze sie kochamy czasem ( powiedzmy raz na 2 miesiace, a nie za kazdym razem jak che "spuscic z krzyza") jest dopelnieniem bliskosci psychicznej a nie zamiast niej!a kobieta bluszcz, hmmm, oplata chyba kogos kto tego nie chce, a nie sam do tego dazy.

Gość aaaaaaaaaaaaa
wiem, wlasnie tego sie strasznie boje, ze zakocha sie nagle w jakiejs lasce i wtedy dopiero bede plakac:( ja bym bardzo chetnie z niego zrezygnowala,tylko ze juz od roku probuje, i wiem ze jesli nie poznam kogos kto mnie choc troszke zainteresuje bede do niego wracac:(

Gość aaaaaaaaaaaaa
moj nowy plan to wyjazd do mamy na wakacje ( do Niemiec) i nie klontaktowanie sie z nim, ale nie wiem czy sie na to zdobede

Gość jedno jest
pewne ,skoro chce sie z toba przyjaźnic, ale mówi,ze nie chce z toba związku, to na pewno sie z toba nie ozeni. on nie widzi ciebie jako swojej połówki do konca zycia.wystarczasz mu taka jaka jestes.imprezki, wyrko,studia. nie ma cie w jego przyszłosci. on nie chce,abys prała jego skarpety,ani gotowała obiadki. on cie nie kocha. a jak bedziesz bez przerwy wskakiwała mu do wyrka, to tym bardziej zapomnij o jakims stałym związku. ma cie na kiwniecie palcem,nie musi zdobywac. jestes kumpela do łózka.

Gość mam to samoo
postaraj się ja na dodatek dowiedziałam się wczoraj że ten egoista zaplanował sobie wspólne życie ze mną ale najpierw musi się wyszaleć jeszcze

Gość mam to samoo
oczywiście nie od niego ale od jemu zyczliwej osoby

Gość aaaaaaaaaaaaa
do jedno jest tak zdaje sobie sprawe ze tak moze byc,ale co jak nie? do mam to samo nie wiem co o tym myslec, jesli chce sie wyszales to chyba nie traktuje cie powaznie, probowalas w nim wzbudzic zazdrosc?

Gość mam to samoo
wyszaleć może źle to ujełam poprostu teraz nie chce mieć zobowiązań wobec kogoś a ja pasuje mu pod kazdym względem tylko teraz nie chce się wiązać nie zapomne jak mi kiedyś powiedział że zawsze będę jego nawet jak ja nie będę chciała dupek co

Gość aaaaaaaaaaaaa
odezwe sie jeszcze, na razie musze leciec:(

Gość mam to samoo
oki ja tez lece głowa do góry

Gość ewela127
moze powspominaj z nim co było

Gość jedno jest
tak zdaje sobie sprawe ze tak moze byc,ale co jak nie?-----> nie ma innej opcji. chyba nadszedł dzien ,w którym poznasz jedna z zyciowych prawd o facetach : jak facet kocha kobietę, to zrobi wszystko by przy niej byc, by zapewniac ja o swoim uczuciu i sprawiac by czuła sie kochana, rozpieszczana i najwazniejsza na swiecie. i taki facet nie chce przyjaciółki- chce ukochanej kobiety :) ty jestes dla niego przyjaciółką.

Gość aaaaaaaaaaaaa
jedno jest wiesz, nie wiem do konca czym teraz jestem, ale wiem ze byl we mnie jakis czas zakochany, to mi daje nadzieje... mam to samo kiedy wuyjezdzacie?

Gość mam to samoo
pod koniec sierpnia ale to jeszcze nie na 100%

Gość migoootka
Mnie sie wydaje, ze godzac sie na taki uklad masz bardzo male szanse na staly zwiazek. Bo po co chlopak ma sie angazowac, po co starac, skoro i tak ma wszystko czego potrzebuje i to bez zobowiazan, wymowek z Twojej strony i Twoich oczekiwan?

Gość aaaaaaaaaaaaa
u mnie wymowki sa na porzadku dziennym, wlasciwie teraz pojechal na wakacje tylko z kuzynem, wlasnie dlatego, powiedzial mi ze potrzebuje odpoczynku, a wie ze ja mialabym ciagle pretensje ze rozmawia z dziewczynami itp. jest nad morzem 3 dni i juz dzisiaj napisal mi czy bym nie przyjechala...

Gość aaaaaaaaaaaaa
mam to samo nie napisalas czy probowalas dawac mu powody do zazdrosci?