Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menopauzanka juz

dziewczyny pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość menopauzanka juz

DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN w TRAKCIE MENOPAUZY I PO !!! mam 42 lata,rok temu mialam dos duze opoznienie miesiaczki ,po wizycie u ginekologa dostalam tabletki na jej wywolanmie. Ginekolog powiedzial ze to moze juz menopauza ,ale po tabletkach miesiaczka wrocila i do tej pory nie bylo problemow. Teraz mam juz opoznienie 56 dni i -----panicznie sie boje ze to moze CIAZA?? .robilam test -wyszedl negatywny ale na razie nie moge isc do lekarza bo jestem za granica,w polse bede dopiero za 10 dni ....DZIEWCZYNY MOZE KTORAS MNIE USPOKOI!!!!

Gość menopauzanka juz
I NIC ???

Jak robilas test i wyszlo negatywne to czego panikujesz???Zrob jeszcze jeden, to sie uspokoisz a...jak jestes w ciazy to czy cos to w tej chwili zmieni???Wrocisz zaraz do Polski i lec do lekarza, bo moze to klopoty z hormonami zwiazne z menopauza....Glowa do gory, pozdrawiam

Gość menopauzanka juz
joannaz ----- dzieki ale i tak sie cholernie boje ...nie chce byc w ciazy!!!!!!!!!!

Ja bym sie nie bala z 2 powodow bedac na Twoim miejscu. Po 1) test robilas i wyszlo negatywne a po 2) moga hormony szalec z powodu menopauzy...po 3) gdybys byla w ciazy...oddalabym zycie aby sie z Toba zamienic....

Gość no ja wchodzę w ten okres
menopauzy i objawy są wręcz odwrotne-skracanie cyklu!

Gość menopauzanka juz
no ja wchodzę w ten okres ----a mozesz mi opisac swoje objawy??? i ile masz lat jak mozesz oczywiscie

Gość no ja wchodzę w ten okres
mam 46 lat i od kilku miesię cy mój cykl ,zawsze 30 dniowy zaczął się skracać do 27,25 dni ,no i mam częste kłopoty z grzybicą pochwy.Lekarka powiedziała,że to są oznaki obniżenia poziomu jednego z hormonów,/powiedziała,że taki okres menopauzy trwa nawet kilkanaście lat i to są oznaki wchodzenia w ten okres:(

Gość myniaaaaa
do załozycielki topiku - tak wcześnie wezłas w okres manopauzy?????

Gość menopauzanka juz
na to wyglada..zreszta lekarz mi tak zasugerowal po wizycie rok temu...ale boje sie tk cholernie ze to moze byc jednak ciaza

moja mama jak wchodziła w menopauze to raz miala okres co 2 tygodnie a raz co pare miesięcy. Czasem strasznie to przeżywała, okropny ból brzucha a czasem po prostu małe plamienie. Ale przeżyła. A też miała z 40pare lat( nie pamietam dokladnie)

Gość papapsd
dziewczyny chyba kobiety a nie dziewczyny hehe

Gość a kobieta to
nie dziewczyna? chyba nie powiesz mi ze facet.

Gość menopauzanka juz
do------papapsd ---a tak poza tym to przeszkadza ci to?

Gość menopauzanka juz
Anulinka ---dzieki za pocieszenie..

Gość Sitek
Witam. Spróbujcie z naturalnym progesteronem w kremie. Nie ma skutków ubocznych jakie niekiedy wywołują hormony syntetyczne i doskonale wpływa na samopoczucie niwelując objawy menopauzy. Ja ostatnio widziałam go na Allegro (84 zł).