Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia_

KOCHAM upały!!!

Polecane posty

Gość tragedia_

...niech się nie kończą - w końcu po to jest lato! Piękne lato :D:D:D:D:D:D

Gość jasne też kocham upały
mam klimatyzację w domu i samochodzie :P

Gość ladacznica
upały są nawet fajne , ale nad pięknym , polskim morzem :) gdzie woda tak czy siak jest chłodna - wtedy taki upał połączony z chłodną wodą to po prostu bajka :) upał w mieście to - jak dla mnie - koszmar :P

NIe cierpie klimatyzacji... Na wlasne zyczenie sobie mroz fundowac :P Jeszcze mi nigdy nie bylo tak cieplo, zeby nie moglo byc cieplej :D

Gość ja tez ale
nie w pracy ,mamy chyba z 50 stopni 😭:O:O:O

Gość a ja juz umieram
😭😭😭

Gość przy klimie sie tyje
:O w czasie zimy organizm spala tłuszcz, ale ciepłe ogrzewanie zaburza organizm wiec nic sie nie spala, przy klimatyzacji znowu chce sie jesc choc gorąco powstrzymuje apetyt :P

Gość jasne też kocham upały
to się orlico zatrudnij w hucie, tam sie wygrzejesz :D

Gość a taki jeden ...
>tragedia_ ... ty chyba nie z Polski... ?

Ja też i fajnie, że nie jestem z tym sama! :D A najbardziej nie lubię ludzi, którzy zawsze narzekają na pogodę(że za zimno, że za ciepło) a takich u nnas w Polandii pod dostatkiem:P

Gość ja tez kocham upały
całe 10 miesiecy mam zmino, deszcz, chlape to kurwa chociaz te dwa miechy niech bedzie tropik!!! wkurzaja mnie te dziady co non stop narzekaja

Gość u mnie wczoraj przeszla
nawalnica!!!!!!!!!!! Cale trzy krople deszczu na mnie spadly:D:D:D

Przed chwilą oglądałam pogodę i od jutra ma zacząć padać:( Tym samym bedzie wysyp topików: \"Są wakacje a taka brzydka pogoda\" :P Rany cecha narodowa to narzekanie pogodowe:P

Gość tragedia_
Jak najbardziej jestem z Polski! I właśnie mój topik jest odpowiedzią na tych jęczących, co to ciągle narzekają...! Ja tam się cieszę, że jest ciepełko - które przecież i tak nie potrwa pewnie długo... A potem to my się będziemy męczyć większość roku z zimnem... :( Więc niehc nam pozwolą się cieszyć gorącem ;) I nosić skąpe ciuszki :D

Gość kocham lato i upaly
bo jak jest zimno to mam zle krazenie w organizmie i kostnieja mi stopy i rece. przy temp nizszej niz 20 stopn8i chodze w welnianych skarpetach i swetrach :o

Gość u mnie wczoraj przeszla
a ja narzekam ze wzgledu na charakter mojej pracy. I to nie tyle na upaly, co na brak opadow 😭

Wiesz Ksena ja mam problemy z krążeniem, więc rewelacyjnie nie znoszę duchoty, która w naszym klimacie towarzyszy wyższym temperaturą. ale jest to jedyny czas gdy w kochanej polsce nie mam problemów z zimnymi stopami i dłońmi! :)

Taaa znam to---ja też kocham upały! Ludzie patrzą się na mnie zawsze jak na wariatkę, gdy przy 20\' jest mi po prostu zimno...:P

Ja także kocham upały! Wkoncu mozna nacieszyc sie dobra pogoda. Bo zimy nie znosze. Tyle czasu u nas w kraju jest zimno, ze te upaly powinny trwac jak najdluzej. Mam nadzieje, ze w sierpniu tez tak bedzie, bo mam w planie wypad nad polskie morze :D:D

Gość ruda lola
a u mnie jest zimno :(

No to troszkę bardzo przekichana sprawa! ja też jestem niskociśnieniowcem, ale na szczeście gdy jest ciepło czuję się świetnie!

Gość ja kocham upaly TYLKO WTEDY
gdy jestem nad morzemmogę si wykapac w morzu,poczuc morski waiaterek we wlosach;-)Gdy jestem w miecie nieznosze upalow:-o

Ja kocham upały zarówno nad morzem jak i w miescie :) u mnie dzisiaj bylo nawet 36,5* w cieniu :D raaaj

Gość tragedia_
Też sp ędzam lato w mieście, ale nie przeszkadazją mi upały! Wiem, że to zapewne nie potrwa długo, dlatego staram się nimi nacieszyć! No i tymi spódniczkami mini... ;)