Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakabika

Czy zdarzylo wam sie uprawiac seks dla sportu?

Polecane posty

Gość jakabika

Wlasnie czy seksilyscie sie tak dla przyjemnosci, bez jakiegos uczucia, nie wiem w trakcie imprezy, po alkoholu, pod wplywem czaru chwili itd? i czy mialyscie orgazm? byl facet wstanie was doprowadzic czy to raczej bylo jednostronne zadowolenie faceta, tzn znalaz kobiete zeby sobie zrobic dobrze? jak to bylo u was? Bo mi pare razy to sie przydazylo ale niestety poza przyjemnoscia z samego seksu nie moge pochwalic sie orgazmem... czyzbym tylko trafila na takich facetow czy tak to juz jest?

Gość fanka_grzanka
raz, nie pamietam bylam piana on chyba mial:)

Gość miałam
orgazmy, to nie zalezy od uczucia :) raczej od umiejętności i podejścia faceta

Mi sie zdarzylo...ale skonczylo sie slubem (i to nie z powodu dziecka bo jestem ostrozna w tej marerii hihi). Orgazm mialam :p

Gość jakabika
ja mialam 4 i zadnemu sie nie udalo...

jakabika, A normalnie masz? Bo ja na poczatku nie mialam wcale, dopiero jak sie nauczylam to teraz mam prawie zawsze (chyba ze mi sie wcale kochac nie chce hihi)

Gość jakabika
z obecnym stalym nie zawsze...:(

Spoko, kwestia wprawy. :) A z tymi orgazmami na imprezach i pod wplywem chwili to mysle ze po prostu mialas pecha. ...chyba ze sa za bardzo podnieceni i za szybko dochodza hihi.

Gość jakabika
no dlugo to nie trwalo, wszyscy tak maja czy sa tez faceci ktorzy za pierwszym razem potrafia dluzej?

jakabika, watpie choc mialam za malo facetow zeby stwierdzic. Moze jeszcze ktos sie wypowie. Moj maz (wtedy go dobrze nie znalam) tez szybko skonczyl....sprawe uratowalo to ze ja bylam cholernie podniecona hihi.

Gość miałam
nie zawsze za szybko kończą :) poza tym dużo zależy od tego, jak facet do tego podejdzie, czy zależy mu na tym, by dać przyjemnośc kobiecie, niezależnie od tego, czy cokolwiek ich łączy - czy tylko zaspokoić siebie i cześć ci drudzy to nie są dla mnie mężczyźni

Gość no tak.....
Ja sie kocham dla sportu czesto ale orgazm mialam tylko kilka razy. Przypadkowi faceci sa beznadziejni ble

Gość Dziwne
Dziwki z forum sie nie odzywaja jeszcze??????

Gość Gorrraca
Tobie sie to pewnie czesto zdarza co.

Gość megi sue wyszla za dom
miewam nie powiem, czasem:)

Gość blbus
Ja miałam tak raz facet był jak ogier a dotego uzywał sprosnych słów chyba to spowodowało ze miałam 5 orgazmów ale nie chciałam wiecej się z nim widziec. To była noooc :)

Gość a dla mnie
"kobiety", które kochają się "dla sportu" to nie kobiety ale wyroby kobietopodobne. Tak samo zresztą jak faceci..Jak można dotykać, całować osobę, której się w ogóle nie zna ????!! A jak jest chora albo brudna to co wtedy robicie ???!! Ściągasz takiemu majty a tam... może być dosłownie WSZYSTKO...bleeeeeee

Gość co to....
.....znaczy "dosłownie wszystko"? kiedyś musi być ten pierwszy raz i ze swoim mężem też kiedyś masz pierwszy raz i myślę, że nie możesz być przekonana co on tam ma ja cię nie rozumiem.....no chyba że z jakimiś się brudasami zadajesz

Gość a dla mnie
no i wyszła ynteligencja :O Słuchaj, nie chodzę do łóżka z brudasami bo zanim zdecyduję się na intymne kontakty zwykle faceta znam już na tyle, że wiem czego można się spodziewać, kapujesz ? Jak znasz kogoś godzinę i idziesz z nim do wyra to siła rzeczy nie wiesz co jest z nim nie teges... Jak znasz kogoś dłuzej to możesz go pozanć z różnej strony, poobserwować chociażby nawyki higieniczne no i w ogóle jest czas na wytworzenie WIĘZI. A w ogóel po cholerę idzieci do wyra z byle kim jak nawet nie macie z tego przyjemnosci (większość z was ). No poprostu brak słów... Zresztą każdy ma taki seks na jaki zasługuje.

Gość co to....
wiesz co, jeszcze nie trafiłam na faceta u którego coś nie tak było z higieną, skoro masz takie myśli, to skąd to się wzięło........z twoich doświadczeń.........szkoda mi ciebie

Gość jakabika
poleruję swoim zwinnym języczkiem odbyty salamander i dziobaków :classic_cool:

Gość a dla mnie
O boże następna... informuję ,ze JA NIGDY NIE TRAFIŁAM NA SYFIARZA ( może dlatego że byłam z 3 facetami wiec to bardzo mała "próba") i nigdzie o tym nie wspomniałam ale sądząc po stanie higieny większości polek i polaków (statystycznie na śrdoki czystości w miesiącu wydaje sie w naszym pachnącym kraju jakieś 8 zł ! ) więc sory ale taki seks to po prostu loteria a nie ma chyba nic gorszego niz zasyfiały parchaty kochanek bleee.. a może ci twoi byli zasyfiali tylko twój własny smród to zagłuszał, co ? Zresztą są inne, znacznie poważniejsze przesłanki odrzucające mnie od tego typu rozrywek jak "seks dla sportu" ale nie będę tu tego tłumaczyć....

Gość ale zarozumiala
przeciez po godzinie mozna spodziewac sie czy facet jest czysty czy tez nie

Gość a dla mnie
czystosć to jeden z wielu warunków, kótre muszą być spełnione żeby pójść z kimś do łóżka, nie sądzisz ? Są jeszcze inne, o wiele ważniejsze....

Gość co to....
cały czas podkreślasz, że nie sypiasz z facetami dla sportu, a jednak masz tak dokładne info na tematy związane z higieną......ciekawe skąd, skoro sama jak twierdzisz nie trafiłaś na takiego. ja nie sypiam z facetami dla sportu, więc mnie nie oceniaj. dołączyłam się do dyskusji tylko i wyłącznie po twoich "mądrych" wypowiedziach. nigdy nie masz gwarancji czy facet jest czysty, a tym bardziej nawet po latach znajomości nie wiesz czy nie ma AIDS, więc nie rozumiem skąd taka twoja pewność. widać że jesteś młoda i twoje opinie są bardzo powierzchowne......pewnie tak jak ty.

Gość a dla mnie
do co to.... >>>>> Kiedyś w Polityce był artykuł na ten temat..wyobraź sobie, że mozna czytać inne gazety niż Claudia czy Pani domu. Jesteś żałosna.

Gość a dla mnie
do co to....>>>> do innych twoich "argumentów" się nie odniosę. Nie umiem mówić tak, żebyś zrozumiała.

Gość co to....
tak, najłatwiej zostawić bez komentarza jak się nie wie co powiedzieć. świetnie znasz te pisemka, akurat ja ich nie czytuje, więc pudło.......nie jestem tak próżna. domniemam, że ty chyba nie rozumiesz o co wogóle mi chodzi. piszesz, że nie sypiaż dla sportu z facetami bo nigdy nie wiadomo na co trafisz ....wiesz to wszystko z pisemek? no właśnie, o tym mówię....nigdy nic nie wiadomo, nawet po latach nie wiesz czym może być zarażony twój partner (bo przecież nie robisz mu badań na nosicielstwo) , skoro już czytasz te swoje pisemka , to na pewno tam coś na ten temat też powinno być, a nie tylko o tym jaki to nasz naród jest brudny. miałam kilku partnerów i żaden nie był jak ci z twoich gazet. kobieto (a raczej dziwczynko) zacznij żyć i zejdź na ziemię, bo zgubią cię kiedyś te twoje mądrości z gazet. ... i naucz się przyjmować krytykę i zdanie innych

Gość co to....
i nie wkurwiaj mnie piz...do jedna, pojebana jak chu...j przepraszam ale ponioslo mnie...