Spaghetti .... 201 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze że nie Radek który powstał przez przypadek Nie no nie ma głównej przeciwniczki wiec walka odpada Przypadki chodzą po ludziach, ale ja stąpam twardo po ziemi Więc pochwal się wszystkim tutaj która to jest Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Podobny był. Teraz czytam ze to ktos do niej napisał ze to on i jakaś blizna sie zgadzala ale gość sie nie zgodził na badania dna Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Teraz czytam ze to ktos do niej napisał ze to on i jakaś blizna sie zgadzala ale gość sie nie zgodził na badania dna moge powazne pytanko zadac na pw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Przypadki chodzą po ludziach, ale ja stąpam twardo po ziemi Więc pochwal się wszystkim tutaj która to jest Bo masz twarde podeszwy gorzej jak ci sie guma przyklei Nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu potrzebuje pilnie sie cos poradzic od dziewczny na priw, ale tylko sie znam z elcia i krejzolka tutaj w miare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu pisze powaznie jak cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, xDxDxDxD napisał: Skladamy się żeby lezak wreszcie skosztował pańskiej skórki pierwszy raz w swym żywocie? To milioner będzie chciał to sobie kupi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Bo masz twarde podeszwy gorzej jak ci sie guma przyklei Nie powiem Owszem, kiedyś w glanach chodziłem to ją oderwę i wyrzucę Szkoda, ale rozumiem damska zasada Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, bardziej zly zajonczek napisał: Elcia mam pytanko, dziala Ci priv ? hehs Nie rabotaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie rabotaju. to nie zadam, to zbyt intymne pytanie na publik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To milioner będzie chciał to sobie kupi No jakoś przez 37 lat życia nie dość ze nie spróbował to nawet nie wiedział co to jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu albo zaloz konto i napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: No jakoś przez 37 lat życia nie dość ze nie spróbował to nawet nie wiedział co to jest. Jak mieszka sie w wawie to dziwne nie wiedzieć co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak mieszka sie w wawie to dziwne nie wiedzieć co to jest. bo on mieszka na podlasiu podobno, tak WIELKI BUU powiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: bo on mieszka na podlasiu podobno, tak WIELKI BUU powiedzial Gdybym nie mieszkała jakis czas w wawie to też bym nie wiedziała co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Gdybym nie mieszkała jakis czas w wawie to też bym nie wiedziała co to jest. ja bym nie wiedzial gdyby elcia nie wytknela lezakowi warszawiakowi ze nie wie co to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: No jakoś przez 37 lat życia nie dość ze nie spróbował to nawet nie wiedział co to jest. jestes elciu, zalozysz konto i napiszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: No jakoś przez 37 lat życia nie dość ze nie spróbował to nawet nie wiedział co to jest. Leżak jest z Wawy czy z Podlasia ?, bo sam już się pogubiłem w tym jego mitomaństwie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Leżak jest z Wawy czy z Podlasia ?, bo sam już się pogubiłem w tym jego mitomaństwie z podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bardziej zly zajonczek napisał: z podlasia Pytałem Elci nie Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Pytałem Elci nie Ciebie elci juz tu nie ma, musisz sie zadowolic mnom, huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu wysiorbaj mi wodoglowie z napleta i wodniaka z panskiej skurki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu w moim wodoglowiu plynie woda mineralna , nie sodowa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: elci juz tu nie ma, musisz sie zadowolic mnom, huh Dumbo bez urazy, ale idealnie pasujesz do Leżaka smerfa śpiocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Dumbo bez urazy, ale idealnie pasujesz do Leżaka smerfa śpiocha pokaz naganiacz na priv huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Leżak jest z Wawy czy z Podlasia ?, bo sam już się pogubiłem w tym jego mitomaństwie Nie wiem dokładnie skąd, podejrzewam mazowieckie ale 100% nie warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Jak mieszka sie w wawie to dziwne nie wiedzieć co to jest. Raczej bardzo dziwne, ja widywalam ją sprzedawaną na cmentarzach jako małe dziecko nawet pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dumbo bez urazy, ale idealnie pasujesz do Leżaka smerfa śpiocha To nie dumbo. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem dokładnie skąd, podejrzewam mazowieckie ale 100% nie warszawa. Kurde grubo, koleś latami od czasów kowbojek o których tylko tutaj słyszałem ma poryte Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To nie dumbo. xd Tylko mi kużwa nie mów, że to Leżak, bo przestanę wierzyć w facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach