Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem...

dlaczego w Orange...

Polecane posty

Już parę razy miałam sytacje, że nie można się było do mnie dodzwonić... Nie wiem dlaczego tak się działo, no bo przecież telefon mam aktywny i ciągle jest zasięg... :/ Automatycznie jakaś babka gadała, że " abonent czasowo niedostępny". No ale ja nie wyłączalam telefonu i zasięg był :/ W czym tkwi problem ? czy to moze miec jakis zwiazek z ustawionymi profilami wap ? choć wątpie... proszę o pomoc... czekam na BARDZO wazny telefon... no a jak znowu nikt nie bedzie sie umial do mnie dodzwonic? :(

telefon mam na kartę... żeby nie było... sprawny

A jesteś pewna, że był zasięg? Może na chwile się \"zgubił\" :o I nie zauważyłaś tego. Też mam tel. w Orange i takie rzeczy się nie dzieją.

jedna babka chciala sie do mnie dodzwonic przez 2 dni i nie szlo ;/ ma tel. z innej sieci... a kumpela bez problemu ( z Orange) sie dodzwaniala... ;/

a czy moze miec cos wspolnego z tym ze mam nadal WAP Idea.. a nie WAP Orange... ? Moze musze to zmienic, skonfigurowac znowu ?

up up

Gość ja mam nokie
i czasem tak mi sie zdarza. ze ktos sie do mnie probuje dodzwonic i nie moze choc telefon sobie lezy. zasiegu nie trace, bo czesto jest tak ze akurat go obserwuje(puszczam starym sygnal by do mnie oddzwonili wiec czekam na telefon i za chwile dzwonia i mowia ze bylam niby poza zasiegiem lub mialam wylaczony telefon) ale tez czesto probowalam sie dodzwonic na inne sieci i tez mi tak mowilo mimo iz za chwile bez problemu sie laczylam(z innego telefonu , juz nie mojego)

Gość pytam bo nie wiem..
mam Sony Ericssona

rzeczywiscie taki ten orange beznadziejny kiedys go mialam i tez czesto takie sytuacje mialam, potem zmienilam na ere i mialam dalej ten sam aparat i juz ni ebylo problemow. Moja mama ma orange i tez ciagle albo sie rozlaczy albo ciezko sie dodzwonic, a zasieg jest, dziwny ten orange... Ja odradzam po 3 latach w orange dalam sobie z nimi spokoj (mialam abonament) teraz mam ere i takich problemow jak przedtem juz nie mam... Oni robią coraz więcej promocji żeby zlapac klienta, a nie zwwiekszaja zasiegu sieci i przeplywu polaczen czy jak sie to nazywa. i dlatego takie jaja sa z tym orange.

Ja mam taki problem od 2 dni niemogę się dodzwonic jest komunikat abonent nieosiągalny.Przed wczoraj o godz 16:42 jeszcze rozmawiałam osoba kazała zebym zadzwoniła o 20 zadzwoniła przed 20 był abonent nieosiągalny sprobowałam przed godz 22 sygnał dzwonie 4 razy nikt nieodbiera za 5 minut abonent nieosiąalny do wczoraj do godz 10 po 10 przyszły raporty doręczeń sms 3 z 10 dzwonie od razu zajęty za 3 minuty próbuję to samo abonent nieosiagalny i tak do teraz.Co mam zrobić.Pisać