Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość do TO FAKT FUCKT
I BRANDON S SKĄD TAKIE DUPKI SIĘ BIORĄ NA DAMSKIM FORUM????

Gość Do facet wawa
hahaaha aż sie uśmiałem z tych bredni które piszesz. Najlepiej jest gdy jak ktoś czegoś nie wie nie pisze i nie wypowiada się wogóle bo tylko się ośmiesza. Z twoich głupot wynika że zarazem sorry za wyrażenie "niewyrostek" 160 jest średniego wzrostu jak i 175 jest średniego. A kobieta która ma np.tylko 1 cm więcej niż 175 jest już wysoka> Dobre, naprawde dobre!!!:-D I nie pisz tu o biustach bo nie każdy facet jak ty tylko jest zainteresowany cyckami.dla mnie o wiele ważniejsza jest np. buzia, figura i wzrost niż cycki. Wolę choćby zupełnie płaską ładną modelkę niz małego niewrośnietego kurdupla z wymionami. Swoją drogą nie ma już dla mnie gorszego typu urody niż mały serdel z wymionami krowimi brrrr

Gość Kassia1982
a ja jestem niestety niziutka (162cm) i nie będę na siłe pisać że zadowolona jestem ze swojego wzrostu bo to śmieszne i świadczy o moich kompleksach. Tak jakbym powiedziała że wolę być gruba niż szczupła lub mieć rzadkie włosy niż gęste. Wszystko bym dała za bycie wysoką.Mimo że buzię mam ładną jakoś nikt na mnie uwagi nie zwraca, obcasy jedynie czasami ratują:( [kwiatek} dla małych 👄

Chyba normalne dupku że nie mierzę kobiet linijką. To sa mniej więcej przedziały wzrostowe które mi odpowiadają. Zreszta jak zauwazyłem większość kobiet mieści się w przedziale 160 - 175 Wiec nie jestem wybredny. Wolisz płaską ladną modelkę? jesteś beznadziejny skoro podobają ci się dziewczyny z wystającymi obojczykami i żebrami. To nie sa kobiety tylko szkielety Dobrze ze większość jest normalna

Gość Kassia1982
miało być 🌼 strasznie mnie denerwują faceci o ile można nazwać ich facetami tacy jak= facet wawa. zamiast zająć się męskim rzeczami to on przesiaduje na babskiej kafeterii i pisze na typowo babski temat, już nie wspominając że totalnie nie ma zielonego pojęcia o sprawie.

Nie pękaj Kasiu moze sa inne powody że ktoś na ciebie nie zwraca uwagi. moze jesteś nie śmiała? 162 cm to wzrost zupełnie w normie i napewno nie jest dla ciebie problemem.

Gość ddddddddddddddddd
a wiekszosc mezczyzn mierzy sie w przedziale 170 - 190 ale 170 nie jest rowne np. 185 wiec nie chrzan o takich duzych rozpietosciach , najladniejsze figury maja wysokie , postwa niska i wysoka kolo siebie i zobaczysz wtedy

A przpraszam nie wiedziałem że to kobiece forum i tylko dla kobiet. Powinno wam zaklezeć na uwagać róznych stron no ale cóż.. Idę zatem pracowac do kopalni gdzie jest miejsce mężczyzn

.... ten temat nie ma sensu ... zarówno wśród niższych dziewczyn są niezgrabne i brzydkie oraz wśród wysokich. Wśród niskich dziewczyn jest może 30 % ładnych jak i wśród wysokich, tylko ze ogólnie wysokich kobietek jest znacznie mniej niż niskich, dlatego może zdarzać się tak ze widzi się własnie te brzydkie. Niskiej dziewczynie z pewnością trudniej jest utrzymać ładną figurę i się wyróżniać, ale nie można generalizować, ze wysokie są brzydkie z buzi a małe są koślawe, ale ładne... bo jak już wspominałam sa i ładne wysokie i brzydkie małe, są i niezgrabne wysokie jak i niższe dzieczyny z ładnym ciałem. Nie mówię to u dziewczynach poniżej 163 bo tutaj ciężko o rzucającą się w oczy zgrabnośc.

Gość Kassia1982
do facet??wawa ------------------sorry ale nie masz racji wyraźnie napisałeś 160-175 a wiec jeden i drugi wzrost zaliczasz do średnich co jest paranoją. i kolejna twoja głupia wypowiedz ze dużo jest tych i tych------no znowu nie masz racji. dużo jest niskich takich jak ja a tych wysokich dużo mniej.Ach dziewczyny maja szczescie!

Gość Te baby sa beznadziejne
Co by im człek nie powiedział to i tak będą niezadowolone. Kazdy ma prawo do wyboru odpowiedniego partnera/partnerki, ale tylko idiota może powiedziec że ładne twarze maja niskie a figury wysokie.

Gość tak se pisze
>>daniel wawa>>>>>> każdy mierzy tam gdzie może; jesteś nieatrakcyjnym zapewne chłoptasiem o niemęskim wyglądzie i zaniku mięśni:-D wiec wybierasz tam gdzie się załapiesz czyli bierzeasz ochłapy czyt. małe dziewczyny bo dobrze wiesz ze wysoka by nawet na ciebie nie spluneła!

Gość Te baby sa beznadziejne
Dal mnie kobieta musi byc przede wszystkim kobietą Wzrosta ma trzeciorzędne znaczenie. A co do rozbiezności we wzroście to Daniel.wawa ma rację. Przedział 160 - 175 obejmuje 70% Polek. i dla mnie czy dziewczyna ma 160 czy 170 nie robi zadej różnicy.

Gość daniel i ty nazywasz siebie
facetem?????????wierz mi ze bardziej normalne byłoby gdybyś teraz był w kopalni niż przeglądał i przesiadywać na kobiecym forum. Nie odnajdujesz sie na męskim? np. motoryzacyjnym choćby? może zajmij się bardziej męskimi czynnościami bo naprawde nihogo nie interesują głupstwa pisane przez takiego nieduczanika jak ty co nawet sobie stały nick zrobił na babskim portalu zniewieściały faceciku. Wracaj do mamusi pod spódnicę tam czujesz sie najlepiej. Ciebie nawet żaden kurdupel nie zechce cieniasie.

Gość ddddddddddddddddd
Tylko ze ja np. nie uwazam akurat ze niskie sa gorsze , a z ta twarza to prawda w wiekszosci , wysokie dziewczyny rzadko kiedy sa ladne na twarzy

Moja żona ma 170 cm wzrostu. A poprzednia partnerka miała 158 cm wzrostu i 3 lata stanowlisliśmy udany związek. Obie kobiety sa bardzo atrakcyjne. Dla mnie poprostu wzrost jest na dalekim końcu w ocenie kobiecej urody. Sam mam 186 cm i nigdy nie miałem problemu z kobietami

A ktoś napisał że kobiety wysokie mają małe piersi ... wcale nie ja mam 180 cm. wzrostu i biust 75D napewno nie małe ;)

Gość majorrrr
a dla wielu ma i dla mnie tez. To jakbyś powiedział brzydka czy ładna nie ma dla mnie różnicy. Wzrost bardzo wpływa na atrakcyjność.Wysokiej tak łatwo nie bedziesz miał (mam na mysli ładnej i wysokiej zarazem) bo one mają wymagadnia a kacze kupry poleca na kazego bo nie są warte nic. Zastanów się co piszesz 70% może stanowią niskie ale na pewno nie wysokie ale to trzeba choć troche znać podstawy matematyki a widze ze mamy jak zwykle do czynienia z matołem prymitywem z Wólki Dolnej:)

Gość ja bym się ciebie bał
180 cm i biust 75 D Pewnie wazysz z 80 kg

Gość no właśnie stanowiliśmy
....czas przeszły :D

olala ... chuda jestem bo jakbym była tłusta tobym nie miała pod biustem 75 tylko 90 hahah :D

Gość Przykrętka
Każda potwora znajdzie swego amatora. Na pewno nie zamierzam poadać w kompleksy bo jakiś osioł uwaza ze niskie kobiety maja kacze kupry. Mam męza i dwójke dzieci i nigdy mi nikt nie dał do zrozumienia że jestem mniej atrakcyjna ze wzgledu na 163 cm wzrostu

Gość klokok
Ale piersi maja byc jedrne a nie takie ze jak sciagniesz stanik to chlapna o podloge :)

Gość eeeeetam facet nie znasz sie
nie wiesz co piekne po prostu poza tym 170 to tez nic takiego mówimy o wzroscie modelki 176-8cm . i bardzo kogoś tam rozczaruję jest b.dużo pięknych i zarazem wysokich i szczupłych (nie wieszaków). sam się tylko z takimi spotykam bo wiem co dobre i cenniejsze . sam nieskromnie dodam że jestem atrakcyjny bardzo i nie zniżam się dosłownie i w przenośni do małych. To dla mnie nie kobieta, mogłym jedynie po niej przejść

Gość blumsiennn
ja jestem wysoka i piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Ajjj nie gadam z wami .... wszyscy myślą że jak dzieczyna jest wysoka i ma duże piersi to jest gruba albo te piersi są niejędrne ... nie potraficie do siebie dopuścić myśli ze ktośjest naprawdę atrakcyjny ... ahhh ... czemu ?? czyżbyście Wy byli nieatrkacyjni i mieli kompleksy ??

Gość do przekretki
jesteś pasztetem i w zwiazku z tym masz takiego samego paszteciarskiego męża paskudnego jak ty dobraliście się dobrze. Przecież prawdziwy atrakcyjny facet nigdy by na ciebie nie spojrzał

Gość dokladnie tak jest
Jak kobieta jest szczupła, wysoka i ma duży biust to ten biust prawdopodobnie jest sztuczny. Takie kobiety są ewenementem Jednak powiem ci szczerze że 180 na kobiete to trochę dużo Jak załozysz obcasy to masz 190 cm Twój facet zatem musi miec conajmniej 2 metry żey jako tako przy tobie wygladać