Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość gość
Nie podobają mi się niskie kobiety wyglądają jak krasnale ogrodowe

Gość gość
a guzik prawda mnie zawsze podobali się wysocy faceci tak od 184 cm. poniżej to tacy jacyś niemęscy mi się wydają. I bynajmniej nie uważam że coś ze mną nie tak , taki mam po prostu gust i tyle.

Gość gość
"z niskimi kobietami jest tak samo jak z facetami choćby był super przystojny i pięknie wyrzeźbiony i proporcjonalny to jak do tego ma 160 w kapeluszu to jest spalony nic mu nie pomoże kurd*pel i tyle w temacie. To samo z kobietami." zgadzam się w 100% , niskie kobiety są przeze mnie tak samo postrzegane jak przez was niscy faceci.

Gość gość
mam 190 wzrostu i nie wyobrażam się z kobietą poniżej 170. Wyglądałbym jak jakiś debil z dzieckiem

Gość gość
wiesz takie male jak staną obok to akurat do loda albo stolik na piwo

Jasne, że mogą podobać Ci się tylko wysocy faceci, nie o to mi chodziło. Chodzi o to, że pisanie, że to, że Tobie się niscy nie podobają nie znaczy, że są skreśleni przez całe otoczenie i zainteresuje się nimi tylko jakiś kompletny odludek, pasztet i wariat. Dla mnie np. wzrost ma marginalne znaczenie, o wiele ważniejsza jest twarz czy proporcje sylwetki. Częściej podobali mi się faceci średniego wzrostu, takich uważałam za najatrakcyjniejszych a koniec końców związałam się z wysokim facetem. Nie można mówić tak: wszystkie wysokie są brzydkie, wszystkie niskie są brzydkie. Jeden będzie wolał niskie kobiety, drugi wysokie. Nie ma reguły.

Gość gość
co za głupota ciężko spotkać ładna twarz u kobiety poniżej 158 co może Chinki?

Gość OLA56Y8
małe k***y uspokoic sie bo jak przywale to geby nie otworzycie juz obiecuje!! wy niedorozwiniete karlowate gnojki!!