Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość puyamszika
do wielbiciei wysokich kobiet to było dobre hehehe masz wyczucie zarty człowieku :)brawo

Gość Dajcie se siana
Każda kobieta jest piekna na swój sposób W kazdej mozna coś znaleźć atrakcyjnego

A co Ty się tej jednej dziewczyny uczepiłaś ?? jak taka jesteś fajna to poszukaj fotek małych i brzydkich dziewczyn co myślisz że takie nie istnieją ?? Chyba brak Ci argumentów skoro uczepiłaś się tego jednego jak tonący brzytwy :o

Tutaj każdy każdego próbuje przekonac do swych racji. Jednen nigdy nie spotkałby się z wysoką inny z niską. Ja bym nie spotkała się z chłopakiem który jest nadmiernie owłosiony a inna koleżanka nie chciałaby mieć chłopaka napakowanego na siłowni, jeszcze inna nie zniosaby chłopaka patyczaka. tak każdy sobie coś umyslił i tego się tzryma i nie można nikogo zmuszać aby zmienił swoje wzory estetyczne.

Gość puyamszika
abyyone, pisałas ze jestes wysoka, no to super...mysle ze bardzo wziełąm do siebie ze umiesciłam zdjecie tej dziewczyny miało to by specjalnie wobec tych faceto ktorzy ponizaja wysokie kobiety...a było takich wiele...zeby zobaczyli ze i wsrod wysokich za brzydkie..nierozumiesz.?? nierozumiem tylko czemu sie tak na to obruszyłas, chciałam dobrze.. chciałam dac nauczke tym ktorzy dyskryminuje mniejsze kobiety choc sama mala nie jestem i uwazam ze wzrost nie ma najmniejszego znaczenia i trzeba byc głupcem zeby dyskryminowac ludzi na wzrost.. to tak samo jak z rasizmem...

Gość puyamszika
tzn miało byc tak pomyliłam sie umiesciłam to zdjecie specjalnie dla tych facetow ktorzy ponizaja kobiety niskie!!! BO TYLKO TE BYłY TU PONIZANA!!a o wysokich mowiono jkaby były chodzacymi ideałami.. a swiat nie jest czarno biały...i inteligetny człowiek wiek ze wzrosd kazdej grupy ludzi wysokie czy brzydkiej sa brzydcy i sa ładni, sa madrzi i sa głupi!!to logiczne

Owszem rozumiem Cię i przepraszam, ale ja tak samo jak Ty uważam ze nie należy nikogo krytykować ze względu na wzrost. Ja jestem wysoka ale nigdy się z teg opowodu nie czułam ani lepsza ani gorsza. Taka wyrosłam i taka jestem i to nie ode mnie zależy. Tak samo niższe dziewczyny tak sobie urosły i nie są ani lepsze ani gorsze. wszyscy jesteśmy tacy sami. najbardziej denerwuje mnie właśnie jak ktoś poniża inną osobe za to co od osoby poniżanej nie zależy.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja mam171 cm wzrostu i od zawsze wydaje mi się, że jestem za wysoka! w zupełności wystarczyłoby mi 168.

Gość puyamszika
tak to jest juz chamstwo i rasizm!!!tak samo myślał Hitler budujac obozy koncetracyjne!!

Otóż to każdy ma prawo być taki jaki jest i taki jaki chce być i nikt nie ma prawo nawe złego słowa nikomu powiedzieć z tego powodu dopóki ta osoba nikogo nie krzywdzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tak czytam to wszystko co piszecie i dziwie sie. Bo znam pełno niskich dziewczyn które sa na prawde ładne i ZGRABNE i za nimi tez się oglądają...

Gość puyamszika
a nie wiecie ile Magda Modra ma wzrostu??tak sie zastanawiałam ta z baru

ale macie teorie dziwaczne:D wysoka moze byc zgrabna a niska nie:P smiech na sali po prostu:P tak jakbyscie powiedzieli ze wszystkie blondynki sa ladne a brunetki nie:P to nie ma nic do rzeczy przeciez, w kazdej grupie (wyskokich czy niskich, blondynek czy brunetek, opalonych czy bladych) mozna spotkac kobiety o ladnych rysach twarzy, ktore sa delikatne i przez to piekne. na ten przyklad ja:D:P ;) jestem niska, a mam dlugie nogie w porownaniu do innych dziwczyn tego wzrostu:)widzicie jednak to jest mozliwe:P

Gość aaaaa...
ja np jestem niska mam ok 160 cm wzrostu, i wagę ok 44 kg i nogi które sa dłuższe od mojej tali.Bardzo lubie chodzić w spódniczkach krótkich i wiele mezczyzn mówi mi że moje nogi sa super.I wcale nie uważasm ze kobiety wysokie mają ładniejsze i zgrabniejsze nogi, to normalne skoro są wyższe mają może dłuższe co nie oznacza ze zgrabniejsze.Ale przy dużym wzroście nogi sa dopasowane do sylwetki tak samo jak przy niskim co nie oznacza ze niee są zgrabne.dziwne by było gdyby dziewczyna która ma 180 wzrostu i dziewczyna która ma 160 cm wzrostu miały taką samą długość dógpoprostu sa praorcjinalne. PS.coraz częściej się przekonuj o tym że faceci lubią niższe.;Pczują się wtedy prawdziwymi meżczyznami

Gość żal.pl
Temat czytałem tylko trochę i to na początku, ale to wystarczy zeby uznać kolesia, który założył ten temat za idiote!! Moim zdaniem ten temat nie ma sensu!! Wogule tylko kompletny dureń mógłby powiedzieć ze "Niskie kobiety maja ładne twarze a wysokie ładne figury.” Bo to główno prawda!! Są różne kobiety i nie ma zasady na to, które maja ładne figury a które ładne twarze.... ps. żal mi tego kolesia o nicku "niezdecydowany"

Gość kasia1989
ale są niektórzy durni...każdy ma swoją opinię na temat dziewczyn niskich i wysokich>>>>pewnie że NIEKTÓRE wysokie dziewczyny są ładne ale tak samo jest również z niskimi dziewczynami.Znam wiele niskich dziewczyn które są ładniejsze od niektórych wysokich......i na odwrót.Każda dziewczyna jest atrakcyjna jeżeli dba o siebie.I nie obrażajcie innychbo sami też napewno nie jesteście idealni:) pozdrawiwm niskie i wysokie dziewczyny

Gość Marysia.69
Mój chłopak ma 192(jest przystojny:) a ja 158 .Wiec to nie prawda ze wysoki fecet nie spojrzy na ,,kurdupla".W łóżku jest nam idealnie ,na maxa dopasowani i jak idziemy razem to też wyglądamy ładnie.Nie plaćcie bzdur!!!!!!!!!!

Gość Marysia.69
Moj facet nigdy nie spojrzał się na niska dopoki nie spotkał mnie

Gość lulu_1790
Ja tam jestem wysoka bo mam 176cm i bardzo szczupła, a z twarzy raczej taka sobie(ale mogę być nie obiektywna w samoocenie) i mam mały biust(A70). Mimo, że wiele koleżanek zazdrości mi figury wolałabym być niższa a za to mieć większy biust. A co do facetów to rożni patrzą na, rożne kobiety bo to zależy od gustu (albo bezguścia- żartuję) Pozdrawiam:)

Gość kasia g....
ZGROZA ZGROZA. ludzie opanujcie sie. przeciez w zyciu w szczesciu w zwiazku nie uroda sie liczy. zastanowcie sie nad swoimi wartosciami. to jak ktos wyglada nie zaley od niego samego. coz jestescie zwyczjnymi POLGLOWKAMI.

Gość mispar
Nie roumiem was, przecież np Scarlet Johanson ma 158 sm wzrostu a jest uznawana za najbardziej sexowna kobiete na świecie... I trzeba jej pryznac że jest ładna. Najważniejesze to kochać siebie takim jakim sie jest, a wtedy inni nie zobacza nazych wad;) Każdy jest piekny na swój sposób. Poza tym, mężczyźni umawiaja sie z "laskami" ale żenią z kobietami...

ja mam 152 cm wzrostu. jestem ładna, fakt nogi mam krótkie. Ale mimo to uważam że są ładne, mój facet też tak uważa. Najładniej eksponują się w butach na wysokim obcasie, widać wtedy wszystkie mięśnie, co jest seksowne. Uważam, że (i dużo innych osób też tak uważa) najbardziej seksowne nogi to właśnie te \"grubsze\" nie piszę tu o takich max grubych. Bo co ładnego jest w dwóch patykach na szpilkach??!!!

Gość oburzony
ludzie.;/ co wy myslicie ze tylko modleki moga byc ładne?! zeby byc modelka wystarczy urodzic sie wysoka i miec figure, ale uroda? chyba zartujecie;/ wiekszosc modelek maja przecietne urody albo sa pasztetami. a nogi? moja kumpela jest niska ale ma wlasnie dluuugie nogi! oto nogi kate moss. sa straszne. a niby z niej taka idealna modelka.... http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img227.imageshack.us/img227/258/aaabnk2.jpg&imgrefurl=h

Gość oburzony
do brando_s jestes załosny;/ ty sam pewnie nie jesteś idealny. bo nie ma idealnych ludzi. zal mi ciebie;/ a moze ty jestes dziewczyna z komplekasmi i sie podszywasz pod faceta co.? xD tylko można sie z ciebie śmiać.

Gość oburzony
poza tym z każdej brzyduli można zrobić slicznotkę. wystarczy dobra stylistka i tyle. widziałem ostatnio modelkę która owszem miała super figurę ale twarz..straszna wystajace zeby blee.. modelki musza miec po prostu ciekawa urode a wiec np. duzy nos, albo ogromne oczy, ktore nie zawsze sa ładne. a już tym bardziej bez tony tapety.