Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość a ja mam 156 cm wzrostu
i co z tego? jest wiele ważniejszych niż wzrost rzeczy :)

Gość Zojda
Małe jest piekne i to sie sprawdza;* pozdro Wszystkie malutkie;p

Nie zauważyłam takiej zależności. Jest dużo kobiet niskich i nieurodziwych, ale też ładnych, ponieważ ogólnie niskich dziewczyn jest zdecydowanie więcej niż wysokich, stąd też prawdopodobieństwo spotkania niskiej i ładnej jest większe niż wysokiej i pięknej.

Gość kanapkaa
Po pierwsze ludzie uspokojcie sie z tym że to kobiece forum!! Rozumiem że skoro tu moga byc tylko kobiety to np. na forum \"meskie\" my nie mamy wstepu i nie mozemy zadac pytania?? To jest jakaś bzdura!! nie ma takich podzialów!! A kolejna sprawda.. ja mam 175.. i jestem jak najbardziej zadowolona ze swojego wzrotu i nie chce byc nizsza ani wyzsza.. jestem szczupła i nie mam płaskiego tyłka jak niektórzy mogą uwarzać.. no i nie przybieram \"połamanych form\" stojąc..ale uwazam też że niejedna niska dziewczyna jest piękna.. i tak samo nie jedna wysoka.. prosze was.. nie oceniajmy na podst, tylko swoich znajomych :) ale oczywiście każdy ma prawo wielbić inny wzrost

jeśli chodzi o figurę to najzgrabniejsze są te średnie a twarz to nie ma reguł, np. Charlize Theron ma 178, piękną twarz ale reszta taka sobie

Gość milena1706
jezeli dziewczyna potrafi o siebie zadbac to i niska jak i wysoka mogą byc atrakcyjne, ładne i zgrabne. Bo np. jezeli niska dziewczyna o siebie nie dba i jest gruba to wtedy wygląda jak kulka i to samo jest z wysoką jezeli jest gruba to wtedy wygląda jak babochłop. Ja mam 176 cm wzrostu i co prawda wolałabym byc nizsza ale nic z tym nie zrobie to chociaz dobrze ze nie jestem gruba

Gość Zojda
A sluchajcie tego; Dziewczyna moze byc zgrabna nawet majac 1.54 wzrostu (to oczywiscie moj wzrost) i niemiec z tego powodu kompleksów. Owszem kiedyś miałam kompleksy,ale z czasem sie pozbylam bo zdałam sobie sprawe ze juz nie urosne, przezwiska typu ''malutka''mnie nie przeszkadzaja,ludzie i tak mnie traktuja normalnie tak jak inne laski;p Nieobrazajac te duze,my małe filigranowe swietnie prezentujemy sie w obcasikach i to jest seksi!! Pozdrawiam

Gość vaiol
wszystko to rzecz gustu , nie ladne co ladne, ale co sie komu podoba... kobieta wysoka, moze bys proporcjonalna,miec ladna figure i twarz to samo tyczy sieniskiej Przestancie nad tym debatowac w tym temacie nie znajdziecie zgody

Gość dofogohojoko
Milena, nie żartuj przecież ta niska jest brzydka :O i absolutnie nie uzależniam tego od wzrostu. Chodzi mi tylko o jej twarz.

Gość milena1706
no moze twarzy nie ma za ładnej ale nie chciało mi sie szukac ładniejszej :p ale jest zgrabna

nie wiem skąd autor wytrzasnął tą złotą myśl.. ja sie z nia nie zgadzam mozna byc jednocześnie niskim i mieć ładną twarz można być wysokim i mieć ladną twarz a może być i wszystko skopane pomimo wzrostu..ja należę do wysokich 177 i z tego co wiem dużo facetów szuka wysokich kobiet bo nie ma nas za wiele..:) moj kolega zawsze mowił że chce wysoka kobietę bo nie bedzie tej małej grabiami po łóżku szukał..:P pozdrawiam wszystkie kobitki:)

Gość ujndhfhkj
Ludziska!! A co ma za znaczenie wzrost?! Przede wszystkim wazne jest ladna buzia i to zeby w parze ludzie do siebie pasowali charakterami. Osobiscie mam 159-160 wzrostu i szczeze mowiac ciesze sie. Jestem szczupla blondynka o niebieskich oczach, waze 45kg. Zazwyczaj kazdy facet ktory jest mna zainteresowany, podrywa mnie, flirtuje ze mna ma przynajmniej 175-180cm wzrostu. Wedlug mnie wysocy panowie lubia niskie kobiety. Czuja sie przy nich tacy BIG , jak rycerze, a my male mamy przy takim facecie MEGA poczucie bezpieczenstwa a jak nas tula to czujemy sie takie malutkie i bezbronne.. I to jest naprawde bardzo mile uczucie. Male jest piekne i slodkie. Ale duze tez musi cos w sobie miec. Wazne by zaluwazyl to odpowiedni facet.

"Ludziska!! A co ma za znaczenie wzrost?! Przede wszystkim wazne jest ladna buzia i to zeby w parze ludzie do siebie pasowali charakterami. " Akurat z tym pierwszym nie do końca sie zgadzam. Twój wpsis wyglada jak anons ;) Nie mozna uogólniać. Jednym podobaja sie wysokie, innym niskie, i tak jest dobrze. Ja też jestem niska i nie widzę w zwiazku z tym problemów :)

Gość a ja sama
Twoja teoria neistety sie nie sprawdza, niskie sa ladne i maja ladne figury a wysokie to sa albo slonice albo szkapy a to nie ma zadnego zwiazku z ladna figura:)

Gość gieowefa
ujndhfhkj ------------------ o kurcze to Ty musisz byc chodzacym kosciotrupem fuuj. Ja mam tyle samo wzrostu a keidy wazylam 48 to kazdy mi mowil ze mam rpzytyc i keidy w koncxu mam 55 kg mam duzo wieksze powodzenie:D

a ja mam 158 cm wzrostu i mam najprzystojniejszego chlopaka w okolicy:P jestem sliczna dziewczyna i z super figura! a mój facet powiada ze dziewczyny z długimi nogami sa fajne do ogladania (ale od pasa w dół. haha) ale jako zone woli miec nizsza od siebie bo małe sa takie kochane:D mialam wielu chlopców i tych wysokich i tych niskich i zadnemu nie przeszkadzał mój wzrost a wrecz przeciwnie mówili ze to moj atut:P a co najlepsze zauwazyłam ze te wiejskie chlopaki "cwaniaczki" wyubierani od góry do dołu w dresy i buty firmy adidas twierdza ze wysokie laski sa fajniesze bo moga sobie je tylko ogladac w tv. a ci prawdziwi męzczyzni którzy mysla o szczesliwym zwiazku nie zwracaja uwagi na wzrost tylko bardziej na całosc (wyglad, charakter) kobiety dodam jeszcze ze moja kolezanka majaca 150 wzrostu ma chlopaka który od niedawna jest modelem. az mnie zazdrosc sciska!:/

Gość ujndhfhkj
No wlasnie ja mam taki problem ze wygladam na wiecej, daja mi tak mniej wiecej 49-50kg, staje na wage i AKUKU! 45 w porywach 47. Nie jestem taka szczuplutka.Zawsze prawie chodze na szpileczkach takich max. 11cm bo potem juz czuje sie straaaasznie wielka. dziwnie sie czuje jak jestem na obcasach i mijam mniejszych ludzi, czuje dyskomfort ktorego bedac niska nie czuje ze strony wysokich. Nie moge narzekac na powodzenie szczerze mowiac. Małe jest slodkie!!

Gość ujndhfhkj
Ale ubrania nosze 34/36 wiec jestem z tych szczuplutkich i filigranowych..:)

Gość idioci
ja mam 158 jestem zadowolona kazdy mi mowi ze takie malutkie sa fajne i nie uwazam zeby sciemnial bo po co xD a te wypowiedzi pisza zazdrosne kobiety xD

Gość mala_90
Rany boskie wzrost,wygląd...bla bla bla... Ja mam 151 i mam 19lat i co jakoś żyję i słyszę dużo opini na swój temat pozytywnych :-) ostatnio nawet usłyszałam,że małe jest cudowne,liczy się charakter:-) Pozdro. :-)

Gość malutka_90
Zależy dla kogo koślawe:-P

co za bzdury mam kilka koleżanek 175+ o wąskich biodrach, braku talii i biuście w rozmiarze A, w porywach B jedna ma ładne nogi i ładną twarz, jedna ma nadwagę i wygląda jak goliat bezbiustno-szerokodupny podobnie w przypadku niskich, nie każda ma ładną twarz, nie każda ma brzydką figurę najładniejsza kobietka jaką znam jest niska, buźka b. kobieca, delikatna, nawet ja się napatrzeć nie mogę, bardzo proporcjonalna sylwetka, typowa klepsydra, genialne wcięcie w pasie i to, czego zazdroszczę - małe zgrabniutkie stopy

Gość malutka_90
Zgadzam się z Tobą :-) Tylko czemu zaraz zołza???:-)