Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwiosnkowa

czym chocby chwilowo zamaskowac rozstepy???

Polecane posty

Gość Pierwiosnkowa

Chodzi mi przede wszystkim o te na ramionach - przez nie nie moge nosic bluzek na ramiaczkach, a nawet tych z krociutkim rekawkiem...Znacie moze jakies specjalne masci o wlasciwosciach kryjacych?

Gość Pierwiosnkowa
oj, nie to sa stare rozstepy - biale krechy dlugosci ok 3 cm :/ A jaki puder? Czy bedzie sie trzymac?

hmmm..skoro biale wiec malo widoczne....masz oplalone cialo? wystarczy zwykly puder dobrany pod koloryt skory i na to posyp odrobinke talkiem-nie bedzie puder splywal pod wplywem temp

Gość Pierwiosnkowa
malo widoczne - no, nie powiedzialabym :/ Opalona jestem tak srednio, i wydaje mi sie ze tym bardziej mi te swinstwo widac. Sprobuje dzis cos kupic, moze cos a wptece - chcialabym wreszcie moc wyskoczyc w topiku!

Gość tensamproblem
Tez mam rozstepy w postaci bialych jakby blizn. Im bardziej jestem opalona, tym bardziej one sa widoczne... Pierwiosnkowa - na ramionach masz w ktorym miejscu? Ja na samej gorze, od wewnatrz (w okolicach pach). Tragedia :O

Gość ewka m
A co ja mam powiedzieć??? Mam rozstępy na PIERSIACH (po ciąży) już od 5 lat, są białe i bardzo widoczne... :( Nie moge zakładać bluzki z dekoltem- widać je z daleka..... Stroju kąpielowego też nie powinnam zakładać..., ale cóż jakoś musze z tym żyć...

Gość Pierwiosnkowa
tensamproblem - mam wlasnie takie rozstepy, jak opisalas :/ Do tego na piersiach tez mam - makabra... Ale biust moge zakryc, a co do ramion - w sklepach musze patrzec na dlugosc rekawkow, bo nie moge miec zbyt krotkich. Musze wyprobowac jakis puder kryjacy, a nuz sie uda