Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lachantalle777

narkotyki, a dziecko

Polecane posty

Gość lachantalle777

Mam 25 lat. W liceum przez ponad 3 lata miałam kontakt z amfetaminą. Pochodzę z tzw. dobrego domu, niestety nie radząc sobie z nauką sięgnęłam po nią. Od ponad 5 lat nie miąłam żadnego kontaktu z narkotykami.Jestem zdrowa, prowadzę zdrowy tryb życia, jednak się boję. Boję się, gdyż myślę z moim narzeczonym o śłubie i dziecku.Jednak nie wiem jakie jest ryzyko, że moge urodzić chore dziecko...boję się, że teraz przyjdzie mi zapłacić za błędy młodości, dlatego prosze o pomoc i radę,w tej kwesti... czy mogę mieć zdrowe dziecko????

Gość kjkjkjkj
znam jedna taką co walila amfe i nie tylko a krótko po tym zaszła w ciąże. ma zdrowe (jak narazie) dziecko. dodam że jej partner też nie stronił od tego typu używek

Gość lachantalle777
mam obsesje, że będę miała chore dziecko... przez moją głupotę.... tak czy inaczej dziękuję :)

Gość kjkjkjkj
nie martw sie. napewno będzie dobrze. ja brałam takie tabsy na odchudzanie co są pochodną amfy i to tuż przed ciaża i byłam przerażona, ale lekarz powiedział, że to nic i mam sie nie przejmowac. wiec po 5 latach to juz zupełnie jesteś oczyszczona. a narzeczony wie o twojej przeszłości?

Gość lachantalle777
wie.... więc nasz lęk jest podwójny...

Gość kjkjkjkj
idź do gina, powiedz o wszystkim, nie bój sie, on ci wszystko wytłumaczy i zleci badania. bedziesz spokojniejsza. a nawet gdybyś nic nigdy w życiu nie brała i tak nie masz 100% pewnosci, że dziecko będzie zdrowe. zrób badania i nie zwlekaj, bo ciąze nie zawsze sie planuje a i tak sie pojawia

Gość lachantalle777
dziękuję za dobre słowo:) tak własnie zrobię. :)