Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świecąca

puder w kamieniu/sypki

Polecane posty

Gość świecąca

Jaki polecacie?? Ja z reguły nie używam ale w sobotę bawię na weselu więc na 100% będę się świecić.. Chciałabym coś niedrogiego i SKUTECZNEGO. Cerę mam trądzikowatą...

Gość tak sie zasstanawiam
rimmel stay matt jest tez ok- w kamieniu

Gość świecąca
a jak myślicie.. na cerę z pryszczami można uzywać pudrów tego typu??

Gość tak można
jeżeli mas zjasną cerę, to polecam Ci puder sypki Rimmel. Jest idealny do jasnej cery. Daqje bardzo naturalny efekt i ładnie matuje. Ale uprzedzam, że ja mam bardzo jasną cerę, podkłądy mogę kupować tylko z najwyższych półek, bo z Rimmela Maybelline, Max Factor, Bourjois WSZYSTKIE są dla mnie za ciemne:)

Gość tak można
aha, taki puder rozprowadza się pędzlem, nie gąbką. Wtedy efekt jest dużo lepszy i naturlaniejszy. Doskonałe są pędzle z naturlanego włosia Sephory. np. taki chowany, do pudru. Jest idealny do poprawek, da się go nosić w torebce bez problemu a przy tym jest miękki, świetnie nakłada puder, nie podrażnia skóry. Puder nakłada sie kolistyki ruchami od przodu twarzy do tyłu, czyli zgodbnie z kierunkiem rośniecia meszku na twarzy. Puder Rimmel kosztuje ok.35zł a pędzel Sephory 39zł.:)

Gość świecąca
tak można, dziekuję za instrukcję :) ja tez mam jasna cere. tylko kurcze, ten rimel jest dla mnie troche za drogi.. tak naprawde planowałam kupić tylko na to wesele